Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mnie sie dalej nie udaje wkleic Sedzika do podpisu :( Sprawdzam codziennie i nic.Pojawia sie strona z jakims errorem.No nic bede dalej probowac.Sedzik trzymaj sie :/

Posted

[quote name='malgooska']Kolejne psie nieszczęście :placz::placz::placz:

Sed hopaj do domku!!!!!!!!
Czarnulku na pewno gdzieś są przeznaczeni dla Ciebie ludzie... Tylko gdzie???[/quote]
On już tak długo czeka na domek :( Nikt nie chce tej bidulki :(

Posted

a ja wciaz nie rozumiem czemu - przeciez on jest taki piekny !!!!

Prosiłam juz, zeby osoba ktora załozyła watek dała na pierwsza strone jego aktualne zdjecia !!!!! Sa duzo ładniejsze niz te w ciemnej budzie....przestraszonego, nieufnego....

Posted

To straszne, że ten wątek jest tutaj już tak długo i cały czas z takim samym tytułem :-(

[quote name='t_kasiek']a ja wciaz nie rozumiem czemu - przeciez on jest taki piekny !!!!

Prosiłam juz, zeby osoba ktora załozyła watek dała na pierwsza strone jego aktualne zdjecia !!!!! Sa duzo ładniejsze niz te w ciemnej budzie....przestraszonego, nieufnego....[/quote]

Jak obejrzałam galerię to dokładnie takie samo pytanie mi się nasuneło.. Dlaczego??
Zgadzam się, że pierwsze zdjęcia na których pies jest bardziej zadbany i przede wszystkim szczęśliwszy na pewno przyciągną większą uwagę

[quote name='Lucyja']Biedny Sed przeżył koszmar w swoim życiu i należy mu się teraz troszkę ciepła i czułej ręki pana.
Kto zechce dać mu to ciepło ?[/quote]

To jest tak mało... Tylko ciepły kąt i kochająca szczerym secem osoba :-(
A on na pewno się odwzajemni!!