Klaudus__ Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 [quote name='Elżbietka_Cieszyn']O rany, co za bida.. a taki przytulaśny ...[/QUOTE] [I]Maciuś to wyjątkowy piesek - trzeba jak najprędzej znaleźć Mu domowy dt - najlepiej to domeczek, gdzie będzie kochany... Tylko skąd te domki brać...[/I] Quote
asl Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Na prośbę Israel i Zofiji przelałam dziś 150,00 zł dla Maciusia ze skarbonki Sonii. Tu jej wątek. Po zaksiegowaniu przelewu proszę o potwierdzenie na jej wątku, że pieniążki dotarły. Dziękuję z góry :) [url]http://www.dogomania.pl/threads/144093-Sonia-ju%C5%BC-w-dt-szukamy-ds/page73[/url] Quote
Mysza2 Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 [quote name='Klaudus__'][I]Maciuś to wyjątkowy piesek - trzeba jak najprędzej znaleźć Mu domowy dt - najlepiej to domeczek, gdzie będzie kochany... Tylko skąd te domki brać...[/I][/QUOTE] Dt to się znajdzie, ale bez deklaracji nie da rady. Może żeby zacząć ja deklaruję 10 zł stałej. Kto jeszcze dołoży. Dzwoniłaś do Renaty? Quote
paulinken Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Ja już piszę do Renaty PW, jakby co mam też telefon. Ja się też na stałe Maciusiowi dorzucam. Quote
Łukasz__ Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Emiś a Maciuś radzi sobie ze schodami?? Quote
karoluch Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Zapisuję Maćka. Deklaruję na razie tylko 10zł stałych, jak będę mogła podeślę coś więcej. Quote
Mysza2 Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 [quote name='paulinken']Ja już piszę do Renaty PW, jakby co mam też telefon. Ja się też na stałe Maciusiowi dorzucam.[/QUOTE] :loveu::loveu::loveu: [quote name='karoluch']Zapisuję Maćka. Deklaruję na razie tylko 10zł stałych, jak będę mogła podeślę coś więcej.[/QUOTE] :loveu::loveu::loveu: [quote name='Łukasz__']Emiś a Maciuś radzi sobie ze schodami??[/QUOTE] [B]To mamy deklaracji stałych: Mysza2 - 10 zł Paulinken coś Winter7 - 20 zł Karoluch - 10 zł Yolanovi - 10 zł Hildka - 10 zł Maruda666 - 10 zł [/B] [B][COLOR=red]razem 70 zł+coś[/COLOR] [/B] Łukasz, jak go wiozłam do weta to po schodach na parter wszedł bez problemu. Do samochodu i z samochodu też. Jeśli masz na myśli to że jest niewidomy to z tym sobie radzi. Ale jest jeszcze ten zespół końskiego ogona, Emiś nie odbiera bo chciałam ją wypytać Quote
Mysza2 Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 [quote name='Jasza']Zapisuję. Jakie plany?[/QUOTE] Zebranie przynajmniej 300 zł deklaracji na domowy DT. Bardzo proszę pomóżcie rozsyłać Quote
pikola Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Sama sie wprosze.. Boziu juz dawno takiej bidy nie widzialam:placz::placz::placz: Musze poczytac watek. Quote
feliksik Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 zapisuję i zaraz wszystko dokładnie poczytam, bo teraz to narazie płaczę nad samym wstępem Quote
Jasza Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Dunia ( wątek w moim banerku) ma już DS. I trochę pieniędzy na koncie. Chcemy pomóc dwóm, może trzem psom.... Mam nadzieję, że część otrzyma Maciuś, niech tylko się wszyscy zgodzą. No nie, Feliksiku? Quote
Mysza2 Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 [quote name='Jasza']Dunia ( wątek w moim banerku) ma już DS. I trochę pieniędzy na koncie. Chcemy pomóc dwóm, może trzem psom.... Mam nadzieję, że część otrzyma Maciuś, niech tylko się wszyscy zgodzą. No nie, Feliksiku?[/QUOTE] :loveu::loveu::loveu: bardzo się cieszę że Dunia ma domek i to taki wspaniały. Maciuś z góry dziękuje :loveu::loveu: Quote
Jasza Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Napisałam u Duni i czekam aż się inni wypowiedzą. Jutro zobaczymy. Jesteście cudne, że go ratujecie!! Uwielbiam Was!!! Quote
yolanovi Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 [quote name='Mysza2']:loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: To mamy deklaracji stałych: Mysza2 - 10 zł Paulinken coś Karoluch - 10 zł [B]razem 20 zł+coś[/B] to i ja dyszkę dorzucam, stałej oczywiście Quote
Mysza2 Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 [quote name='yolanovi'] to i ja dyszkę dorzucam, stałej oczywiście[/QUOTE] :loveu::loveu::loveu::loveu: Maciuś bardzo dziękuje:loveu::loveu: Quote
paulinken Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 [quote name='Jasza']Macie już na oku jakiś DT?[/QUOTE] Na razie napisałam do Lionees. Quote
Panca Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 obraz nedzy i rozpaczy....kurcze....kto sie nad nim zlituje...???taki dzielny, cierpliwy psiak Quote
andegawenka Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 [quote name='Klaudus__'][I]Maciuś to wyjątkowy piesek - trzeba jak najprędzej znaleźć Mu domowy dt - najlepiej to domeczek, gdzie będzie kochany... Tylko skąd te domki brać...[/I][/QUOTE] ...jakie to dogo małe, Klaudus. .... Quote
Martika&Aischa Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Zaglądam do Maciejki kochanej .... Quote
Owieczka Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Jestem i zapisuję. Nrazie moge tylko podrzucić... :( Biedaczek :( Quote
hlidka Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Dorzuce bardzo skromnie 10 zl stalej, ale moze tp jednak zawsze cos, jak takich dziesiatek bedzie wiecej:) Quote
Recommended Posts