Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Byłam sobie na zakupkach z mamą :loveu:
Laptop nie chce mi się uruchomić, siedzę na kompie siostry i zaraz mnie ku*wica trafi :loveu: Czekam na brata, może uratuje mój komputerek ;(

Posted (edited)

Taaa i kolano umiera dalej :roll:
PRzyjechał ten kumpel brata i pierwsze pytanie jakie padło to o ciastka :evil_lol:
Chyba pójdę się poopalać, bo spacery sobie odpuszczę....

Nie naprawili laptopa :-( nie wiedza co sie stało :-(

Edited by Naklejka
Posted

to do lekarza, o! :evil_lol: Nie wiem, jak ja wytrwam w piątek... No ale czego się nie robi :>
A ja jestem zasmarkana, bo znowu te jeb.ane białe gó.wno lata w ilościach milionowych :/

Posted

Angi napisał(a):
to do lekarza, o! :evil_lol: Nie wiem, jak ja wytrwam w piątek... No ale czego się nie robi :>
A ja jestem zasmarkana, bo znowu te jeb.ane białe gó.wno lata w ilościach milionowych :/

To raczej przeciążenie :P Ale jak bedzie czesciej dokuczało to MOŻE pójdę do lekarza :P
Taaa... ja chcialam do schroniska jechać kiedyś, ale chyba sobie na razie nie pojadę :/

Posted

Ty idz do tego ortopedy, bo sobie większych problemów narobisz. Ja tylko przeciążyłam kolano ;)

Uruchomili laptopa na Ubuntu, ale dalej nie wiedzą co jest grane. Chyba windows sie wysypał, albo coś jeszcze... Dlaczego teraz? Nosz kurde... nie mam kasy na nowy sprzęt, a go potrzebuję :placz:

Posted

fajnie wygladaja,widze,ze bialy piesek najszczesliwszy,a pancia jeszcze bardziej,bo bedzie miala co robic:evil_lol:
ja wlasnie Belle skonczylam kapac nie dawno ciekawe jak dlugo bedzie czysta,teraz jest biala:crazyeye:

Posted

dOgLoV napisał(a):
świetne zdjęcia :loveu:

ładnie Jetsana wyszarpałaś :diabloti:

Byłoby więcej, ale komp siostry muli....

Te wyłysienia nad łapami to nie moja sprawa! Samo się zrobiło :P

natija napisał(a):
fajnie wygladaja,widze,ze bialy piesek najszczesliwszy,a pancia jeszcze bardziej,bo bedzie miala co robic:evil_lol:
ja wlasnie Belle skonczylam kapac nie dawno ciekawe jak dlugo bedzie czysta,teraz jest biala:crazyeye:

Diana została spłukana na ogródku wodą i była czysta :P

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
Kolano boli Cię jak je zginasz i prostujesz? Po wysiłku? "przeciążenie"? ;)

Po tym spacerze kolano bolało, gdy je chciałam mocno wyprostować(jak sie naciągałam, by np. po coś sięgnąć). Teraz boli i podczas zginania i prostowania, schodzenie po schodach najbardziej daje to odczuć.
Aleksandra95 napisał(a):

Dianka jest kochana :loveu::diabloti:

Posted

No to kobieto przejdź się do ortopedy, miałam podobnie, po wysiłku problemy z kolanami, z czasem doszło do tego, że nie mogłam nimi ruszać, dostałam diagnozę: rzepka mi mięknie, pęka i kruszy się - chondromalacja. ;)