Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mi wychodzi 790zł , 340zł długu i 450zł za grudzień

Dzięki ,że jesteście  :)

Rzeczywiście jest o 450zł więcej , byłam pewna ,że oststnia wpłata była za listopad , a to za październik było .Więc na tę chwilę Magik ma do opłacenia jeszcze listopad i grudzień (i dług ) , a później już karma tylko , trzy worki to około 250-280zł miesięcznie .Jeśli wolicie możemy się przenieść na wątek mojego BDT i tam po prostu na karmę zbierać i ewentualne szczepienia i odrobaczenia .

Posted

Skoro w listopadzie Ania zamknęła hotelik ( tak napisała 28.11.2014 r.), to dlaczego oprócz długu za listopad trzeba opłacić 450 zł za grudzień? W grudniu powinna być kupiona tylko karma i ew. coś u weta. Czy ja czegoś nie rozumiem albo przeoczyłam?....

• 2 weeks later...
Posted

Nie wiem, czy jeszcze ktoś pamięta bazarek z baśnią o stalowym jeżu... :) jest do kupienia na bazarku ta książeczka i mi się przypomniało :)

205.Baśń o Stalowym Jeżu i inne utwory

(stan bdb,twarda okładka,26x21cm,101 stron)

cena wyw-7zł

05c1df688188a473med.jpg

Posted

czyli od stycznia zbieramy kaskę na karmę dla psów w DT na wątku zbiorowym http://www.dogomania...lnie-potrzebna/ ? :) tam proponuję robić rozliczenia, uaktualnić foty i informacje :] w miarę możliwości tutaj czyścimy dług Magika w hoteliku - tu będzie można rozliczyć bazarki na ten cel

Mądrze napisane :)

Przygotuję w przeciągu najbliższych kilku dniu bazarek dla Magika do rozliczenia długu hotelikowego, mam zachomikowane fanty od bea100 :) mam nadzieję, że sprzedadzą się z powodzeniem :)

Posted

Przepraszam ,że mnie nie było ,ale mam trochę zawirowań . Zaraz po nowym roku ruszę porządnie wątek dt i już tam będziemy zbierać na karmę , tu proszę tylko jeszcze o pomoc w uregulowaniu długu i ostatniej wpłacie 450zł w grudniu .Zachary ma rację ,nie wiem jak pokręciłam , ale oststnia wpłata jest za listopad w grudniu , nie w styczniu za grudzień .

U Magisia wszystko bez zmian ,zima do nas zawitała dzisiaj , ale na tyle "mała " ,że Magik nawet nie zauważył .

Posted

przesłałam 20 zł na karmę dla Magika/tymczasów na styczeń (proszę o rozliczenie na wątku ogólnym :)) - na dług w hotelu przeznaczę % z mojego następnego bazarku :]

Posted

Tak  zapraszam na wątek ogólny :) Tak wygląda w tej chwili rozliczenie magika :

Wpłaty w grudniu :

bazarek Anja2201-38,50zł

Maruda666-20zł

Ilo -30zł

Mateusz L -50zł

Olena84-150zł

Maruda666-20zł

Razem : minus 32,40zł

Wydatki :opłata za hotel za listopad - 450zł

Magik jest na minusie 482,40zł

Dzisiaj zacznę przygotowywać bazarek na dług m.in.

Posted

Lecę na bazarek :)

Aniu będziesz robić wpisy na wątku ogólnym? Może najpierw tam powpisuj, które psiaczki są u Ciebie na tymczasie i jakieś opisy do nich. Będzie łatwiej potem np. udzielać komuś o nich informacji i robić ogłoszenia.