t_kasiek Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 dobrej nocki Sedziku....czemu nie mozesz sie polozyc przy łóżku swojego Pana/Pani ???? :( Quote
Lucyja Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Pokaż się znów Sedziku, może ktoś Cię wypatrzy i zabierze do domku. Quote
Brucio Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 mnie sie dalej nie udaje wkleic Sedzika do podpisu :( Sprawdzam codziennie i nic.Pojawia sie strona z jakims errorem.No nic bede dalej probowac.Sedzik trzymaj sie :/ Quote
t_kasiek Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 mialam ten sam error....ale w koncu sie udalo :) zeby sie ten domek w koncu znalazl :( Quote
Brucio Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 no,udalo sie , mam Sedzika w podpisie piekny a ciagle bez domu:( Quote
malgooska Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Kolejne psie nieszczęście :placz::placz::placz: Sed hopaj do domku!!!!!!!! Czarnulku na pewno gdzieś są przeznaczeni dla Ciebie ludzie... Tylko gdzie??? Quote
Lucyja Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='malgooska']Kolejne psie nieszczęście :placz::placz::placz: Sed hopaj do domku!!!!!!!! Czarnulku na pewno gdzieś są przeznaczeni dla Ciebie ludzie... Tylko gdzie???[/quote] On już tak długo czeka na domek :( Nikt nie chce tej bidulki :( Quote
t_kasiek Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 a ja wciaz nie rozumiem czemu - przeciez on jest taki piekny !!!! Prosiłam juz, zeby osoba ktora załozyła watek dała na pierwsza strone jego aktualne zdjecia !!!!! Sa duzo ładniejsze niz te w ciemnej budzie....przestraszonego, nieufnego.... Quote
Lucyja Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Biedny Sed przeżył koszmar w swoim życiu i należy mu się teraz troszkę ciepła i czułej ręki pana. Kto zechce dać mu to ciepło ? Quote
malgooska Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 To straszne, że ten wątek jest tutaj już tak długo i cały czas z takim samym tytułem :-( [quote name='t_kasiek']a ja wciaz nie rozumiem czemu - przeciez on jest taki piekny !!!! Prosiłam juz, zeby osoba ktora załozyła watek dała na pierwsza strone jego aktualne zdjecia !!!!! Sa duzo ładniejsze niz te w ciemnej budzie....przestraszonego, nieufnego....[/quote] Jak obejrzałam galerię to dokładnie takie samo pytanie mi się nasuneło.. Dlaczego?? Zgadzam się, że pierwsze zdjęcia na których pies jest bardziej zadbany i przede wszystkim szczęśliwszy na pewno przyciągną większą uwagę [quote name='Lucyja']Biedny Sed przeżył koszmar w swoim życiu i należy mu się teraz troszkę ciepła i czułej ręki pana. Kto zechce dać mu to ciepło ?[/quote] To jest tak mało... Tylko ciepły kąt i kochająca szczerym secem osoba :-( A on na pewno się odwzajemni!! Quote
t_kasiek Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 spróbuje napisac PW do osoby ktora załozyła watek....moze sie uda, zeby cos zmienic :( Quote
Hund Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Może oprócz zdjęć trzeba zmienić tytuŁ na bardziej drastyczny ....ja już nie wiem :( Quote
malgooska Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 ............................................. hop Sedziku Quote
malgooska Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Podnoszę czrnulka... może wkońcu zostanie zauważony... :-( Quote
t_kasiek Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 nie wiem czemu nikt nie chce zmienic tych zdjec w pierwszym poscie....napisalam do osoby, ktora zalozyla watek PW, ale narazie bez odpowiedzi :( Quote
Recommended Posts