angineuuka Posted May 26, 2013 Author Posted May 26, 2013 Miśka też ostatnio podłapała kleszcza. :roll: Quote
madzioch Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 [quote name='Angi']Miśka też ostatnio podłapała kleszcza. :roll:[/QUOTE] Paskudztwa! Precz od Miśki! Ja zalałam Kokosa spot on'em na kleszcze i inne robale, ale i tak 2 załapał... W tym jeden mu się wczepił w zewnętrzny kącik oka :-o Ale udało sie oba w całości wytargać specjalnym takim czymś... penseta to taka dziwna czy coś ;) Wczoraj po ekspresowym, 40 sekundowym spacerze wieczorno-nocnym psiur wrócił zadowolony, a ja z 4 ugryzieniami komarowymi. Może sama sobie na głowe wyleje tego Advantixa...? :evil_lol: Quote
angineuuka Posted May 26, 2013 Author Posted May 26, 2013 Miśka też niby ma jakieś krople, ale jak widać to gówno daje :P Miśka miała na udzie.. ;) Quote
Pixeloza Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 [quote name='Angi']Miśka też niby ma jakieś krople, ale jak widać to gówno daje :P Miśka miała na udzie.. ;)[/QUOTE] Pixel miał na kąciku pyszczka :mad: Jutro jedziemy do weta po krople, żegnajcie paskudztwa :grins: Quote
angineuuka Posted May 26, 2013 Author Posted May 26, 2013 paskudne kleszcze :P a ja na razie nigdzie na spacer nie wyruszę, aktualnie leżę z okładem na kolanie :grins: Quote
madzioch Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 [quote name='Aleksandra95']Co sierotko zrobiłaś ? :D[/QUOTE] Zgniatała kleszcza kolanem :P Quote
angineuuka Posted May 26, 2013 Author Posted May 26, 2013 my tu gadu gadu o kleszczach, a u miśki znalazły się kolejne... :roll: Jeden wbity z dzisiaj a drugi na szczęście nie zdążył.. :roll::roll: Masakra, jaki kolwiek olejek nie kupię to i tak jakieś ch****wo :P Teraz jak tata przyjedzie to walnę im coś innego :P A ja? Ja ogólnie mam jakiś nie ogar z kolanem. Ale wczoraj to miałam wypadek przy pracy:diabloti: Quote
angineuuka Posted May 27, 2013 Author Posted May 27, 2013 hej. coraz bliżej zwierzynalia.. raduję się :grins: Quote
Naklejka Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 [quote name='Luzia']zwierzy co?[/QUOTE] [url]https://www.facebook.com/Zwierzynalia?fref=ts[/url] Quote
KT Arts Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 Zwierzynalia czyli miejsce pełne psów wszelakich ras i nie ras i wykorzystywanych do różnych celów :D my też bedziemy :D i juz sie nie moge doczekać :D Quote
angineuuka Posted May 28, 2013 Author Posted May 28, 2013 [quote name='Luzia']zwierzy co?[/QUOTE] używanie gogli nie boli :P serio. Quote
Pixeloza Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 Burza, burza, burza :diabloti: i 30 minutowy spacer zmienia się w 10 minutowy :evil_lol: Quote
angineuuka Posted May 31, 2013 Author Posted May 31, 2013 tak, mam nadzieje ze pogoda dopisze :) Quote
vege* Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 [quote name='Angi']chociaż jedna pamięta, ba nawet dwa miałam ;) Collie, ale smooth :D[/QUOTE] Krótkowłose są brzydkie, nawet Collie nie przypominają :shake: Długowłose to jest chodzące piękno i elegancja :loveu: [quote name='dOgLoV']jem właśnie jakie paskudne gotowe danie z biedronki .... ale paskudne .... ale jem :diabloti:[/QUOTE] co żarłaś? :diabloti: [quote name='Angi']ty się wgl Luiza nie odzywaj, słyszałam że już pisałaś do Viktorii :mad: Nie, [B]BC są brzydsze i wszędzie ich pełno[/B] :P[/QUOTE] zgadzam sie :diabloti: [quote name='Angi']Miśka też niby ma jakieś krople, ale jak widać to gówno daje :P Miśka miała na udzie.. ;)[/QUOTE] Nuka ma krople fiprex i obrożę beaphar i ani jednego kleszcza wbitego ani chodzącego od dawien dawna, za to moja mama potrafiła przynieść z tego samego spaceru 4 na spodniach a Nuka nic :evil_lol: [quote name='Aleksandra95']Co sierotko zrobiłaś ? :D[/QUOTE] [quote name='madzioch']Zgniatała kleszcza kolanem :P[/QUOTE] :roflt::roflt::roflt: [quote name='Angi']tak, mam nadzieje ze pogoda dopisze :)[/QUOTE] zdjęcia po proszę :) Quote
Recommended Posts