Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

20 lipca malutka szczeniorka wagi ok 3 kg w wieku ok 3 miesięcy dziarsko weszła przez otwarte drzwi wprost z ulicy do biura, w którym pracuje tusinka22. Później jak się okazało z innych lokali została wyrzucona i zamykano przed nią drzwi jakby była jakąś zarazą.
A to tylko bezbronne bezdomne porzucone psie dziecko...
Malutka dzięki santiono ma dt do ok 20 sierpnia. Bardzo dziękujemy wolontariuszce, która mimo remontu zgodziła się małą przygarnąć.

Malutka prosi o pomoc w ogłoszeniach, bezpieczną przystań ma na miesiąc jedynie.

"oryginalne" zdjęcie chyba dla zobrazowania wielkości suni:

Posted

wczoraj jeszcze na gorąco prosiłyśmy o pomoc straż dla zwierząt z grodziska, zdjęcia zrobiła Pani ze straży, wstawią ją na swoją stronkę.

Posted

malutka jest kochana, całą noc przespała ze mną w łóżku ani razu nie zapiszczała, chodziła za mną po domu przy nodze, na dworku ślicznie się pilnuje, wraca na zawołanie, uwielbia się bawić z psiakami i z ludźmi, taka mała przylepa.

Posted

tusinka22 napisał(a):
podbijam kruszynkę, zdjęcia mam dostać na e'mail, to pewnie kogoś poproszę żeby wstawił bo mi to słabo idzie.

dziękuje wszystkim za przybycie :)

to dopominaj się o te foteczki, bo z tymi chyba nie ma co wystawiać ogłoszeń, a czasu malutko.

Posted

rozmawiałam z Kingą (DT suńki), sunia jest bardzo kochana, grzeczna, ładnie chodzi na spacerki, ma też swój charakterek, potrafi głośno szczeknąć, ma w sobie bardzo dużo energii, uwielbia sie bawić, kocha ludzi. Zdjęcia są na razie z komórki, prawdopodobnie jutro będą bardziej ogłoszeniowe, ponieważ ja mam problem ze wstawieniem zdjęć poprosiłam już o wrzucenie na wątek

Posted

A może nazwać tę malutką imieniem Tusia -od nicka tusinka22 ,ktora jej pomogla jednak i nie wygonila jak tamte bezduszne ,podle baby z biura ?

Posted

u malutkiej wszystko dobrze, jest wesoła, uwielbia się bawić, jest już u mamy Kingi, ma kompana do zabawy (wiesza mu się na ogonie i zajęła jego miejsce do spania), bardzo lubi spacery, naśladuje swojego kolegę we wszystkim.

Posted

tusinka22 napisał(a):
u malutkiej wszystko dobrze, jest wesoła, uwielbia się bawić, jest już u mamy Kingi, ma kompana do zabawy (wiesza mu się na ogonie i zajęła jego miejsce do spania), bardzo lubi spacery, naśladuje swojego kolegę we wszystkim.

A nie ma żadnej szansy by Tusinka-Kruszynka zostala w tym domku na zawsze a-jako świetna kumpleka psa w tym domu ??:)

Posted

olga7 napisał(a):
A nie żadnej szansy by Tusinka-Kruszynka zostala w tym domku na zawsze a-jako świetna kumpleka psa w tym domu ??:)

raczej nie choć DT jest zakochany w malutkiej, jednak nie mogą mieć drugiego pieska.