Lucyja Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Czytałam na wątku Afry, że nie najlepiej z sunią :( Niech choć Sedzik szczęśliwie znajdzie dobrego pana. Quote
Hund Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 oj biedna psinka :( czy sedzik dojedzie zatem na DZIEŃ ZIEMI Quote
*Gajowa* Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Sed pojedzie na jutrzejszą imprezę. Ciocia Milady nas zabierze jednak nie mozemy pozostawać tam zbyt długo. Afrunia dziś czuje się "dobrze" i mam nadzieję, że jutro też tak będzie. Quote
Hund Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Gajowa Milady Sed powodzenia !! Bardzo się cieszę że piesek tam będzie!! Trzymam za WAS !! Quote
Lucyja Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Wszyscy mocno trzymamy za Was kciuki. Sedziku bądź grzeczny i oczaruj kogoś ! Quote
*Gajowa* Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Sedzik był dziś na Polach ale niestety nikt na poważnie się nim nie zainteresował. Ludzie owszem podchodzili, pytali, głaskali / zwłaszcza dzieci/ ale były to przważnie osoby kochające psy i posiadajace psy. Sed zachowywał się całkiem grzecznie, był zszokowany tłumem ludzi, hałasem. Staliśmy tuż przy Oskarku /sznaucer olbrzym/ i Sed nie interesował się nim suczki natomiast przyjaźnie witał. Bardzo cieszył sie z powrotu "do domu" wchodziliśmy na smyczy i Sedzik tak ciagnął do swojego kojca, że mało mnie nie przewrócił... Quote
t_kasiek Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 :( co robic.....przeciez ten domek napewno gdzies jest !!!! trzeba go tylko odnalesc....tylko albo az :( Quote
Hund Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 ja też myślałam że się uda ...:( trzymam kciuki dalej !! Quote
elainfo Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 *Gajowa* napisał(a):Sedzik był dziś na Polach ale niestety nikt na poważnie się nim nie zainteresował. Ludzie owszem podchodzili, pytali, głaskali / zwłaszcza dzieci/ ale były to przważnie osoby kochające psy i posiadajace psy. Sed zachowywał się całkiem grzecznie, był zszokowany tłumem ludzi, hałasem. Staliśmy tuż przy Oskarku /sznaucer olbrzym/ i Sed nie interesował się nim suczki natomiast przyjaźnie witał. Bardzo cieszył sie z powrotu "do domu" wchodziliśmy na smyczy i Sedzik tak ciagnął do swojego kojca, że mało mnie nie przewrócił... witam !ani Sed oskarkiem sie nieinteresował ani Oskar Sedem;-))no moze sed czasem chciał podejśc do Oskara ale nie było przy tym cienia agresjii;-)) był bardzo grzeczny ale i nieco zestresowany.. tym tłumem ludzi, psów :crazyeye: trzymam kciuki ,ze moze pare osób..chociaz jednak zainteresowało sie schroniskiem i może w przyszlosci niedalekiej adoptuje jakas bide stamtad..ale przyznaje ,ze te psiaki przykuwały głównie uwage dzieci.. Quote
*Gajowa* Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Czekamy na fotki Seda z imprezy... ciocia Milady pstrykała a teraz każe nam czekać :placz: . Quote
Milady Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 Fotki będą! Będą fajne, ale nie wiem kiedy, bo nie mam teraz sieci w domu, a w pracy to wiecie... różnie bywa ;) Quote
Hund Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Jest nadzieja że nowe fotki coś dadzą?? Tak zawsze jest nadzieja!! Nie mogę o tym zapominać!! Quote
Milady Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 A czy gajowa wsponiała o zdolnościach Seda? Że przeskakuje przez ofrodzenie o wysokości 1,80m? Quote
*Gajowa* Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Sed wielokrotnie juz pokonał ogrodzenie wewnętrzne o wysokości 1.80 m - zdolny chłopak z niego. Gdyby tylko chciał mogłby uciec, ponieważ z dwoma sąsiadami mam ogrodzenie 1.50 m ale widocznie nie jest zainteresowany. Dziś dostał Drontal Plus na robale. Quote
Milady Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 ciąg dalszy nastąpi......... kiedyś........... Quote
wtatara Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Ale z niego wspaniały psiak , jak on przytył, lśniace futro, domek musi być Quote
Recommended Posts