Naklejka Posted April 25, 2013 Author Posted April 25, 2013 (edited) [quote name='Rinuś']Wszystko 50 robisZ? :cool3:[/QUOTE] Nie :) Raczej 55-250, ale ostatnie zdjęcia robiłam 50, ale ich nie wrzuciłam jeszcze ;) Tutaj są bez obróbki, w oryginalnym rozmiarze :eviltong: [url]https://picasaweb.google.com/105911600974972693444/25Kwietnia2013?authkey=Gv1sRgCMbTm8Ta-PzqmgE#[/url] picasa jak zwykle zepsuła jakość... :roll: Edited April 25, 2013 by Naklejka Quote
KT Arts Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 [quote][COLOR=#000000][INDENT]Cierpię ostatnio na jakieś zaburzenia snu, budzę się o 5-6 i już spać nie mogę, a zawsze miałam problem ze wstaniem wcześnie rano :mdleje:[/INDENT] [/COLOR] [INDENT][/quote] jak ja bym chciała mieć takie zaburzenia snu :loveu: mnie jak Toro porządnie nie obudzi to bym mogła nawet do 13 spać :P[/INDENT] Quote
Naklejka Posted April 25, 2013 Author Posted April 25, 2013 [quote name='Niufciak']jak ja bym chciała mieć takie zaburzenia snu :loveu: mnie jak Toro porządnie nie obudzi to bym mogła nawet do 13 spać :P[/INDENT][/QUOTE] Jutro mam na 7 do szkoły, więc pewnie będę miała problem ze wstaniem :eviltong: Quote
KT Arts Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 [quote name='Naklejka']Jutro mam na 7 do szkoły, więc pewnie będę miała problem ze wstaniem :eviltong:[/QUOTE] szkoda życia na spanie :) wyspisz się w trumnie :) dlatego ja zawsze musze mieć dwa budziki, jeden w telefonie, drugi duży o czarny :D Quote
Amber Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Ja też i kiedyś miałam ogromne problemy z rytmem dnia, bo za późno się kładłam i za późno wstawałam, ale praca mi wyrównała zegar biologiczny i teraz w końcu jestem zadowolona zarówno z dnia jak i z nocy ;) Quote
Naklejka Posted April 25, 2013 Author Posted April 25, 2013 No właśnie ja zawsze dużo spałam, bardzo dużo... A teraz kładę się spać tak jak wcześniej, ale wstaję wcześniej i to mi się podoba, jestem wyspana i ogarniam :) A wtedy właściwie cały czas byłam nieprzytomna, przychodziłam ze szkoły i lądowałam w łóżku, wstawałam koło 17-18 i padałam o 23 znowu... Quote
vege* Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 [quote name='Naklejka']No właśnie ja zawsze dużo spałam, bardzo dużo... A teraz kładę się spać tak jak wcześniej, ale wstaję wcześniej i to mi się podoba, jestem wyspana i ogarniam :) A wtedy właściwie cały czas byłam nieprzytomna, przychodziłam ze szkoły i lądowałam w łóżku, wstawałam koło 17-18 i padałam o 23 znowu...[/QUOTE] Ja kiedyś mało spałam, potrafiłam wstać o 5 i normalnie funkcjonować, z wiekiem śpię więcej:evil_lol: Quote
Naklejka Posted April 25, 2013 Author Posted April 25, 2013 Ja rzadko kiedy ogarniam :eviltong: Taki typ :eviltong: Ale jak jestem niewyspana to już w ogóle jest zabawnie :evil_lol: Quote
angineuuka Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 [quote name='vege*']Ja kiedyś mało spałam, potrafiłam wstać o 5 i normalnie funkcjonować, z wiekiem śpię więcej:evil_lol:[/QUOTE] Starość nie radość :lol: Kiedyś miałam tak, że potrafiłam spać i 14 godzin. :P Quote
KT Arts Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 [quote name='Naklejka']Ja rzadko kiedy ogarniam :eviltong: Taki typ :eviltong: Ale jak jestem niewyspana to już w ogóle jest zabawnie :evil_lol:[/QUOTE] hahahaha szczerość ;) Quote
vege* Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 [quote name='Angi']Starość nie radość :lol: Kiedyś miałam tak, że potrafiłam spać i 14 godzin. :P[/QUOTE] Kiedyś ustawiłam sobie stoper i mój rekord to 18h 40 min :diabloti: Quote
Aleks89 Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 Co z Was będą za żony jak to wiecznie śpi:diabloti: Quote
KT Arts Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 (edited) [quote name='Aleks89']Co z Was będą za żony jak to wiecznie śpi:diabloti:[/QUOTE] myślę, że bardzo dobre, wręcz rewelacyjne i niezastąpione :loveu: Edited April 26, 2013 by Niufciak Quote
kalyna Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 Rewelacyjne zdjęcia :loveu: :loveu: [quote name='Aleks89']Co z Was będą za żony jak to wiecznie śpi:diabloti:[/QUOTE] one się wyśpią na zapas... bo po ślubie będą mało spać :eviltong: Quote
Naklejka Posted April 26, 2013 Author Posted April 26, 2013 [quote name='Aleks89']Co z Was będą za żony jak to wiecznie śpi:diabloti:[/QUOTE] Na cholerę mi mąż? :diabloti: Dzisiaj czuję się jakby mi ktoś łopatą je*nął w ryj :loveu: Hahaha, moja mama jest dobra :diabloti: Właśnie do mnie przyszła i zrobiła pojazd po tym złamasie :diabloti: Quote
Aleksa. Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 [quote name='Naklejka']Na cholerę mi mąż? :diabloti: Dzisiaj czuję się jakby mi ktoś łopatą je*nął w ryj :loveu: Hahaha, moja mama jest dobra :diabloti: Właśnie do mnie przyszła i zrobiła pojazd po tym złamasie :diabloti:[/QUOTE] Pozdrawiam Twoją mamę :loveu::evil_lol: Quote
Naklejka Posted April 26, 2013 Author Posted April 26, 2013 [quote name='Aleksandra95']Pozdrawiam Twoją mamę :loveu::evil_lol:[/QUOTE] Ona jest świetna :evil_lol: Ale bywa też bardzo wredna i uszczypliwa. Wiecznie mi dogryza :eviltong: Quote
Naklejka Posted April 26, 2013 Author Posted April 26, 2013 [quote name='Angi']Tak, twoja mama jest super!:loveu:[/QUOTE] Tak! :D a po imprezach zawsze pada pytanie "ile wypiłaś?" :lol: Jutro schroniskowa akcja, w niedzielę do Opola na wystawę i do ciotki, a potem znów do szkoły i ta cholerna majówka... :-( Quote
angineuuka Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 [quote name='Naklejka']Tak! :D a po imprezach zawsze pada pytanie "ile wypiłaś?" :lol: J[B]utro schroniskowa akcja, w niedzielę do Opola na wystawę[/B] i do ciotki, a potem znów do szkoły i ta cholerna majówka... :-([/QUOTE] dużo zdjęć poproszę! Quote
Naklejka Posted April 26, 2013 Author Posted April 26, 2013 [quote name='dOgLoV']w Opolu ma lać :-([/QUOTE] Sprawdzałam pogodę i mogą być przelotne deszcze... Ale jedziecie? :) Quote
łamAga Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 [quote name='Naklejka']Sprawdzałam pogodę i mogą być przelotne deszcze... Ale jedziecie? :)[/QUOTE] tak raczej tak juz bylismy na wystawie jak lało i przezyliśmy ;) Quote
Recommended Posts