angineuuka Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 niech mi ktoś powie co to za pies? :> Quote
Naklejka Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 [quote name='Angi']niech mi ktoś powie co to za pies? :>[/QUOTE] Nie znam imienia ale z hodowli Tybetan Dream ;) Quote
łamAga Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 [quote name='Angi']niech mi ktoś powie co to za pies? :>[/QUOTE] ale który ? tan złoty ? Quote
monika15 Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 [quote name='Naklejka']A ja mam 3h chemii- na rozszerzeniu!! 4h biologii, 5h polskiego i 4h matmy, to jest chore! :shake: Nie wiem jakim cudem w innych szkołach tych godzin jest więcej, u nas twierdzą, że więcej mieć nie możemy :roll: Do drugiej klasy miałam jeszcze historię, WOS, PO, geografię, fizykę, zaleznie od roku i przedmiotu po 1-3h tygodniowo. Do tego mam teraz 3h angielskiego i 2h niemieckiego, 3h wfu, godzina PP i godzina WOKu(doszedł w tym roku) Muszę kupić Witowskiego z chemii, a to koszt ponad 100zł! :placz: No i potrzebuję korków z tej chemii...[/QUOTE] ja jestem na mat-fiz'ie mam 7 matematyk (jednej nie ma w planie, ale jest obowiązkowa) i 4 fizyki(a jesli bede chciala ja zdawac to 5) w ciagu tygodnia... wszystko by było ok, jesli nie miałabym jeszcze na głowie historii, geografii, wosu, religii, pp i reszty zbędnych przedmiotów, ktore tylko zajmuja mi czas. Na przyklad jutro juz o 7.15 zaczynam i od rana cisne matme:placz::placz: najgorsze jest to, ze nie wiem na jaki kierunek chcialabym isc i co mam zdawac:roll: Quote
Naklejka Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 Nie wiem po co w maturalnej te bezsensowne przedmioty... Z religii się możesz zwolnić, polecam :eviltong: Całe zycie nie chodzę na religię w szkole :evil_lol: A ja wiem, że zdaję polski, matmę, niemiecki, biologię na rozszerzeniu i jak znajdę korki to chemię na rozszerzeniu i cisnę na weterynarię :cool3: Jak pójdzie gorzej to polibuda czeka lub policealna :) Quote
monika15 Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 [quote name='Naklejka']Nie wiem po co w maturalnej te bezsensowne przedmioty... Z religii się możesz zwolnić, polecam :eviltong: Całe zycie nie chodzę na religię w szkole :evil_lol: A ja wiem, że zdaję polski, matmę, niemiecki, biologię na rozszerzeniu i jak znajdę korki to chemię na rozszerzeniu i cisnę na weterynarię :cool3: Jak pójdzie gorzej to polibuda czeka lub policealna :)[/QUOTE] z tego co wiem to u mnie w szkole ze 2,3 osoby nie chodza na religie i katecheci robili z tego wielkie halo:shake: nawet nikt sie nas nie zapytal w pierwszej klasie czy chcemy chodzic na rel czy nie... taka juz w tej miescinie mentalnosc, nic na to nie poradze, musze jakos przetrwac ten rok i wyjezdzam stad jak najdalej:evil_lol: biologia jest dla mnie nie do nauczenia:eviltong: a szkoda, bo zawod lekarza czy weterynarza bardzo mi sie podoba :) a niemiecki zdaje sie tez ustnie? do tej pory u nasw szkole wszyscy angielski zdawali, wiec jestem troche niobeznana ;) Quote
angineuuka Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 a dla mnie chemia, dlatego weterynaria idzie baj baj :loveu: Quote
Naklejka Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 [quote name='monika15']z tego co wiem to u mnie w szkole ze 2,3 osoby nie chodza na religie i katecheci robili z tego wielkie halo:shake: nawet nikt sie nas nie zapytal w pierwszej klasie czy chcemy chodzic na rel czy nie... taka juz w tej miescinie mentalnosc, nic na to nie poradze, musze jakos przetrwac ten rok i wyjezdzam stad jak najdalej:evil_lol: biologia jest dla mnie nie do nauczenia:eviltong: a szkoda, bo zawod lekarza czy weterynarza bardzo mi sie podoba :) a niemiecki zdaje sie tez ustnie? do tej pory u nasw szkole wszyscy angielski zdawali, wiec jestem troche niobeznana ;)[/QUOTE] W podstawówce było podobnie, w gimnazjum często miałam wpisywane nieobecności i z poczatku miałam problem, potem był luz. A teraz? Zero problemu :D Biologia jest przyjemnym przedmiotem, ale faktycznie sporo do wyuczenia, nauczyciel też swoje robi, tylko mi od czasu gimnazjum się nie zmienił :evil_lol: Niemiecki jest zdawany tak samo jak angielski ;) [quote name='Angi']a dla mnie chemia, dlatego weterynaria idzie baj baj :loveu:[/QUOTE] Chemia jest genialna :loveu: [quote name='dOgLoV']Dobry ;)[/QUOTE] hejka :) Quote
Speedymania Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Taa chemia jest genialna. Gdyby nie była taka trudna. A biologi tu już po pierwszym dniu mam dosyć. Ledwo jedna lekcja, a już tyle nowych głupich pojęć, że się popłakać można. Bio-chem-fiz to jest najlepsza klasa :cool3: i 5 biologii w tygodniu, bo jedna na 7:15. Uwielbiam przychodzić tak wcześnie do szkoły. Taki czysty umysł. Niemiecki zdaje się ustnie. Ja będę zdawała. Także życzę wszystkim powodzenia, bo wiem jak jest ciężko. Quote
Naklejka Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 Lekcje na 7? W tamtym roku chodziłam 2-3razy na 7 :mdleje: Podziękuję za wstawanie o tak wczesnej porze :eviltong: Babeczki się pieką :cool3: Quote
angineuuka Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 zrób im zdjęcie :lol: a ja tydzień będę piec :grins: Quote
Naklejka Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 Jak te zjemy, to pewnie zrobię kolejne :D Quote
Naklejka Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-YGK54zlEFkE/UijK6HbIvWI/AAAAAAAAWqQ/r_7QHcGFPqU/w640-h427-no/IMG_8108.jpg[/IMG] Quote
Naklejka Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 [quote name='Angi']z czym one są w środku?[/QUOTE] To kokos :) Quote
łamAga Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 pieknie wygladaja ale kokosu nie lubie :eviltong: Quote
angineuuka Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 [quote name='Naklejka']To kokos :)[/QUOTE] oo. Może wypróbuję :lol: Quote
Aleksa. Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 I u ciebie pyszności :) a ja ide sie uczyć na kartkówkę :( w poniedziałek sprawdzian, we wtorek kolejna kartkówka... Quote
Naklejka Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 A taki eksperyment z tym kokosem, ale nie wyszło tak jak chciałam... męczę Arniego z tym wchodzeniem na stopy i stoimy w miejscu i nie wiem co dalej... kiepsko idzie... Quote
Recommended Posts