Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sed pojedzie na jutrzejszą imprezę. Ciocia Milady nas zabierze jednak nie
mozemy pozostawać tam zbyt długo.
Afrunia dziś czuje się "dobrze" i mam nadzieję, że jutro też tak będzie.

Posted

Sedzik był dziś na Polach ale niestety nikt na poważnie się nim nie zainteresował. Ludzie owszem podchodzili, pytali, głaskali / zwłaszcza dzieci/ ale były to przważnie osoby kochające psy i posiadajace psy.
Sed zachowywał się całkiem grzecznie, był zszokowany tłumem ludzi, hałasem. Staliśmy tuż przy Oskarku /sznaucer olbrzym/ i Sed nie interesował się nim suczki natomiast przyjaźnie witał.
Bardzo cieszył sie z powrotu "do domu" wchodziliśmy na smyczy i Sedzik tak ciagnął do swojego kojca, że mało mnie nie przewrócił...

Posted

*Gajowa* napisał(a):
Sedzik był dziś na Polach ale niestety nikt na poważnie się nim nie zainteresował. Ludzie owszem podchodzili, pytali, głaskali / zwłaszcza dzieci/ ale były to przważnie osoby kochające psy i posiadajace psy.
Sed zachowywał się całkiem grzecznie, był zszokowany tłumem ludzi, hałasem. Staliśmy tuż przy Oskarku /sznaucer olbrzym/ i Sed nie interesował się nim suczki natomiast przyjaźnie witał.
Bardzo cieszył sie z powrotu "do domu" wchodziliśmy na smyczy i Sedzik tak ciagnął do swojego kojca, że mało mnie nie przewrócił...

witam !ani Sed oskarkiem sie nieinteresował ani Oskar Sedem;-))no moze sed czasem chciał podejśc do Oskara ale nie było przy tym cienia agresjii;-)) był bardzo grzeczny ale i nieco zestresowany.. tym tłumem ludzi, psów :crazyeye:
trzymam kciuki ,ze moze pare osób..chociaz jednak zainteresowało sie schroniskiem i może w przyszlosci niedalekiej adoptuje jakas bide stamtad..ale przyznaje ,ze te psiaki przykuwały głównie uwage dzieci..

Posted

Sed wielokrotnie juz pokonał ogrodzenie wewnętrzne o wysokości 1.80 m
- zdolny chłopak z niego. Gdyby tylko chciał mogłby uciec, ponieważ z dwoma sąsiadami mam ogrodzenie 1.50 m ale widocznie nie jest zainteresowany.
Dziś dostał Drontal Plus na robale.