kaszanka Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 A ja myślałam, ze Dareczek to jej kawaler :) Quote
dreag Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Oj Kuna, robisz Ty biedna za przyzwoitkę tych naszych panienek:evil_lol:. Quote
Kuna Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 kaszanka napisał(a):A ja myślałam, ze Dareczek to jej kawaler :) NO był, ale w związku z tym, ze niebezpieczeństwo ucieczki istnieje - Marta wylądowała w domu i teraz Filip jest jej adoratorem :) Quote
kaszanka Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Musze jechać chyba do Ciebie na zwiady - czy mi ten nowy kawaler Martuśki do gustu przypadnie :D Quote
kaszanka Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Moja pięknisia i taka młoda, zę też nikt nie dzwoni po nią??:shake: Quote
Kuna Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 kaszanka, coś Ty mi za małą ladacznicę do porządnego hotelu przywiozła?:evil_lol: Normalnie masakra, dobrze, że to jej ostatnia cieczka. Całe nogi mam podrapane, tak mnie menda kryje. Spacer z nią to tragedia, nie dośc, że z duszą na ramieniu, bo strach, ze się np. karabinek urwie, to jeszcze podgryza, szczypie i drapie, większość czasu wisząc na nodze:angryy: Quote
kaszanka Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 ja normalnie jej nie poznaję - taka grzeczka panieneczka była u mnie - może ty Kuna innego psa z tych ucieczek przywlokłaś - a grzeczna Martusia na przystanku gdzieś koczuje :D Quote
Kuna Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Hehe, nawet mam tu jeden blisko, pod domem, ale chyba jej nie pasował, bo jak uciekała, to tylko na chwileczkę się przy nim zatrzymała ;) A teraz już pilnuję jej jak sztabki złota :) Quote
kaszanka Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Greta podaj kiedy kolejny raz mam wpłacić za hotelikowanie. Mam nadzieję, że już tylko wrzesień posiedzi u Ciebie. Quote
kaszanka Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Przyjęłam do wiadomości, Kuna poporszę dane na priv do przelewu. Quote
jaanna019 Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Jaka ty zdyscyplinowana jesteś :evil_lol: Quote
kaszanka Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Wiesz to zasługa tego, że w końcu operuję swoim własnym kontem :) Quote
kaszanka Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Jeszcze sie wam nie chwaliłam, ale ten cały weekend Marta spędziła z nami. Dziewczyny były w siódmym niebie i ona chyba też:), nie wspominając o Mulanku. Powiem tak. Martucha to fajny pies i jak najbardziej nadaje się do bloku. Tylko pierwszego dnia narobiła i to i to w domu, a potem jak tylko wyjdziemy na podwórko - to od razu siku siadała i w oczy patrzyła czy widzę jaka z nij mądra psinka - za każdym razem pochwałę dostawała i się całą gębą cieszyła. Na spacerku fajnie na smyczy chodzi, ale musi mieć nieco dłuższą (nie linkę)- bo nie to że kroku dotrzymuję, ale z bocvzku raz szybciej raz wolniej ładnie się trzyma. Mnie np. nie podgryza, więc nie wiem czemu jednych kąsa a drugich nie. Moim zdaniem do wypracowania załatwianie się na podwórku ( bo w weekend jest to łatwiejsze do opanowania, a w zwykłe dni wydłużone czekanie na spacer) i Marta psem blokowym może być. Co jeszcze do wypracowania to oduczenie zaglądania na stół - ona wiecznie głodna jest :D Jest silną ładną i fajną dziewuchą - NIECH KTOŚ W KOŃCU JĄ POKOCHA OPRÓCZ MNIE ..... Kilka zdjeć z wizyty Marty (niestety z komóreczki): tutaj jak prawdziwi przyjaciele albo zakochana para :) Quote
klaki91 Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 kaszanka napisał(a):Na spacerku fajnie na smyczy chodzi, ale musi mieć nieco dłuższą (nie linkę)- bo nie to że kroku dotrzymuję, ale z bocvzku raz szybciej raz wolniej ładnie się trzyma. Mnie np. nie podgryza, więc nie wiem czemu jednych kąsa a drugich nie. Tak jak moja- smycz 270cm wystarcza, na krótszej szarpie, rozciąganą raz dwa psuje, zresztą na rozciąganej nauczyła się ciągnąć. Jest silną ładną i fajną dziewuchą - NIECH KTOŚ W KOŃCU JĄ POKOCHA OPRÓCZ MNIE ..... Hmmm mi by ładnie "pasowała" do Agrafki :diabloti: ale jeden szarlatan mi wystarczy, wiem jedno-zakochałam się w tym umaszczeniu i w lisowatych psach ;) Quote
Ra_dunia Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Kaszanka - jak nic musisz Martusię u siebie zostawić ;) Jesteś dla niej idealnym domkiem. Chyba wszyscy się zgodzą :D Ona na niektórych zdjęciach normalnie taka corgusiowa, że szok :) Fajna dziewczynka. Quote
kaszanka Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Muszę powiedzieć , że Martusia ma przebicie, wyjechała szybko ale za ten czas nauczyła Mulana siadać jak ona (chodzi mi o to proszenie) wiecie jak to komicznie wygląda u foxa :D Quote
jolasek Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Kurcze Mulan i Marta - bums tarara zgrana para. Quote
jaanna019 Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 A z tego dobrze zapowiadającego się domku dla Marty nici :( dziewczyna jednak się wycofała. A już myślałam. Quote
kaszanka Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Kuna jak tam sie miewa moja dziewczyna? Cieczka się skończyła? Quote
Kuna Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Pewnie, że tak :), Martucha ma się bardzo dobrze, chyba trochę przytyła, polubiła się z Nellie i chodza razem na spacery. Teraz już śpi ;) Quote
jaanna019 Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Bo o tej porze wszystkie grzeczne dziewczynki już śpią, np. ja:diabloti: Podsunęłam rudzielca jednej pani a nuż coś z tego wyjdzie ;) Quote
Recommended Posts