nicolaczek Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 :D:D:D ostatnie zdjęcie miażdzy system! Quote
Aldonika22 Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Pieniądze doszły, dzięki. Malwina zamówiłaś jakiś pakiet w końcu czy jeszcze nie? Bo nie wiem czy mam się za to zabierać.. ;) Quote
obraczus87 Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 MAlwina wyjechala, wraca w weekend :) Quote
tripti Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 [quote name='obraczus87']MAlwina wyjechala, wraca w weekend :)[/QUOTE] dokładnie i jeszcze nie zdąrzyła, na te nowe zdjęcia czekała. Quote
Awit Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Może w końcu i Crazy będzie miała farta i domek ją znajdzie. Quote
tusinka22 Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 [quote name='Awit']Może w końcu i Crazy będzie miała farta i domek ją znajdzie.[/QUOTE] oby tak było..... Quote
malvaaa Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 kurcze nie dostałam zdjęć i podrzuciłam innego psiaka. ale zaraz zerknę na ten bazarek czy jeszcze robią ogłoszenia, jeśli nie to sama zrobię. tripti a mogę podać też twój nr tel? jakoś zawsze wole żeby były dwa numery w razie czego... Aldonika a ona cieczki jeszcze nie ma? Quote
Aldonika22 Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Cieczki nadal nie ma - nic po prostu, to aż dziwne patrząc na Velvet która miała już dawno ;) Quote
tusinka22 Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 [quote name='Aldonika22']Cieczki nadal nie ma - nic po prostu, to aż dziwne patrząc na Velvet która miała już dawno ;)[/QUOTE] to tak jak u ludzi, u każdego inaczej;) duże głaski dla Crazulca!!!! i kciuki za domek!!! Quote
Aldonika22 Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 To w końcu ktoś zamówił ogłoszenia czy sama mam kupić? :) Quote
Aldonika22 Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Jak Crazy śpi : [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/837/crazl.jpg/][IMG]http://img837.imageshack.us/img837/5062/crazl.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/163/crazyh.jpg/][IMG]http://img163.imageshack.us/img163/354/crazyh.jpg[/IMG][/URL] W związku ze spacerami - przypomniałam sobie o szelkach które były mojej jamniczki. w nich popróbujemy bo ciągnie niemiłosiernie :) Quote
Awit Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 A próbowałaś tak z nią iść, aby nie szła przed Tobą, tylko z Twojego boku? I jak wychyli głowę za Twoją nogę, to ją podciągaj do tyłu. I mów, że idzie równo z Tobą. A co jakiś czas jak będzie szła ładnie, daj jej smakołyk. Quote
tripti Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 ja wykupiłam dla niej ogłoszenia na bazarku AgnieszkaO., nie mam teraz tego linku pod ręką, może ktoś mógłby przesłać tam Crazy? ja narazie jeszcze tych dwóch pozostałych nie wysłałam. Quote
Aldonika22 Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Robiłam jej kilka ogłoszeń, na gumtree było nawet 80 wyświetleń i nikt się na e-maila nie odezwał. (A Malvaa do Ciebie? 509 050 404?) To może ten tekst? Troszkę przerobiłam go. A zdjęcia same wybierzcie :) I chyba ogłoszenia na Warszawę? Crazy jest roczną suczką która szuka domu. Początkowo była w schronisku z którego ją wyciągnięto razem z siostrą, która dom już znalazła. Obecnie mieszka w domu tymczasowym gdzie czeka na dom. Jej waga to około dziesięć kilogramów, maści beżowo - rudej. Posiada aktualne szczepienia i książeczkę. Jest mądrym, młodym psem. Potrzebuje towarzystwa i zawsze jest chętna do zabawy. Crazy jak na imię przystało jest szalona, wszędzie jej pełno, ma dużo energii i chęci do zabawy. Ma dobry kontakt z innymi psami. Z nadzieją czeka kolejne dni na swój własny, niepowtarzalny dom. Quote
malvaaa Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 10kg? oj chyba więcej waży :) dopisz że zachowuje czystość w domu, nie niszczy jak zostaje sama (?), że dobrze radzi sobie na smyczy. I najlepiej na Warszawę ogłaszać. Aldonika22 90% ogłoszenia to dobre zdjęcia, masz może jakiś aparat? Bo nie wiem czy dobrze zrozumiałam ale te są z komórki? Czy ktoś może pomóc w ogłoszeniach? mam sesje teraz i nie wyrabiam. tripti wstaw link bo nie wiem gdzie ten bazarek Quote
Aldonika22 Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 [url]http://www.dogomania.pl/threads/219980-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-TANIO-zam%C3%B3wienia-mo%C5%BCna-sk%C5%82ada%C4%87-do-25.01-do-23.00.-Zapraszam/page4[/url] Myślę że to ten bazarek. No tak, napisałam ok. 14 kg - myślę że tak jest. Nie mam aparatu, robię komórką ale myślę że przy odpowiednim świetle nie są złe. Te co ostatnio wkleiłam to tylko tak dla was ;) Crazy jest roczną suczką która szuka domu. Początkowo była w schronisku z którego ją wyciągnięto razem z siostrą, która dom już znalazła. Obecnie mieszka w domu tymczasowym gdzie czeka na dom. Jej waga to około czternaście kilogramów, maści beżowo - rudej. Posiada aktualne szczepienia i książeczkę. Zachowuje czystość w domu. Nie niszczy gdy zostaje sama i dobrze radzi sobie na smyczy. Jest mądrym, młodym psem. Crazy jak na imię przystało jest szalona, wszędzie jej pełno, ma dużo energii i chęci do zabawy. Ma dobry kontakt z innymi psami. Z nadzieją czeka kolejne dni na swój własny, niepowtarzalny dom. Quote
malvaaa Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 aaa, nie skojarzyłam, właśnie chciałam jej tutaj wykupić ten pakiet. tripti wysłałaś dane crazy? bo nie chce żeby się podwoiło. Quote
tripti Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 to ten bazarek, którego link wstawiła Aldonika, nie wysłałam, nie miałam czasu nawet tych swoich wysłać. Quote
malvaaa Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 wykupiłam jej ogłoszenia na tym bazarku, mam nadzieję że można jeszcze zgłaszać psiaki... tripti nic nie napisałaś jeśli chodzi o twój tel w ogłoszeniach więc podałam tylko mój, chociaż wole zawsze jak są dwa numery... Quote
malvaaa Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 Crazy musi zmienić dt lub znaleźć ds, mamy czas ok.3 tygodni... nie wiem czy mogę skopiować to co napisała mi Aldonika więc może jak wejdzie na dogo to sama napisze jak sytuacja wygląda... Quote
Aldonika22 Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Jestem, skopiuję to co wysłałam Tobie Malvaa : Rozmawiałam teraz z domownikami i siostrą, rozpoczął się remont, wszystko będzie wymieniane, podłogi cyklinowane i będą strasznie podatne na pazury. Drzwi wejściowe wymieniane i nie może być tak że coś z nimi się stanie bo to sporo kosztuje. Crazy potrzebuje ciągłego towarzystwa, nie jest tak że ją się zamknie i jest ok. Jeśli się z domu wychodzi to ją zostawiam i jest dobrze, ale jeśli słyszy że coś się dzieje obok to nie wytrzymuje. Myślałam że remont będzie później, i do tej pory obie powędrują do swojego domku, ale niestety tak nie jest. Są zamówione te pakiety ogłoszeniowe, jeśli nie będzie z nich odzewu to chyba będzie musiała iść do innego DT. Osobiście jest mi przykro naprawdę, mam wielką nadzieję że może jednak teraz znajdzie dom i wszystko się ułoży, bo lekko jednak się do niej przywiązałam pomimo że jest troszkę trudna :smile: Ja naprawdę chciałam pomóc, i Wam i jej. Quote
tripti Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 nie widziałam tego postu, tak mój nr też możesz wstawiać do ogłoszeń. kurcze... marne wiadomości. które zdjęcia do ogłoszeń najbardziej pasują? Quote
malvaaa Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 (edited) ja już przesłałam zdjęcia Crazy na bazarek ale nie pamiętam które wybrałam... a dlaczego Crazy jest trudna? bo to troche groznie brzmi... jeśli chodzi o to że jak ją zamykacie a ona chce wyjść bo was czuje to dla mnie jest normalne a nie trudne... tym bardziej że jak zostaje sama to jest grzeczna... Edited February 2, 2012 by malvaaa Quote
Aldonika22 Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Hej, hej określenie "trudny" np człowiek to nie znaczy zły :) Nie zamykamy jej, ale kilka razy się zdarzyło że to zrobiliśmy ponieważ szczekała na gościa i wgl. porozmawiać się nie dało :) Ale np. mój wujek to się z nią bawił, powiem wam tak - wszystko zależy od charakteru i osoby, jeśli jest ona sympatyczna i lubi psy, Crazy z miejsca ją polubi ;) Miałam na myśli to że ma silny charakter i jest wulkanem energii ;) Myślę że by mogła iść i do rodziny i do osoby samotnej. W rodzinie z dziećmi się wybawi i będzie w swoim żywiole, jednak do jednej osoby się przywiąże i będzie o nią dbała. Crazy też myślę że obroni osobę (np. mnie), wystarczyłoby rzucić hasło a ona by zapewne lekko zaatakowała. Gdy jest w pobliżu mnie, w chodzi tata to ona już wstaje i jest czujna, uważnie na niego patrzy, czy mi czegoś "nie zrobi", naprawdę świetny pies ;) Ostatnio się śmieliśmy że ona jak taki źrebaczek - biega radosna zawsze, z tej radości to by pięty wszystkim wylizała :D Quote
Recommended Posts