Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Marka']a czy on nie zadeptał przy okazji tej suni, z którą mieszka?? :-o

nie, jest totalnym dżentelmenem, do tego stopnia, że odstąpił jej swoją porcję saszetki mięsnej :crazyeye:

Bo on tylko mnie tak kocha, że chciałby mnie zjeść :eviltong: :evil_lol: ;)

:evil_lol:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O jejku, ależ bezmiar szczęścia i radości :Cool!::lilangel::bigok:
Piękny jest ten Huzar, nieprawda? :loveu: I jaki dżentelmen :D

PS. a czy ja dobrze zrozumiałam, że on jest w boksie z Rudką? (tą rudą sunią z placu, która kiedyś stała na łańcuchu?)

PS2. A oczka widzę że Huzio ma czyste, bez wysięków, nie zaczerwienione - ta kiepska zima w tym roku była łaskawa dla jego oczu widać - to dobrze, oby jak najdłużej tak było!

Posted

[quote name='Marka']
PS. a czy ja dobrze zrozumiałam, że on jest w boksie z Rudką? (tą rudą sunią z placu, która kiedyś stała na łańcuchu?)

nie, jest z młodą sunią w typie jamnikoposokowca, trochę nieufną, chyba była podrzucona pod schronisko

PS2. A oczka widzę że Huzio ma czyste, bez wysięków, nie zaczerwienione - ta kiepska zima w tym roku była łaskawa dla jego oczu widać - to dobrze, oby jak najdłużej tak było!

a ja na oczka nawet uwagi nie zwróciłam :oops: ale to znaczy, że nie było w nich nic niepokojącego

Posted

Matinka napisał(a):
A ile Huzarek ma?

lat? tak koło 7-8 - ale ostatnio (czyli wczoraj) jak mu patrzyłam w paszczę, to muszę przyznać, że ząbki (zwłaszcza tylne) ma całkiem ładne

Posted

[quote name='ania14p']Huzar nie jada pilotów, to jest specjalność moich paskud:diabloti: .

Box był pierwszy w tym fachu :cool3:

Huzar szuka domu i to jest jego jedyne zajęcie w tej chwili!

i tęsknota...:shake:

Posted

W tym tygodniu ukazał się w sochaczewskim "Echu powiatu" artykulik o Huzarze ze zdjęciem - i choć jak na razie bez efektów - to ciągle trzymamy kicuki.