asiuniab Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 [quote name='Emiś']W miesiącu, w którym pójdzie ogłoszenie hotelik będzie o dyszkę tańszy.[/QUOTE] super:) a domek musi być wyjątkowy!! Quote
piescofajnyjest Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Maciek musi zawsze byc na pierwszej!!!! Quote
Mysza2 Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 [quote name='Emiś']A czy dałoby się, żeby to ogłoszenie poszło na śląsk, zamiast na małopolskę? Chętni na adopcję koniecznie powinni najpierw go poznać, dopiero potem zabrać do siebie. W miesiącu, w którym pójdzie ogłoszenie hotelik będzie o dyszkę tańszy.[/QUOTE] Dziennik Polski nie ma dodatku na Śląsk właśnie. Ciocia Piesiofajny jest zaoferowała pokrycie całości ogłoszenia na Maćka :loveu::loveu::loveu::loveu: Ale może jednak wstrzymać się do września, w wakacje jest rzeczywiście straszny zastój w adopcjach. Szkoda takiej kwoty w czasie kiedy taki mały jest odzew. Do września niedaleko. Quote
Martika&Aischa Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 [quote name='Mysza2']Dziennik Polski nie ma dodatku na Śląsk właśnie. [B]Ciocia Piesiofajny[/B] jest zaoferowała pokrycie całości ogłoszenia na Maćka :loveu::loveu::loveu::loveu: Ale może jednak wstrzymać się do września, w wakacje jest rzeczywiście straszny zastój w adopcjach. Szkoda takiej kwoty w czasie kiedy taki mały jest odzew. Do września niedaleko.[/QUOTE] Cioci pięknie dziękujemy :loveu: Quote
Monia.B Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 no właśnie, Piękne dzięki Ciociu :loveu: a co u Maciusia? Quote
Mysza2 Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 To jaka decyzja, ja myślę że na 07 września może zamówić Quote
Martika&Aischa Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 [quote name='Mysza2']To jaka decyzja, ja myślę że na 07 września może zamówić[/QUOTE] Zamawiaj ciocia :) Quote
Monia.B Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 dziewczyny wróciło mi 100zł, które przelałam na Maciusia na konto podane na 1 stronie... [B]Kto posiada aktualne dane do przelewu na chłopaczka?[/B] no i trzeba to zmienić koniecznie... Quote
Mysza2 Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Moniu na 1 stronie jest konto fundacji i chyba coś się tam zmieniło z danymi. Ale z Maćkiem jest tak, że fundacja płaciła za jego leczenie i to co jest w 1 poście to wpłaty na fundację, a na hotelik i bieżące wydatki zbieramy osobno. Rozliczenie jest w 2 poście, a księgową jest Martika@Aischa. Zaraz poproszę żeby wysłała Ci numer konta. Poproszę też Klaudius_ żeby zaktualizowała dane w 1 poście:) Quote
piescofajnyjest Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 to juz wam przelewc czy moge poczekac do wrzesnia??? jak chcecie z reszta:eviltong: Quote
Martika&Aischa Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 [quote name='piescofajnyjest']to juz wam przelewc czy moge poczekac do wrzesnia??? jak chcecie z reszta:eviltong:[/QUOTE] Cioteczko jak tylko nasza Mysz się pojawi to napisze co załatwiła i kiedy trzeba zapłacić :) Dziękujemy z całego serducha w imieniu naszego Maciejki :loveu: Quote
Beatkaa Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Dziękujemy cioci piescofajnyjest :loveu::loveu: Quote
Mysza2 Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 [quote name='piescofajnyjest']to juz wam przelewc czy moge poczekac do wrzesnia??? jak chcecie z reszta:eviltong:[/QUOTE] Dostałam fakturę proforma na 88,56 , jutro wstawię jej scan bo w domu nie mam skanera. Ja te pieniążki jutro przeleję bo napisali mi żeby przesłać potwierdzenie przelewu, ale możesz ciocia poczekać do września i przesłać kiedy Ci wygodnie. Quote
piescofajnyjest Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 ok:))) buziaki Ciocie!!! trzymajcie lepiej za mnie, bo jutro Tesciowa przyjezdza...ktora slowa po polsku nie mowi;) Quote
Lobaria Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 [quote name='piescofajnyjest']ok:))) buziaki Ciocie!!! trzymajcie lepiej za mnie, bo jutro Tesciowa przyjezdza...ktora slowa po polsku nie mowi;)[/QUOTE] Może to i lepiej ;) Quote
Mysza2 Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 [quote name='piescofajnyjest']ok:))) buziaki Ciocie!!! trzymajcie lepiej za mnie, bo jutro Tesciowa przyjezdza...ktora slowa po polsku nie mowi;)[/QUOTE] trzymamy:):):), może długo nie posiedzi:) Quote
asiuniab Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 [quote name='piescofajnyjest']ok:))) buziaki Ciocie!!! trzymajcie lepiej za mnie, bo jutro Tesciowa przyjezdza...ktora slowa po polsku nie mowi;)[/QUOTE] dużo bym dała, żeby moja też po polsku nie mówiła, choć Ona i tak dla mnie mówi w obcym języku;) Quote
Martika&Aischa Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 [quote name='asiuniab']dużo bym dała, żeby moja też po polsku nie mówiła, choć Ona i tak dla mnie mówi w obcym języku;)[/QUOTE] :cool3::cool3::cool3: nie ma to jak teściowa :cool3: Quote
iwonamaj Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 [quote name='piescofajnyjest']ok:))) buziaki Ciocie!!! trzymajcie lepiej za mnie, bo jutro Tesciowa przyjezdza...ktora slowa po polsku nie mowi;)[/QUOTE] To niech się nauczy, ja też byłam taka teściową...A teraz ja trochę po ichniemu, zięć po naszemu i jest super :) Quote
Mysza2 Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 [URL="http://i46.tinypic.com/2w38jmu.jpg"]to jest ta faktura proforma http://i46.tinypic.com/2w38jmu.jpg[/URL] Quote
piescofajnyjest Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 nie nauczy sie...nie czuje potrzeby;) a mnie tez za bardzo nie zalezy ;))) Quote
Mysza2 Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 (edited) pieniążki za ogłoszenie przelane (na 07.09.2012) [URL]http://i46.tinypic.com/2w38jmu.jpg[/URL] Edited August 8, 2012 by Mysza2 Quote
Lucyja Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Będziemy trzymać mocno kciuki aby ktoś wypatrzył Maciusia ! Quote
Asiaczek Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Mocno trzymamy za powodzenie akcji:) pzdr. Quote
Beatkaa Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Oj trzymamy trzymamy i kciuki mocno zaciskamy :) Quote
Recommended Posts