KT Arts Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 [url]https://lh3.googleusercontent.com/-3I895JgK_HA/UhX7lzxMyMI/AAAAAAAAWCI/NVpiXLNEvLo/w640-h427-no/IMG_7138.jpg[/url] haha, moja Krosia w wersji męskiej :P Quote
Naklejka Posted August 26, 2013 Author Posted August 26, 2013 [quote name='Niufciak'][url]https://lh3.googleusercontent.com/-3I895JgK_HA/UhX7lzxMyMI/AAAAAAAAWCI/NVpiXLNEvLo/w640-h427-no/IMG_7138.jpg[/url] haha, moja Krosia w wersji męskiej :P[/QUOTE] Faktycznie podobni! :) A ja się właśnie dowiedziałam, ze Jetsan pod moją nieobecność w nocy otworzył sobie bramę i wylecieli na przód ogrodu siejąc tam zniszczenie :diabloti: Quote
łamAga Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 widzisz jakiego masz mądrego psa :diabloti: a tak poza tym to gdzie sie szlajasz po nocach ? :eviltong: Quote
Naklejka Posted August 26, 2013 Author Posted August 26, 2013 [quote name='dOgLoV']widzisz jakiego masz mądrego psa :diabloti: a tak poza tym to gdzie sie szlajasz po nocach ? :eviltong:[/QUOTE] No ba :D 3 razy przerabialiśmy zamknięcie w tej bramie, bo je rozpracował :P Pierwsze zamknięcie otworzył po kilku minutach :diabloti: To długo wytrzymało :evil_lol: Ale w międzyczasie wyłamał drugą bramę, ale żeby dostać się do tej bramki najpierw musiał odsunąć wielki walec, który wazy setki kg. Bramka na nowo założona, znowu przyłożona walcem, a ten znów walec odsunął, tylko teraz bramę wyrywa już ze ścianą garażu :diabloti: U Artemidy byłam :eviltong: Quote
łamAga Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 [quote name='Naklejka']No ba :D 3 razy przerabialiśmy zamknięcie w tej bramie, bo je rozpracował :P Pierwsze zamknięcie otworzył po kilku minutach :diabloti: To długo wytrzymało :evil_lol: Ale w międzyczasie wyłamał drugą bramę, ale żeby dostać się do tej bramki najpierw musiał odsunąć wielki walec, który wazy setki kg. Bramka na nowo założona, znowu przyłożona walcem, a ten znów walec odsunął, tylko teraz bramę wyrywa już ze ścianą garażu :diabloti: U Artemidy byłam :eviltong:[/QUOTE] myslalam ze tylko Qwenda ma tak nadprzyrodzone siły a to chyba ta rasa tak ma :diabloti: tak myslalam ze lewa jesteś :eviltong: Quote
Naklejka Posted August 26, 2013 Author Posted August 26, 2013 To normalne dla tej rasy :P Trochę niewyspana jestem, bo do późna oglądałyśmy filmy :evil_lol: Quote
Naklejka Posted August 27, 2013 Author Posted August 27, 2013 Byłam w schronisku z Kasią po Bonda, bo bierze go na DT. Wracałyśmy pieszo do domu prawie 8km :evil_lol: i jeszcze dwa spacery trzeba doliczyć :eviltong: [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-DXW2nYkVC9c/UhzNHyys9SI/AAAAAAAAWOM/ukQiSOJSTB8/w640-h427-no/IMG_7776.jpg[/IMG] A to Bond [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-9uLhWkVpAa4/UhzD0_7LUFI/AAAAAAAAWJo/JYtSc9SQ43s/w640-h427-no/IMG_7786.JPG[/IMG] [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-gWSlAaMFKWM/UhzEBV0OuxI/AAAAAAAAWNU/UEjmJmtIiso/w640-h427-no/IMG_7884.JPG[/IMG] Quote
łamAga Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 to ie naspacerowałyście :diabloti: ale za to w jakiej grupie :loveu: Quote
Naklejka Posted August 27, 2013 Author Posted August 27, 2013 [quote name='dOgLoV']to ie naspacerowałyście :diabloti: ale za to w jakiej grupie :loveu:[/QUOTE] Foch na komunikację miejską, to wyjścia nie ma, iść trza :eviltong: Tylko Gaja i Bond, więc nas tak dużo nie było. Teraz ja powinnam coś do domu przytaszczyć, Jetsan będzie miał 4 lata, Arni będzie u nas już 2lata, więc pora na coś nowego :diabloti: Quote
angineuuka Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 bierz. :diabloti: albo sam się znajdzie :evil_lol: Quote
Naklejka Posted August 27, 2013 Author Posted August 27, 2013 [quote name='Angi']bierz. :diabloti: albo sam się znajdzie :evil_lol:[/QUOTE] Gdyby nie moja niepewna przyszłość, to coś by się znalazło :eviltong: nawet DT wchodziłby w grę. Ale ja nie wiem, czy zostanę tutaj po maturze, czy wyprowadzając się będę mogła zabrać psy ze sobą. Quote
angineuuka Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 tu nie ma co się spieszyć, psów szukających dt/ds niestety jest dużo :P Quote
Naklejka Posted August 27, 2013 Author Posted August 27, 2013 [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-BhSVUbQ2GbE/Uhz5h5WKeoI/AAAAAAAAWOg/x4QQ8YxnWOc/w640-h427-no/IMG_7798.jpg[/IMG] Ja tam się z niczym nie śpieszę :P Jak bede mogła wziac psa to wezme :P Chcę iść jutro na mega długi spacer, taki koło 10km (przygotowania do dogtrekkingu :lol:), tylko nie mam ludzkiego towarzystwa :< Quote
Artemida Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 trzeba by było do mnie i do śląskiego trasę zrobić :D Quote
Naklejka Posted August 28, 2013 Author Posted August 28, 2013 (edited) [quote name='Artemida']trzeba by było do mnie i do śląskiego trasę zrobić :D[/QUOTE] Myślałam o tym, by z Jetsanem nie przyjechać :p Czeka go dzisiaj kąpiel.... No dobra, jednak jedziemy do śląskiego :evil_lol: A kąpiel będzie jutro, jak kupię szampon :p Edited August 28, 2013 by Naklejka Quote
vpassione Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 [quote name='Naklejka']No dobra, jednak jedziemy do śląskiego :evil_lol: [/QUOTE] WPKiW? Czyli pod naszym nosem! :eviltong: Wycieczkę mieliście fajną, ale coś zdjęć mało ;) Quote
angineuuka Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 też się wybieram do śląskiego i wybrać nie mogę :evil_lol: Quote
Naklejka Posted August 28, 2013 Author Posted August 28, 2013 [quote name='vpassione']WPKiW? Czyli pod naszym nosem! :eviltong: Wycieczkę mieliście fajną, ale coś zdjęć mało ;)[/QUOTE] Tak, właśnie wróciliśmy :) Jetsan nawet spoko jeździ autobusem, wlazł nawet do pełnego busa, gdzie nie było miejsca, by się obrócić. Nie wierzyłam w tego psa, serio :) Od września mam bilet miesięczny, więc w WPKiW będę bardzo często z psami :cool3: Oczywiście będziemy jeździć na spacerki do Artemidy. Zdjęć mam ponad 1000, ale nie chce mi się ich obrabiać i wrzucać, a wrzucić nieobrobionych też nie chcę :eviltong: A teraz mnie ratujcie, muszę szukać jakiś przepisów na obiady. Mama wyjechała na kilka tygodni i ja przejmuję rządy w kuchni (właściwie to w całym domu :diabloti:). I nie mam pomysłu na obiady... Quote
angineuuka Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 Byłaś z dwoma psami? Czepiał się ktoś? Quote
Naklejka Posted August 28, 2013 Author Posted August 28, 2013 (edited) [quote name='Angi']Byłaś z dwoma psami? Czepiał się ktoś?[/QUOTE] Nie, na razie tylko z Jetsanem, ale myślę, że by się nawet nikt dwóch psów nie czepił. Nikt nawet na Jetsa nie marudził, część się zachwycała nim, a reszta zwyczajnie się bała :lol: Całą drogę z Zabrza do Kato rozmawiała ze mną jakaś babcia :evil_lol: Z powrotem jakaś dziewczyna go głaskała, nawet nie marudziła na ślinę :cool3: [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/--XDB0BmOWsw/Uh4ThOtOYWI/AAAAAAAAWO8/VvBtWspIHGk/w480-h640-no/Zdj%25C4%2599cie114.jpg[/IMG] [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-k__hgxJEZ5A/Uh4ThAR-ueI/AAAAAAAAWPA/PMrK05g-L0U/w480-h640-no/Zdj%25C4%2599cie116.jpg[/IMG] :evil_lol: Edited August 28, 2013 by Naklejka Quote
angineuuka Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 To jak wyruszysz z dwoma psami to daj znać :lol: Bo chciałabym się wybrać z Alpiną i Miśką, a nie samą Miśką :evil_lol: Ale na pewno wyruszę z dwójką jak tata przyjedzie :lol: Quote
Artemida Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 ciesz się że szłaś w inna stronę...mnie zaczepiła jakaś baba i kazała mi robić ankietę...zajęło mi to 20 min;/ Quote
Naklejka Posted August 28, 2013 Author Posted August 28, 2013 [quote name='Angi']To jak wyruszysz z dwoma psami to daj znać :lol: Bo chciałabym się wybrać z Alpiną i Miśką, a nie samą Miśką :evil_lol: Ale na pewno wyruszę z dwójką jak tata przyjedzie :lol:[/QUOTE] Alpina nie jest wielka, Miśka jest mała, więc nie powinnaś mieć problemów. Jetsan w autobusie zajmuje mnóstwo miejsca i raczej jest niechętny do schodzenia na bok :eviltong: [quote name='Artemida']ciesz się że szłaś w inna stronę...mnie zaczepiła jakaś baba i kazała mi robić ankietę...zajęło mi to 20 min;/[/QUOTE] Ja bym ją olała i poszła ;) Quote
Recommended Posts