Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[quote name='Rinuś']Wszystko 50 robisZ? :cool3:[/QUOTE]

Nie :) Raczej 55-250, ale ostatnie zdjęcia robiłam 50, ale ich nie wrzuciłam jeszcze ;)

Tutaj są bez obróbki, w oryginalnym rozmiarze :eviltong:
[url]https://picasaweb.google.com/105911600974972693444/25Kwietnia2013?authkey=Gv1sRgCMbTm8Ta-PzqmgE#[/url]
picasa jak zwykle zepsuła jakość... :roll:

Edited by Naklejka
Posted

[quote][COLOR=#000000][INDENT]Cierpię ostatnio na jakieś zaburzenia snu, budzę się o 5-6 i już spać nie mogę, a zawsze miałam problem ze wstaniem wcześnie rano :mdleje:[/INDENT]
[/COLOR]
[INDENT][/quote]
jak ja bym chciała mieć takie zaburzenia snu :loveu:
mnie jak Toro porządnie nie obudzi to bym mogła nawet do 13 spać :P[/INDENT]

Posted

[quote name='Niufciak']jak ja bym chciała mieć takie zaburzenia snu :loveu:
mnie jak Toro porządnie nie obudzi to bym mogła nawet do 13 spać :P[/INDENT][/QUOTE]

Jutro mam na 7 do szkoły, więc pewnie będę miała problem ze wstaniem :eviltong:

Posted

[quote name='Naklejka']Jutro mam na 7 do szkoły, więc pewnie będę miała problem ze wstaniem :eviltong:[/QUOTE]
szkoda życia na spanie :) wyspisz się w trumnie :)
dlatego ja zawsze musze mieć dwa budziki, jeden w telefonie, drugi duży o czarny :D

Posted

Ja też i kiedyś miałam ogromne problemy z rytmem dnia, bo za późno się kładłam i za późno wstawałam, ale praca mi wyrównała zegar biologiczny i teraz w końcu jestem zadowolona zarówno z dnia jak i z nocy ;)

Posted

No właśnie ja zawsze dużo spałam, bardzo dużo... A teraz kładę się spać tak jak wcześniej, ale wstaję wcześniej i to mi się podoba, jestem wyspana i ogarniam :)
A wtedy właściwie cały czas byłam nieprzytomna, przychodziłam ze szkoły i lądowałam w łóżku, wstawałam koło 17-18 i padałam o 23 znowu...

Posted

[quote name='Naklejka']No właśnie ja zawsze dużo spałam, bardzo dużo... A teraz kładę się spać tak jak wcześniej, ale wstaję wcześniej i to mi się podoba, jestem wyspana i ogarniam :)
A wtedy właściwie cały czas byłam nieprzytomna, przychodziłam ze szkoły i lądowałam w łóżku, wstawałam koło 17-18 i padałam o 23 znowu...[/QUOTE]
Ja kiedyś mało spałam, potrafiłam wstać o 5 i normalnie funkcjonować, z wiekiem śpię więcej:evil_lol:

Posted

[quote name='vege*']Ja kiedyś mało spałam, potrafiłam wstać o 5 i normalnie funkcjonować, z wiekiem śpię więcej:evil_lol:[/QUOTE]

Starość nie radość :lol:

Kiedyś miałam tak, że potrafiłam spać i 14 godzin. :P

Posted

[quote name='Naklejka']Ja rzadko kiedy ogarniam :eviltong: Taki typ :eviltong: Ale jak jestem niewyspana to już w ogóle jest zabawnie :evil_lol:[/QUOTE]
hahahaha szczerość ;)

Posted

[quote name='Angi']Starość nie radość :lol:

Kiedyś miałam tak, że potrafiłam spać i 14 godzin. :P[/QUOTE]
Kiedyś ustawiłam sobie stoper i mój rekord to 18h 40 min :diabloti:

Posted (edited)

[quote name='Aleks89']Co z Was będą za żony jak to wiecznie śpi:diabloti:[/QUOTE]

myślę, że bardzo dobre, wręcz rewelacyjne i niezastąpione :loveu:

Edited by Niufciak
Posted

Rewelacyjne zdjęcia :loveu: :loveu:

[quote name='Aleks89']Co z Was będą za żony jak to wiecznie śpi:diabloti:[/QUOTE]

one się wyśpią na zapas... bo po ślubie będą mało spać :eviltong:

Posted

Na cholerę mi mąż? :diabloti:

Dzisiaj czuję się jakby mi ktoś łopatą je*nął w ryj :loveu:

Hahaha, moja mama jest dobra :diabloti: Właśnie do mnie przyszła i zrobiła pojazd po tym złamasie :diabloti:

Posted

[quote name='Naklejka']Na cholerę mi mąż? :diabloti:

Dzisiaj czuję się jakby mi ktoś łopatą je*nął w ryj :loveu:

Hahaha, moja mama jest dobra :diabloti: Właśnie do mnie przyszła i zrobiła pojazd po tym złamasie :diabloti:[/QUOTE]

Pozdrawiam Twoją mamę :loveu::evil_lol:

Posted

[quote name='Aleksandra95']Pozdrawiam Twoją mamę :loveu::evil_lol:[/QUOTE]

Ona jest świetna :evil_lol: Ale bywa też bardzo wredna i uszczypliwa. Wiecznie mi dogryza :eviltong:

Posted

[quote name='Angi']Tak, twoja mama jest super!:loveu:[/QUOTE]

Tak! :D
a po imprezach zawsze pada pytanie "ile wypiłaś?" :lol:

Jutro schroniskowa akcja, w niedzielę do Opola na wystawę i do ciotki, a potem znów do szkoły i ta cholerna majówka... :-(

Posted

[quote name='Naklejka']Tak! :D
a po imprezach zawsze pada pytanie "ile wypiłaś?" :lol:

J[B]utro schroniskowa akcja, w niedzielę do Opola na wystawę[/B] i do ciotki, a potem znów do szkoły i ta cholerna majówka... :-([/QUOTE]
dużo zdjęć poproszę!

Posted

[quote name='Naklejka']Sprawdzałam pogodę i mogą być przelotne deszcze... Ale jedziecie? :)[/QUOTE]

tak raczej tak juz bylismy na wystawie jak lało i przezyliśmy ;)