Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Emiś']A czy dałoby się, żeby to ogłoszenie poszło na śląsk, zamiast na małopolskę? Chętni na adopcję koniecznie powinni najpierw go poznać, dopiero potem zabrać do siebie. W miesiącu, w którym pójdzie ogłoszenie hotelik będzie o dyszkę tańszy.[/QUOTE]
Dziennik Polski nie ma dodatku na Śląsk właśnie.
Ciocia Piesiofajny jest zaoferowała pokrycie całości ogłoszenia na Maćka :loveu::loveu::loveu::loveu:
Ale może jednak wstrzymać się do września, w wakacje jest rzeczywiście straszny zastój w adopcjach.
Szkoda takiej kwoty w czasie kiedy taki mały jest odzew. Do września niedaleko.

Posted

[quote name='Mysza2']Dziennik Polski nie ma dodatku na Śląsk właśnie.
[B]Ciocia Piesiofajny[/B] jest zaoferowała pokrycie całości ogłoszenia na Maćka :loveu::loveu::loveu::loveu:
Ale może jednak wstrzymać się do września, w wakacje jest rzeczywiście straszny zastój w adopcjach.
Szkoda takiej kwoty w czasie kiedy taki mały jest odzew. Do września niedaleko.[/QUOTE]

Cioci pięknie dziękujemy :loveu:

Posted

dziewczyny wróciło mi 100zł, które przelałam na Maciusia na konto podane na 1 stronie...
[B]Kto posiada aktualne dane do przelewu na chłopaczka?[/B]
no i trzeba to zmienić koniecznie...

Posted

Moniu na 1 stronie jest konto fundacji i chyba coś się tam zmieniło z danymi.
Ale z Maćkiem jest tak, że fundacja płaciła za jego leczenie i to co jest w 1 poście to wpłaty na fundację, a na hotelik i bieżące wydatki zbieramy osobno. Rozliczenie jest w 2 poście, a księgową jest Martika@Aischa. Zaraz poproszę żeby wysłała Ci numer konta.
Poproszę też Klaudius_ żeby zaktualizowała dane w 1 poście:)

Posted

[quote name='piescofajnyjest']to juz wam przelewc czy moge poczekac do wrzesnia??? jak chcecie z reszta:eviltong:[/QUOTE]

Cioteczko jak tylko nasza Mysz się pojawi to napisze co załatwiła i kiedy trzeba zapłacić :)
Dziękujemy z całego serducha w imieniu naszego Maciejki :loveu:

Posted

[quote name='piescofajnyjest']to juz wam przelewc czy moge poczekac do wrzesnia??? jak chcecie z reszta:eviltong:[/QUOTE]
Dostałam fakturę proforma na 88,56 , jutro wstawię jej scan bo w domu nie mam skanera.
Ja te pieniążki jutro przeleję bo napisali mi żeby przesłać potwierdzenie przelewu, ale możesz ciocia poczekać do września i przesłać kiedy Ci wygodnie.

Posted

[quote name='piescofajnyjest']ok:))) buziaki Ciocie!!!
trzymajcie lepiej za mnie, bo jutro Tesciowa przyjezdza...ktora slowa po polsku nie mowi;)[/QUOTE]
Może to i lepiej ;)

Posted

trzymajcie lepiej za mnie, bo jutro Tesciowa przyjezdza...ktora slowa po polsku nie mowi;)[/QUOTE]
trzymamy:):):), może długo nie posiedzi:)

Posted

dużo bym dała, żeby moja też po polsku nie mówiła, choć Ona i tak dla mnie mówi w obcym języku;)

Posted

To niech się nauczy, ja też byłam taka teściową...A teraz ja trochę po ichniemu, zięć po naszemu i jest super :)