Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pani z rozmowy telefonicznej również super, Bono mogą przyjąć w każdej chwili, z wyjątkiem tej niedzieli, ponieważ odwożą córkę do szkoły.
na wizytę Pani zgadza się, tylko uprzedza, że ma remont w mieszkaniu, ale nie ma problemu.

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malvaaa']a w jakim wieku jest córka? Bono nie mial chyba kontaktu z dziecmi...[/QUOTE]

córka nastolatka, ale mieszka poza domem w szkole z internatem chyba we Wrocławiu, psów nie boi się, mieli takiego dużego psa, mówiłam, że to duży pies, że energiczny, ale oni mieszkają na obrzeżach i mają piękne tereny i zaraz jakieś małe góry.
Razem przeglądali ogłoszenia i już od dłuższego czasu i to był strzał w dziesiątkę, od razu załpał wszystkich za serce, mąż córka - zgadzają się i wszyscy chcą i czekają.
Rzeczy na psa też czekają.

Posted

obraczus87 napisał(a):
Czekam caly cas na odpowiedz.....

to my też...
do Dzierżoniowa z Korabiewic jest 380 km...

szczeniaki Elmo i Suri (tak roboczo nazwałam u siebie w opisie te dzieciaczki):

http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-piekne-male-szczeniaki-do-adopcji-piesek-i-suczka-W0QQAdIdZ310942511
http://tablica.pl/oferta/male-szczeniaki-w-schronisku-szukaja-domkow-IDiMFz.html

Coco:

http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-suczka-smutna-w-schronisku-ok-2-latka-i-10-kg-W0QQAdIdZ310945089
http://tablica.pl/oferta/suczka-2-lata-mala-smutna-w-schronisku-IDiMoF.html

od razu wytłumaczę, żeby nie było, że psami z korabiewic handluję, bo niektórym ludziom co się nudzą różne pomysły do głowy przychodzą, cenę wpisuję 1 zł dlatego, że 0 zł nie przyjmuje. Chodzi o tablica.pl.
Już znalazłam opcję za darmo :)

Posted

obraczus87 napisał(a):
Nie dostalam odpowiedzi, bo ta cioteczka logowala sie ostatnio dwa dni temu, ale znalazlam Jej namiary:
501 161 217
[email protected]

Moze niech ktoras z Was zadzwoni do Niej po prostu :)

dzwoniłam, nikt nie odbiera, a poczta głosowa - to męski głos, nie wiem czy ten numer jest aktualny, a może to nie kobieta tylko mężczyzna? wie ktoś?

Posted

super, dzięki. Dziś złapałam siostrę Uri, takiego wisku pisku narobiła, że wszystkie psy zaczęły dookoła szczekać i w rękach miałam ją z 10 sekund dosłownie, a wcześniej już na odległość ręki podchodziła i jadła z ręki.

kurcze nie ma nikogo na tą wizytę, a sytuacja jest kiepska.

Posted

z dzierżoniowa jest kilka osób,
fiorsteinbock, gielle4, adkaaaa,
to osoby które są aktywne na dogo

od miesiąca mieszkam w dzierżoniowie, słabo znam to miasto ale jeśli żadna z dziewczyn nie będzie mogła podjechać chętnie pomogę

Posted

rotek_ napisał(a):
z dzierżoniowa jest kilka osób,
fiorsteinbock, gielle4, adkaaaa,
to osoby które są aktywne na dogo

od miesiąca mieszkam w dzierżoniowie, słabo znam to miasto ale jeśli żadna z dziewczyn nie będzie mogła podjechać chętnie pomogę

sprawa jest pilna, ja już się nawet zastanawiałam czy go nie wysłać bez wizyty i poprostu osoba która go zawizie ją przeprowadzi a jakby co to pies wróci. Wiec jeśli mogłabyś pomóc to chętnie skorzystamy. Tripti pewnie się dzisiaj odezwie w tej sprawie, a jakbyś nie wchodziął już na dogo to podeślij jej może swoje namiary.

Posted

sprawa jest naprawdę pilna, w międzyczasie odezwał się też inny domek ze śląska - mogą sami przyjechać, ale nie ma jeszcze odpowiedzi na maila tusinki22.
Piszę do zaproponowanych osób.

edit: napisałam, bardzo dziękuje za namiary.

Posted

o to rzeczywiscie sporo osob, mam nadzieje ze ktoras bedzie mogla, tripti pewnie wejdzie na dogo i sie wypowie. nie ciekawie z tymi szczeniakami ale co sie dziwic jest tam duzo psow i niestety nikt nie moze im poswiecic odpowiedniej uwagi, bedzie coraz gorzej :( mam nadzieje ze ktos sie odezwie z tych ogloszen...

Posted

o juz jest :) a jak ten domek ze slaska? ale u nich tez trzeba bylo by zrobic wizyte, tak?
jesli ta pani z dzierzanowa jest odpowiedniejsza to ja moge go zawiezc nawet w tym tygodniu...

Posted

malvaaa napisał(a):
o juz jest :) a jak ten domek ze slaska? ale u nich tez trzeba bylo by zrobic wizyte, tak?
jesli ta pani z dzierzanowa jest odpowiedniejsza to ja moge go zawiezc nawet w tym tygodniu...

jedni i drudzy wydają się fajni, domek ze śląska nie podał numeru kontaktowego - to jest problem, jeżeli rozpatrywać tak dokładnie to ten ze śląska jest fajniejszy pod tym względem, że to dom z dużym ogrodem i pies - szczeniak podobny do Bono i szukają towarzysza i mogą sami przyjechać.

Posted

Astaroth napisał(a):
znacie jakiś niedrogi DT/hotel który mógłby przyjąc szczeniaki Coco? ja się zajmę ich utrzymaniem, tylko trzeba je jak najszybciej zabrać

ile szczeniakow?
napisz cioteczko zas ja zaraz zapytam czy znajdzie sie miejsce w Moscisku

Posted

giselle4 napisał(a):
fiorsteinbock na urlopie
podaj adres na pv...zrobie

to jest ul. Andersa, Pani nadal zainteresowana i czeka, powiedziałam, że zadzwoni ktoś do nich i umówi się na wizytę. Tak chyba będzie najprościej?