Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

piescofajnyjest napisał(a):
ok:))) buziaki Ciocie!!!
trzymajcie lepiej za mnie, bo jutro Tesciowa przyjezdza...ktora slowa po polsku nie mowi;)

I jak tam konwersacja z teściową? :)

Posted

Mysza2 napisał(a):
I jak tam konwersacja z teściową? :)

no właśnie właśnie :) ale chyba bardzo intensywne, skoro nie widać koleżanki na forum :) czekamy na wieści :)

Posted

Monia.B napisał(a):
no właśnie właśnie :) ale chyba bardzo intensywne, skoro nie widać koleżanki na forum :) czekamy na wieści :)

wykończyła na Piesiafajnego :)

Posted

Ciotki kochane, poratujcie, ja jestem załamana :(

Z tego samego miejsca, co Maciuś przyjechała do mnie suńka Rumba. Dziewczyna niestety bardzo się pochorowała. W weekend zerwała więzadło, za zabieg wyjdzie z 700-800zł :crazyeye: do tego plamka, którą ma na oku najprawdopodobniej jest czerniakiem i trzeba będzie je usunąć :wallbash: powiedzcie mi, jakie jest prawdopodobieństwo, żeby mieć w tym samym czasie dwa psy z tym samym rzadkim schorzeniem??
Do tego robią jej się guzy na listwie. W sumie koszty leczenia są jakieś kosmiczne, nie mówiąc już o tym, że nie ma kasy na jedzenie i utrzymanie u mnie. Błagam wejdźcie na wątek, porozsyłajcie wydarzenie. Zabieg jest wstępnie umówiony na 21.08, a Rumba nie ma ani grosza. Łapa ją boli, nie możemy czekać w nieskończoność. Teraz jest na lekach :(

http://www.facebook.com/events/354164741325147/

http://www.dogomania.pl/forum/threads/230465

Posted

zapraszam na mój nowy wątek - spanielka, który już jest niepotrzebny, małe się porodziły a on cudnowny ojciec nie odstępował rodzinki na krok i za to, zostaje za to oddany, ponieważ nie dopuścił dziecka do szczeniaków:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230598-Spanielek-Nodi-szuka-domu[/URL]

Posted

[quote name='piescofajnyjest']ja nawet nie wiedzialam, ze ma bana:([/QUOTE]
przepraszam, że pytam, ale za co można dostać bana, bo ja przyznam się nie przeczytałam uważnie/wcale regulaminu i nie bardzo się łapie, że jakieś punkty można dostać, bana, i to dożywotniego?

Posted

[quote name='asiuniab']przepraszam, że pytam, ale za co można dostać bana, bo ja przyznam się nie przeczytałam uważnie/wcale regulaminu i nie bardzo się łapie, że jakieś punkty można dostać, bana, i to dożywotniego?[/QUOTE]

Np. za spamy na wątku, tj. wklejanie linków do innych wątków - za to są punkty karne, ale mogą się uzbierać i też ban. Albo za obrażanie innych.

Posted

[quote name='__Lara']Np. za spamy na wątku, tj. wklejanie linków do innych wątków - za to są punkty karne, ale mogą się uzbierać i też ban. Albo za obrażanie innych.[/QUOTE]
dziękuję, choć dziwi mnie że za próbę pomocy poprzez wklejanie linków można zostać ukaranym;