Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Byłam u wetki, szczeniorki mają ponad 6 m-cy, więc spokojnie możemy im zrobić łączoną szczepionkę wścieklizna i wiruys za jednym razem, koszt 55 zł za jedną psinkę.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B]FIERO [/B]wysyłam dzisiaj na Twoje konto 120zł --> czyli 110zł pójdzie na szczepienia i dzięki temu dziewczynki w końcu będa miały komplecik szczepień. Natomiast 10zł dołóż do jedzonka :roll:

Posted

[quote name='obraczus87'][B]FIERO [/B]wysyłam dzisiaj na Twoje konto 120zł --> czyli 110zł pójdzie na szczepienia i dzięki temu dziewczynki w końcu będa miały komplecik szczepień. Natomiast 10zł dołóż do jedzonka :roll:[/QUOTE]

obraczus wielkie dzięki w imieniu suniek:)

Posted

[quote name='obraczus87']Fiero, czekam na nowe zdjecia dziewczynek :)[/QUOTE]

no właśnie poprosimy o zdjęcia, może jak będą ładniejsze to nowe ogłoszenia bym zamówiła i może ktoś by się zakochał, bo na razie to jakoś cienko:(

Posted

Mam problem ze swoim aparatem, a koleżanka która mi czasem pożyczała swój urlopuje, może jutro coś wymyślę. Wtorek / środa mam pogrzeb, więc szczepienie we czwartek lub piątek zrobimy. Jak kasa dojdzie na konto, to dam znać na wątku.

Posted

[quote name='malvaaa']witam moje kochane sunie! dzisiaj przeleje fierze 50 zł narazie tylko tyle moge...[/QUOTE]

Dzięki wielkie, będzie na jedzonko chociaż...

Posted

dawno nie widzialam suniek ale wydaje mi sie ze ciut za kolano. ale to fiera niech sie wypowie bo wie jakie są obecnie, a chyba o wiele wiecej nie urosną... bylybysmy wdzieczne za podeslanie suniek

Posted

pokaze w czwaqrtek znajomej sunie...
moze sie urobi :/

kobiecie ukochana sunia zgineła pod samochodem
na podwórku!
samochód ruszył, a psica zobaczyła psa i dała dyla
miała większą prędkosc niz auto
niefortunnie uderzyła w auto i zmarła natychmiast

w domu żaloba potworna
namawiam znajomą na dwa psy / tylko suczydła bo dom jest samiczkowy :)/
psy mają duzy kojec - super buda /jak bedzie drugi pies to bedzie druga budka/
pokaze male - nic nie obiecuje..bo dom musi sie zakochać

sunia, kt zgineła była nieziemsko zwiazana z ludźmi..odczuwała ich emocje
dom sie boi, ze będą kazdego psa porównywac do tej co zginęła :/

Posted

Przykro mi :-(Pani stwierdzila ze za duze, chcialaby taka sunie do pol lydki.Czy mozecie wkleic aktualne zdjecia?Wtedy łatwiej by sie rozmawialo z potencjalnym wlaścicielem.