tripti Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Pani z rozmowy telefonicznej również super, Bono mogą przyjąć w każdej chwili, z wyjątkiem tej niedzieli, ponieważ odwożą córkę do szkoły. na wizytę Pani zgadza się, tylko uprzedza, że ma remont w mieszkaniu, ale nie ma problemu. Quote
malvaaa Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 a w jakim wieku jest córka? Bono nie mial chyba kontaktu z dziecmi... Quote
tripti Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 [quote name='malvaaa']a w jakim wieku jest córka? Bono nie mial chyba kontaktu z dziecmi...[/QUOTE] córka nastolatka, ale mieszka poza domem w szkole z internatem chyba we Wrocławiu, psów nie boi się, mieli takiego dużego psa, mówiłam, że to duży pies, że energiczny, ale oni mieszkają na obrzeżach i mają piękne tereny i zaraz jakieś małe góry. Razem przeglądali ogłoszenia i już od dłuższego czasu i to był strzał w dziesiątkę, od razu załpał wszystkich za serce, mąż córka - zgadzają się i wszyscy chcą i czekają. Rzeczy na psa też czekają. Quote
malvaaa Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 kurcze brzmi to cudownie :) mam nadzieje ze wizyta przed adopcyjna dojdzie do skutku i bedzie to tylko formalnosc :) Quote
tripti Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 obraczus87 napisał(a):Czekam caly cas na odpowiedz..... to my też... do Dzierżoniowa z Korabiewic jest 380 km... szczeniaki Elmo i Suri (tak roboczo nazwałam u siebie w opisie te dzieciaczki): http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-piekne-male-szczeniaki-do-adopcji-piesek-i-suczka-W0QQAdIdZ310942511 http://tablica.pl/oferta/male-szczeniaki-w-schronisku-szukaja-domkow-IDiMFz.html Coco: http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-suczka-smutna-w-schronisku-ok-2-latka-i-10-kg-W0QQAdIdZ310945089 http://tablica.pl/oferta/suczka-2-lata-mala-smutna-w-schronisku-IDiMoF.html od razu wytłumaczę, żeby nie było, że psami z korabiewic handluję, bo niektórym ludziom co się nudzą różne pomysły do głowy przychodzą, cenę wpisuję 1 zł dlatego, że 0 zł nie przyjmuje. Chodzi o tablica.pl. Już znalazłam opcję za darmo :) Quote
tusinka22 Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 ale fajnie, przeczytałam e,mail i wydaje mi się że fajni ludzie....oby wypaliło, szkoda że nikogo z okolic nie znam.... Quote
obraczus87 Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Nie dostalam odpowiedzi, bo ta cioteczka logowala sie ostatnio dwa dni temu, ale znalazlam Jej namiary: 501 161 217 [email protected] Moze niech ktoras z Was zadzwoni do Niej po prostu :) Quote
malvaaa Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 zadzwonicie? to dla niego wielka szansa! jesli nie znajdzie sie transport to ja go zawioze... Quote
tripti Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 obraczus87 napisał(a):Nie dostalam odpowiedzi, bo ta cioteczka logowala sie ostatnio dwa dni temu, ale znalazlam Jej namiary: 501 161 217 [email protected] Moze niech ktoras z Was zadzwoni do Niej po prostu :) dzwoniłam, nikt nie odbiera, a poczta głosowa - to męski głos, nie wiem czy ten numer jest aktualny, a może to nie kobieta tylko mężczyzna? wie ktoś? Quote
malvaaa Posted September 3, 2011 Author Posted September 3, 2011 szczeniaki coco mają ogloszenia: - www.ale.gratka.pl - www.petsy.pl - www.e-zwierzak.pl - www.petworld.pl - www.ojej.pl - www.przygarnijzwierzaka.pl -- www.rubryka.pl - www.swistek.pl - www.adpedia.pl - www.adsy.pl - www.cwirek.pl - www.szerlok.pl - www.kupiepsa.pl - www.pineska.pl Quote
tripti Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 super, dzięki. Dziś złapałam siostrę Uri, takiego wisku pisku narobiła, że wszystkie psy zaczęły dookoła szczekać i w rękach miałam ją z 10 sekund dosłownie, a wcześniej już na odległość ręki podchodziła i jadła z ręki. kurcze nie ma nikogo na tą wizytę, a sytuacja jest kiepska. Quote
NikaEla Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 może spróbujcie do adkaaaaa5 tez z Dzierżoniowa Quote
rotek_ Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 z dzierżoniowa jest kilka osób, fiorsteinbock, gielle4, adkaaaa, to osoby które są aktywne na dogo od miesiąca mieszkam w dzierżoniowie, słabo znam to miasto ale jeśli żadna z dziewczyn nie będzie mogła podjechać chętnie pomogę Quote
Astaroth Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 rotek_ napisał(a):z dzierżoniowa jest kilka osób, fiorsteinbock, gielle4, adkaaaa, to osoby które są aktywne na dogo od miesiąca mieszkam w dzierżoniowie, słabo znam to miasto ale jeśli żadna z dziewczyn nie będzie mogła podjechać chętnie pomogę sprawa jest pilna, ja już się nawet zastanawiałam czy go nie wysłać bez wizyty i poprostu osoba która go zawizie ją przeprowadzi a jakby co to pies wróci. Wiec jeśli mogłabyś pomóc to chętnie skorzystamy. Tripti pewnie się dzisiaj odezwie w tej sprawie, a jakbyś nie wchodziął już na dogo to podeślij jej może swoje namiary. Quote
tripti Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 sprawa jest naprawdę pilna, w międzyczasie odezwał się też inny domek ze śląska - mogą sami przyjechać, ale nie ma jeszcze odpowiedzi na maila tusinki22. Piszę do zaproponowanych osób. edit: napisałam, bardzo dziękuje za namiary. Quote
malvaaa Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 o to rzeczywiscie sporo osob, mam nadzieje ze ktoras bedzie mogla, tripti pewnie wejdzie na dogo i sie wypowie. nie ciekawie z tymi szczeniakami ale co sie dziwic jest tam duzo psow i niestety nikt nie moze im poswiecic odpowiedniej uwagi, bedzie coraz gorzej :( mam nadzieje ze ktos sie odezwie z tych ogloszen... Quote
malvaaa Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 o juz jest :) a jak ten domek ze slaska? ale u nich tez trzeba bylo by zrobic wizyte, tak? jesli ta pani z dzierzanowa jest odpowiedniejsza to ja moge go zawiezc nawet w tym tygodniu... Quote
tripti Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 malvaaa napisał(a):o juz jest :) a jak ten domek ze slaska? ale u nich tez trzeba bylo by zrobic wizyte, tak? jesli ta pani z dzierzanowa jest odpowiedniejsza to ja moge go zawiezc nawet w tym tygodniu... jedni i drudzy wydają się fajni, domek ze śląska nie podał numeru kontaktowego - to jest problem, jeżeli rozpatrywać tak dokładnie to ten ze śląska jest fajniejszy pod tym względem, że to dom z dużym ogrodem i pies - szczeniak podobny do Bono i szukają towarzysza i mogą sami przyjechać. Quote
Astaroth Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 znacie jakiś niedrogi DT/hotel który mógłby przyjąc szczeniaki Coco? ja się zajmę ich utrzymaniem, tylko trzeba je jak najszybciej zabrać Quote
giselle4 Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 fiorsteinbock na urlopie podaj adres na pv...zrobie Quote
giselle4 Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Astaroth napisał(a):znacie jakiś niedrogi DT/hotel który mógłby przyjąc szczeniaki Coco? ja się zajmę ich utrzymaniem, tylko trzeba je jak najszybciej zabrać ile szczeniakow? napisz cioteczko zas ja zaraz zapytam czy znajdzie sie miejsce w Moscisku Quote
Astaroth Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 dwa szczeniaki, są ich zdjęcia na poprzedniej stronie, niestety dzikuski Quote
tripti Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 giselle4 napisał(a):fiorsteinbock na urlopie podaj adres na pv...zrobie to jest ul. Andersa, Pani nadal zainteresowana i czeka, powiedziałam, że zadzwoni ktoś do nich i umówi się na wizytę. Tak chyba będzie najprościej? Quote
malvaaa Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 a domek ze slaska dał znac czy nie? dla szczeniakow to przydalby sie dt ze stalym kontaktem z czlowiekiem a nie jakis boks, macie jakis pomysl? Quote
Recommended Posts