malvaaa Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 tripti kupowala im smycze ale podobno gdzies sie zapodzialy u fiery, wiec obawiam sie ze ich nie mają. podalam juz twoj nr tripti i ma sie z tobą umawiac... mam nadzieje ze wszystko bedzie po naszej mysli... denerwuje sie troche :) Quote
obraczus87 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='malvaaa']mogę zadzwonic do fiery i ją powiadomic. Czorcik zaraz napisze tripti twoj nr i sie jakos zgadacie, ja nie jestem z Grodziska i nie orietuje sie na tej trasie, ona wam wszystko wytlumaczy. mysle ze ten przeglad weta by sie przydal, od razu bysmy mieli z głowy. jejku jak wy sie pomiescicie z trójką panienek :)[/QUOTE] Jak chcesz to zadzwon i zpaytaj o te szczepienie drugiej panny. Kasa na to byla przelewana z Kundelkowej Skarbonki. Malvaaa spokojnie, nie denerwuj sie, wszystko bedzie dobrze :) Acha, CIOCIA ELLIG podarowala dziewczynkom pakiet ogloszen: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/215287-Promocja-45-ogłoszeń-za-8-zł...-Pomóżcie-Agrze-zmniejszyć-dług-)-do-09.10.11-do-22-00[/URL] Gdy tylko beda nowe zdjecia, od razu przesle dane do ogloszen, tak aby dziewczyny szybko znalalzy dom. ELLIG wielkie dzięki :) Quote
Czorcik Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 wszystkie trzy dziewczynki mają już kupione smyczki i obróżki. Guliwer się urwał z pracy i zakupy zrobił :) Quote
obraczus87 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='Czorcik']wszystkie trzy dziewczynki mają już kupione smyczki i obróżki. Guliwer się urwał z pracy i zakupy zrobił :)[/QUOTE] Dziekujemy :) Quote
obraczus87 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Wpłynęło 280zł od nicolaczek - pieknie dziękuję!!! Malvaaa podeslij swoje konto :) Quote
mysza 1 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 O matko, jaki cyrk... Fantastycznie, że tak szybko udalo się znaleźc miejsce dla dziewczynek. Edit: poczytałam trochę i zapewne już wiesz, Aldoniko, że nigdy nie wolno zostawiać nowego psa na podwórku pod Waszą nieobecność. Tak naprawdę to cały czas trzeba je mieć na oku, nawet jak jesteście w domu. A dziur w ogrodzeniu nie ma? Przerażają mnie ucieczki, mam schizę na tym punkcie. Quote
Aldonika22 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Hmm, ale czy tak czy tak to ja mam kupić im obróżki bo to będą Guliwiera prywatne tak? :) To niesamowite jak wszystko się dobrze składa, transport karma i pieniądze w miarę ;) Malvaa też się lekko denerwuję zwłaszcza kontroli Guliwiera :razz: Mysza 1 wiem. Myślałyśmy że śpi w domu.. Dziur na pewno nie ma wszystkie fundamenty są betonowe i siatki dokładne. Z resztą było u nas kilka psów w lato w tym york który biegał luzem i żadnej dziury nie znalazł. Quote
obraczus87 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Aldonika, ale nie zostawiajcie z mama dziewczynek na podworku bez opieki. Nawet jak nie ma dziur. Dobrze?? Quote
Aldonika22 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Nie zostawimy będą mięć zawsze nadzór, a gdy zostaną same zamknę je w pokoju z jedzeniem, podkładem i zabawkami :) Quote
malvaaa Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 doszła do mnie wpłata 200zł od elig. Quote
Guliwer89 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='Czorcik']odnośnie kasy za transport suczek, to tak jak pisałam ja pokryje koszt paliwa, a na Guliwerze wymuszę upust i jakoś po taniości poleci hehhehe Awit zmiana planów i trzeba się raniutko umówić :)[/QUOTE] Dam ci 50 procent zniżki ze względu na twoją książeczkę rencistki ;) ;) Quote
Guliwer89 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Oki ogrnąłem wypocinki Czorci z dnia dzisiejszego i powiem szczerze kobieta was chce chyba wykończyć sam się zdenerwowałem jak przeczytałem że trasę ustala hehehe ;) Nie ma powodów do nerwów będzie oki z Torunia dałem radę to teraz też nie będzie komplikacji no może jakiś mandacik po drodze ;) :) Czorciu to też 50/50 pokrywamy ;) :) Dajcie znać jak ze szczepieniami jak się dowiecie a tak napewno to będzie wszystko jasne jak się książeczki zobaczy ;) Co do tego że jeszcze cieczki nie miały to szczerze mówiąc wolałbym sprawdzić bo brzucha Malinki też nie było widać a to się bardziej w oczy rzuca :( Quote
Czorcik Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 rencistki :angryy: do Torunia jasne dałeś radę , bo ja trasę planowałam i nawet mapkę sobie wydrukowałam z dojazdem, więc nie kpij publicznie ze mnie pierdółko :diabloti: Quote
Guliwer89 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Tak zobaczymy jak teraz zaplanujesz podróż zrob mapkę z Teresina cwaniaku przez Grodzisk ciekawe którędy pojedziemy pewnie przez Koszalin ;) Quote
Czorcik Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 hehhehehe gdyby nie ja to byś się zagubił gdzieś pod Teresinem , więc nie pyszcz :diabloti: sam tego chciałeś wypomnę ci , jak to dzięki mojej mapce do Torunia na miejsce zajechalismy błyskawicznie . a powrót hmmmm twoja decyzja i super orientacja , tylko szkoda , ze zamiast na warszawę , jechaliśmy do SZCZECINA i musieliśmy potem wracać kawał drogi. :eviltong::eviltong: więc ty sobie kieruj a ja Ci wskaże drogę :evil_lol::evil_lol: Quote
Guliwer89 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Dobra już się uspokoję bo mi w sobotę cioteczki żyć nie dadzą ;) Żarcik taki Czorciu to był bo się trochę w domu nudzę ;) Twoja mapka była mistrzowska normalnie szkoda tylko że starówki nie obejmowała ;) Quote
Guliwer89 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 No fakt z tym Szczecinem to mała wpadka była ale to wina tego że autostrada już prawie jest bo bramki do opłat stoją tylko chłopaki zjazdów nie zdążyli wybudować ;) ;) Quote
Czorcik Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 hehheheheheh :):) a teraz tak na serio to już jeden adres mam ten do Łochowa, jeszcze drugi do Grodziska ale to jutro i mapki będą super :) Quote
Kinia1984 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 widzialam dziś przez chwile velvet & crazy. Crazy jest naprawde nie od parady Crazy:D wszystko z nimi ok ... Quote
obraczus87 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Dostałam maila od Fiery. Dziewczynki są zaszczepione, więc luuuzik. Mają wpisy w książeczce - nie zapomnijcie odebrać książeczek gdy będziecie debatować nad trasą :evil_lol: Acha - Fiera uznaje, że dziewczynki sa u Niej bez długu. Dzięki temu nie musimy nic oddawać! A przypomnę, że dług był duży (sięgał coś ok. 500zł). Dziewczynki dłuższy czas żyły na "kreskę", jedzenie również finansowała Fiera. Dziękuję Fiera w imieniu Velvet i Crazy. Dziękuję, że rozumiesz ich ciężką sytuację finansową. Quote
Awit Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 To dobrze, że wyjeżdżają bez zadłużenia:-) Moja Mundzia też bym mogła tak wyjechać..... Będę w piątek dzwoniła do Fiery, przypomnę o książeczkach. Quote
tusinka22 Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 wczoraj dowiozłam do Grodziska karmę dla suniek na początek, są 4 worki frieskies junior i 1 worek pedigree junior (wiem że to nie jest karma najlepszej jakości ale narazie na nic innego nas nie stać). Quote
Recommended Posts