jaanna019 Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Marta już w rękach swojej Pani. Pani zachwycona. Więcej opowie kaszanka jak wróci :) Quote
kaszanka Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Jestem i ja :D - szcześliwa i uśmiechnięta od ucha do ucha - bo Martucha wpadła w superanckie ręce. W pociagu grzeczniutka, Kamila też nie narzekała na nią Kilka zdjeć z podróży: Aniu zdjecia z nowego domku mają Państwo wysłać do Ciebie. P.S. Zakochali sie w niej od pierwszego wejrzenia i stwierdzili, że jest na żywo bardziej w typie corgi niz ze zdjeć wynikało. Quote
jaanna019 Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Dziś z samego rana już miałam telefoniczną relację z nowego domu. Baaaaaaaaaaaaaardzo obszerną. Wszystko jest ok. Państwo są zadowoleni, spełniło się ich marzenie. No i myślę, że marzenie Martusi też się spełniło :) Quote
Kuna Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Och :), z tego co mi opowiadałas - na pewno! Ciesze się, ze ta mała ruda zgaga juz ode mnie pojechała:eviltong:. Może możnaby zaprosić jej Państwa na wątek, miło byłoby poczytac Ich relacje, no i zdjęcia pooglądac :) Quote
Ra_dunia Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Bardzo się cieszę :) Powodzenia w nowym domku! I duuuuużooooo miłości :D Quote
iwop Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Ale piękne zdjęcia :) Bardzo się cieszę ! :D Quote
Recommended Posts