Jump to content
Dogomania

Galeria Owczarka Farka :) Zapraszamy :)CoDzienna Porcja Fotek:)

Recommended Posts

Posted

[quote name='limoncia'] KaRa_TC Farko przybyl do mnie 2 marca (ur.21 styczen) marudzilam :cool3::lol:tatkowi i ulegl ...poczekalam az pieski urosna no i mam Farkusia:loveu:
Urodził się w moje urodziny jak tak:evil_lol: :evil_lol: Juz jest moim pupilkiem jak tak:loveu:

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']Ale rozszalałaś się z tymi fotkami...
Psiak pojedynczo, w towarzystwie innych psiaków, piłeczki, a wszystkie fotki ciekawe! BRAWO!
Pzdr.

dzieki:lol:
[quote name='palma']Sweet :loveu: :loveu: :loveu:

[quote name='KaRa_TC']Urodził się w moje urodziny jak tak:evil_lol: :evil_lol: Juz jest moim pupilkiem jak tak:loveu: ooo bedziecie razem urodzinki swietowac:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='nane']ale świetny ONek - my też mamy owczara zajrzyjcie do nas :cool3: dzieki :lol: zaraz wpadne

[quote name='haska_12']
Nie mogę się oprzeć temu zdjęciu :loveu:

ja tez haska:lol:
[quote name='cuciola']ale cudne zdjecia i piekna psinka! bedziemy czesciej was odwiedzac :)
dzieki:lol: zapraszam, zapraszam:evil_lol:
[quote name='Guffi']Jak on urosnął:evil_lol:
Następny kornik na PSIM forum:crazyeye:?
hihhi prawdziwy kornik:evil_lol: bierze sie nawet za fotele w domu;)

Posted

[quote name='matusz5']

Słodziak !! :):loveu::loveu: Ile Farko ma miesięcy ?? :D:eviltong: dobrze zapytałem?:eviltong:

dobrze zapytałes:lol: farko ma 2,5 miesiaca:lol:

Posted

limoncia napisał(a):
dobrze zapytałes:lol: farko ma 2,5 miesiaca:lol:

a to młodziak :):) :D śliczniutki :S a skąd masz Farko ??? śliczny oneczek z niego będzie:loveu::loveu: juz jest :)

Posted

limoncia napisał(a):
tak ,tak mlody...:lol: :lol: :lol: wczesniej mialam wilczura ale odszedl:-(... teraz dostalam farka... a przyjechal do mnie z przybiernnowa:lol:

aha ;) to masz go z jakiejś hodowli ??

Posted

limoncia napisał(a):
nie.. farko jest bez rodowodu;)

spoko :-) Tak tylko zapytałem

ja marze cały czas o seterze irlandzkim !! Nie wiecie gdzie są jakieś mioty??
Moi i rodzice i tak sa nieugięci co do drugiego psa:shake::-(

Posted

limoncia napisał(a):
seter irlandzki:loveu: :loveu: :loveu: piekne psiaki...

nom, przepiękne:loveu::loveu:.... codziennie myślę i tak sobie marzę, czekam tylko jak bede miał swój dom z ogrodem i swoje życie, bo teraz to na drodze do 2 psa stoją rodzice :(:(

Posted

limoncia napisał(a):
jak marzysz o seterku to napewno bedziesz go mial... ja chcialam owczarka i mam farka:lol: :lol: :lol:

ale może twoi rodzice są inni,

moi nieugięci:-(:-(:-( zanim bedę miał setera to minie pewnie jeszcze z 5 lat ;(;( a ja nie chce tak długo czekać...

Posted

limoncia napisał(a):
5 lat:roll: ?? ups..troszke dlugo....

no sama widzisz.......:-(:-(:-( ja bym chcial bardzo teraz... tak na wakacje od szczeniaka....

nawet gdybym poprosił na 18-stke od rodziców to i tak się nie zgodzą... ja im tłumacze, że drugi pies to nawet nie odczują żadnej różnicy:evil_lol::evil_lol: no chyba ze to jest seter:evil_lol: po drugie Tobiasz będzie miał towarzyszkę do zabawy, ale ich nie przekonują te argumenty...

Posted

limoncia napisał(a):
no juz na 18-stke mogliby sie zgodzic... ale jak nie chca to ciezko bedzie...:roll: :roll: :roll:

nom mogliby, mogliby, ale nawet nie wiem gdzie mają jakieś setery?? na stronach hodowli nie maja miotów.... nie wiesz w jakiem mieście mogą byc?

tylko wiesz, ja mieszkam w mieszkaniu, ale na przeciwko mnie w bloku też mieszka piękny seter:)
a ja na pewno zapewniłbym mu jak najwięcej ruchu :)

no ale cóż.... pozostaje mi czekac i czekac...:-(

Posted

ja bym tez chciala miec drugiego psa,ale dopiero jak sie wyprowadzimy z chlopakiem od tesciow :)

podobaja mi sie malutkie chihuahua

limoncia czym karmisz malucha? jest spokojny czy adhd? :D

Posted

[quote name='cuciola']ja bym tez chciala miec drugiego psa,ale dopiero jak sie wyprowadzimy z chlopakiem od tesciow :)

podobaja mi sie malutkie chihuahua

limoncia czym karmisz malucha? jest spokojny czy adhd? :D

ja maluchowi gotuje jedzonko... czasami dostaje troszke suchacza:lol:
jest w miare spokojny ale czasami tak go cos bierze ze lepiej nie stac mu na drodze:lol: :lol: :lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='bGirl']

rozkoszne ujęcie :loveu:

mięciutkich snów

Pozdrawiamy
[SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=2][SIZE=1]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD

[SIZE=2]