Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pisalaś o tych babeczkach, pisalaś, pisałaś no i się doigrałam, wiecej juz tu nie wejde:diabloti: zamiast prażyć się na słońcu kupilam sobie różne foremki i piekę:loveu: zrobiłam w kuchni taki gorąc, ze nikt nie moze tam wytrzymac:evil_lol:

zdjęcia super:loveu: milo sie je oglada

Posted

[quote name='monika15']pisalaś o tych babeczkach, pisalaś, pisałaś no i się doigrałam, wiecej juz tu nie wejde:diabloti: zamiast prażyć się na słońcu kupilam sobie różne foremki i piekę:loveu: zrobiłam w kuchni taki gorąc, ze nikt nie moze tam wytrzymac:evil_lol:

zdjęcia super:loveu: milo sie je oglada[/QUOTE]

Babeczki to dopiero początek :diabloti:
Pieczenie jest fajne :D

Dzięki! :) jeszcze ich trochę mam.... a jutro może pojadę z Arni tej do koleżanki i labradorki i będą kolejne zdjęcia :eviltong: Jetsan ze mną nie pojedzie, bo jazda z dwoma psami autobusem przez 40min jest bardzo męcząca i droga :eviltong:

Posted

[url]https://lh5.googleusercontent.com/-Z8lj23TYYj0/UdM2lqFPXwI/AAAAAAAATpU/RWsCvWB9Fzw/s640/IMG_6016.JPG[/url] jak on mi się podoba :loveu: I zdjęcie ładne. :)
I świetnie kontrastuje z wyrazem pyska Jetsana. :eviltong:

Co do wypieków to ja ostatnio sobie wymyśliłam... Pączki ze snickersem. :) Mam zamiar na dniach zrobić.

Posted

Dzięki! :)
Arni jest totalnym przeciwieństwem Jetsana, ma zupełnie inny charakter, taki... banalny :lol:
Oooja! Pączki! :D Snickersów nie jadam z powodu orzechów, ale same pączki wielbię :loveu:

Posted

[quote name='Onomato-Peja']Jakoś tak... nienaturalnie. :D[/QUOTE]

Oj, no doceń jego poświęcenie! :eviltong:

[quote name='dOgLoV']widać że rodzeństwo :diabloti:[/QUOTE]

Że oni? :evil_lol dobrze, że zupełnie inne charaktery mają, dogadują się dobrze dzięki temu. Z dwoma takimi dominatami i uparciuchami jak Jetsan byłoby ciekawie :evil_lol:

Posted

[IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-qgsMc4AuldA/UdM2vmyRUPI/AAAAAAAATrg/4nYP3xUn51o/s640/IMG_6097.JPG[/IMG]
No widzisz, ma zaciesza :P

On nawet CZASAMI ogonem macha ze szczęścia :evil_lol:

Posted

[quote name='Saththa']Strasznie mnie zaciekawił tytuł na banerku :lol: to przyszłam i dzien dobry ;)

Który jest który? :razz:[/QUOTE]

Cześć :)
Przygłupem jest Arni a osłem Jetsan :lol:

Posted

[quote name='Saththa']Zasadniczo chyba lepiej jest byc osłem :razz: tak mysle :lol:[/QUOTE]

Tak, zdecydowanie! Jetsan jest uparty i taki.... ciężko go określić :lol: Arni jest po prostu tępy, głupi, niedorozwinięty, z wiecznym zacieszem na ryju, kochający cały świat.

Posted

Wycieczka na drugi koniec miasta jak najbardziej udana :)
Arni był bardzo grzeczny w autobusie, jak i na spacerze w lesie, czy też na mieście, ładnie się odwoływał i nawet olewał pieski i nie męczył Diany :evil_lol:
Ten komp zamula, monitor chyba fałszuje kolory i nie mam fotoszopa :-( tylko jedna fotka na dowód, że mam pieska idealnego :loveu:
[IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-FCHE4TP9cyg/Udhtdyj5j4I/AAAAAAAATuI/mhx_0BTO-aU/s640/IMG_6252.JPG[/IMG]

Posted

[quote name='Onomato-Peja']Fajne sa takie wycieczki. :)
Arni wygląda na zadowolonego. :)[/QUOTE]

Ja uwielbiam jeździć, zwiedzać a tym bardziej z psem! Tylko ludziów do towarzystwa brak :shake:
On jest zawsze zadowolony :evil_lol: pod sam koniec spaceru, kiedy siedziałam z koleżanką na ławeczce, Arni wyciągnął jakąs butelkę i zaczął się nią sam bawić, a potem aportował. Pies nie do zdarcia :eviltong:

Posted

[quote name='Onomato-Peja']Coraz częściej zazdroszczę ludziom ich psów. :eviltong:[/QUOTE]

Nie ma czego, to to jest durne i wnerwiające :evil_lol: Raz jest super fajnym pieskiem, a nie raz mam ochotę go udusić:evil_lol: