Rinuś Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 hej :) przyszłam odwiedzić Farko/Farka (nie wiem jak się to odmienia):evil_lol: jaka z niegio słodka kluska:loveu::loveu: Quote
limoncia Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 heyka dzieki za odwiedzinki:lol: :lol: :lol: Quote
eria Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 hej coś mi tu nie gra...wczoraj był taki a dziś taki ???:crazyeye: coś mi tu nie pasi ,jak on wygląda aktualnie? bo widzę zdjęcia takiego malucha i takiego ciut podrośniętego już malucha ze stojącymi pięknie uszami Quote
wiq Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 hej :bye: podglądam czasem ten wątek, ale się nie melduję;) Fado pięknie rośnie :fadein: Quote
WalentyNaa Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 ooo:crazyeye: tutaj to farko bardzo meżnie juz wyglada Quote
ewelinabuck Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 potwierdzam Farkowi stanely uszyska:lol: Quote
Jupi Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 ale masz słodkiego małego niedźwiadka:loveu: bardzo się cieszę:multi: Quote
wiq Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 oszfak, rąbnęły mi się imiona:oops: na myśli miałam oczywiście Farko nie Fado;) Quote
cuciola Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 bardzo mi sie podoba te zdjecie co jest powyzej :) i te spojrzenie! Quote
limoncia Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 [quote name='eria']hej coś mi tu nie gra...wczoraj był taki a dziś taki ???:crazyeye: coś mi tu nie pasi ,jak on wygląda aktualnie? bo widzę zdjęcia takiego malucha i takiego ciut podrośniętego już malucha ze stojącymi pięknie uszami tamte focie byly zprzed tygodnia a te sa aktualne:lol: [quote name='wiq']hej :bye: podglądam czasem ten wątek, ale się nie melduję;) Fado pięknie rośnie :fadein: dzieki:lol: [quote name='Asiaczek']Czyżby uszka już stanęły?! SUPER!!! Pzdr. Tak stanely:lol: :lol: :lol: [quote name='WalentyNaa']ooo:crazyeye: tutaj to farko bardzo meżnie juz wyglada No pewnie przeciez farko to prawie mezczyzna;) :lol: :lol: [quote name='ewelinabuck']potwierdzam Farkowi stanely uszyska:lol: hihi:lol: [quote name='Jupi']ale masz słodkiego małego niedźwiadka:loveu: bardzo się cieszę:multi: dzieki:lol: [quote name='wiq']oszfak, rąbnęły mi się imiona:oops: na myśli miałam oczywiście Farko nie Fado;) Farko;) [quote name='DORRAG']Cześć:p Ale śliczne uszka:loveu: :loveu: dzieki:lol: [quote name='cuciola']bardzo mi sie podoba te zdjecie co jest powyzej :) i te spojrzenie! dzieki;) Quote
limoncia Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 kopiuje fotki ze wczorajszego spaceru z ewelinabuck:cool3: :cool3: :cool3: Quote
BooBC Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Farko jest the best :loveu: :loveu: :loveu: Musi się z BOOGIE zobaczyć koniecznie !!! Quote
Jupi Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 ale boski jest:loveu: ale ten czas leci zobaczysz nim się obejrzysz on szybko wyrośnie rób jak najwięcej fotek potem za rok nie będziesz mogła uwierzyc że był taki maleńki i nosiłaś go na rękach jak ja mojego Bosarka:evil_lol: Quote
KaRa_ Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Boski:loveu: :loveu: :loveu: ach ta minka:lol: Quote
Matusz Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='limoncia']kopiuje fotki ze wczorajszego spaceru z ewelinabuck:cool3: :cool3: :cool3: Anielskie zdjęcia:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
BBeta Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='limoncia'] Zdjęcie świetne, ale model jeszcze lepszy :loveu::loveu: Quote
DORRAG Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Cześć:p Ale cudne zdjecia:loveu: A to po prostu miodzio:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Dobcia Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='limoncia'] Fakro pięknie rośnie-ładnie mu ze stojącymi uszkami:loveu: Tylko jeszcze wyrośnie ze szczenięcego puszku, i będziesz mieć już dorosłego faceta w domu;) Quote
wiq Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 nie wiem, które zacytować:loveu::loveu: gratuluję Ewelinie talentu:D a Tobie tego słodziaka..:loveu::loveu: można by go schrupać:lol::lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Podobnie jak Wiq nie wiem którą zacytowac. ale jestem w ogromnym szoku, jak on syzbko rośnie, a te jego uszka są popostu NIEZIEMSKIE !!!!!! :iloveyou: Quote
Recommended Posts