Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 492
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

margaret napisał(a):
ale filmik mnie rozbawił, niezły z niej wodołaz
i te figle kołami do góry :) robi się z nij radosny psiak momentami, ale oczy ma smutne, w oczach to chyba długo zostaje...

oczka moze ma smutne ale jest otwarta i szczesliwa
i mamy na razie dwoje zainteresowanych
Dzierzoniow i Krakow......ale jeszcze nic pewnego
jeszcze zobaczymy co powie zdjecie i co ludzie maja jej do zaoferowania

Posted

Ati napisał(a):
oj ten Krakow, sami fani wyzlow:)

na razie napisalam do panstwa co jej oferuja i zapytanie o warunki

muchelle zrobila ogloszenia na Gieldzie

bedzie nam ciezko z nią sie rozstac....:)

Posted

wreszcie skończyłam bazarek dla Livii
[url]http://www.dogomania.pl/threads/213853-bluzki-sukienki-spodnie-dla-Livii-do-11.09.2011-godz-22?p=17549856#post17549856[/url]
Przepraszam że tyle to trwało, proszę o pomoc w podnoszeniu:)

Posted

[quote name='Mysza2']wreszcie skończyłam bazarek dla Livii
[url]http://www.dogomania.pl/threads/213853-bluzki-sukienki-spodnie-dla-Livii-do-11.09.2011-godz-22?p=17549856#post17549856[/url]
Przepraszam że tyle to trwało, proszę o pomoc w podnoszeniu:)[/QUOTE]
Myszko dziekujemy:):)

Posted

cioteczki Liwciowe, ja się będę weekendować na wyjeździe.
Podnoście od czasu do czasu Liwci bazarek z mojego podpisu, a jakby daj Boże byli kupujący, to piszcie że jak wrócę w niedzielę to zanotuję :)

Posted

Mysza2 napisał(a):
cioteczki Liwciowe, ja się będę weekendować na wyjeździe.
Podnoście od czasu do czasu Liwci bazarek z mojego podpisu, a jakby daj Boże byli kupujący, to piszcie że jak wrócę w niedzielę to zanotuję :)

tak bedzie kochana....:)

Posted

tanitka napisał(a):
oooo no proszę, wybierz ten najlepszy :) i w Krakowie i Wrocławiu mamy miłośniczki rasy to pewnie sprawdziłyby domy :)

we Wroclawiu jest michelle04 Ona to juz jest zakochan w Livi
w Krakowie mamy irenake...damy rade wspolnymi silami.....
a na razie
ludzie przyjeda we srode zobaczyc panienke,
Ci z Wrocka:)_

ale jednoczesnie powoli mysle ze jak bedzie wszystko ok...to bedzie potrzebny transport do Krakowa.....
ale to na razie w powijakach wszystko...

Posted

Miło mi takie rzeczy czytać - ja jestem ta pani z Krakowa ;) Bardzo się zakochaliśmy w Livii- co prawda tylko ze zdjęć i opowieści, ale jednak bardzo, żałujemy że to tak daleko i nie możemy przyjechać - bylibyśmy nawet dziś, gdyby nie te 300 km :( Też szukamy ewentualnej pomocy w transporcie. Zapraszamy do nas na wizyty przedadopcyjne, mąż już nawet zamówił identyfikator dla Liviątka :) Ale gdyby Wrocław (który ma tę przewagę, że jest bliżej) nas ubiegł - jesteśmy otwarci na inne wyżlice (jednak suki najchętniej), Panie z SOS dla wyżłów mają nasz numer. I trochę nam się spieszy - chcemy aby piesek się zadomowił, zanim urodzi się nam dzieciątko. Uprzedzając pytania - zdajemy sobie sprawę z możliwych konsekwencji połączenia niemowlaka z psem, jesteśmy na to gotowi. Dziecko nie będzie jedynym obiektem w centrum życia rodziny, jak to bywa w wielu domach- owszem, jest absorbujące, ale pies też będzie dostawał swoją porcję miłości i uwagi. Jestem przekonana, że da się połączyć te dwa "elementy" z korzyścią dla wszystkich stron.
Także niecierpliwie czekamy na decyzje w sprawie Livii, trzymając kciuki aby dostała jak najlepszy dom - czy to u nas, czy gdzie indziej, najważniejsze żeby była kochana!

Posted

BothSides napisał(a):
Miło mi takie rzeczy czytać - ja jestem ta pani z Krakowa ;) Bardzo się zakochaliśmy w Livii- co prawda tylko ze zdjęć i opowieści, ale jednak bardzo, żałujemy że to tak daleko i nie możemy przyjechać - bylibyśmy nawet dziś, gdyby nie te 300 km :( Też szukamy ewentualnej pomocy w transporcie. Zapraszamy do nas na wizyty przedadopcyjne, mąż już nawet zamówił identyfikator dla Liviątka :) Ale gdyby Wrocław (który ma tę przewagę, że jest bliżej) nas ubiegł - jesteśmy otwarci na inne wyżlice (jednak suki najchętniej), Panie z SOS dla wyżłów mają nasz numer. I trochę nam się spieszy - chcemy aby piesek się zadomowił, zanim urodzi się nam dzieciątko. Uprzedzając pytania - zdajemy sobie sprawę z możliwych konsekwencji połączenia niemowlaka z psem, jesteśmy na to gotowi. Dziecko nie będzie jedynym obiektem w centrum życia rodziny, jak to bywa w wielu domach- owszem, jest absorbujące, ale pies też będzie dostawał swoją porcję miłości i uwagi. Jestem przekonana, że da się połączyć te dwa "elementy" z korzyścią dla wszystkich stron.
Także niecierpliwie czekamy na decyzje w sprawie Livii, trzymając kciuki aby dostała jak najlepszy dom - czy to u nas, czy gdzie indziej, najważniejsze żeby była kochana!

Mnie sie podoba Wasze podejscie
i szukam transportu
i nie mow ze Wroclaw ma przewage:)
jeszcze nic o tych ludziach nie wiem
aaa Witaj na watku,dobrze ze podeslalam

Posted

Witam i dzięki! Staramy się być dobrymi potencjalnymi rodzicami chrzestnymi :D Zwłaszcza mój mąż, który bardzo kocha psy i już się nie może doczekać długich spacerów!
A wątek przeczytany, tylko jeszcze bardziej upewniliśmy się że Livia to pies- ideał, no i taka piękna na tych zdjęciach, ach ach.

Posted

Tak to prawda zakochałam sie w tej psicy, moja Szaron to wyczuwa i ma focha od jakiegoś czasu, ale nie o tym chciałam napisać. Jeśli Livci pisany jest domek w Krakowie i jeśli nie znajdzie się darmowy transport to ja zawiozę ją po kosztach i - nie bądź urażona BothSides- ale chciałabym poznać Was i warunki jakie będzie miała dziewczynka, bo zasługuje ona na miłość, taką bezwarunkową, bezgraniczną.....

Posted

michelle04 napisał(a):
Tak to prawda zakochałam sie w tej psicy, moja Szaron to wyczuwa i ma focha od jakiegoś czasu, ale nie o tym chciałam napisać. Jeśli Livci pisany jest domek w Krakowie i jeśli nie znajdzie się darmowy transport to ja zawiozę ją po kosztach i - nie bądź urażona BothSides- ale chciałabym poznać Was i warunki jakie będzie miała dziewczynka, bo zasługuje ona na miłość, taką bezwarunkową, bezgraniczną.....

No jasne, to oczywiste że chce się być pewnym, że ukochane zwierze trafia w dobre ręce :) Jedyny nasz minus (jedyny który ja dostrzegam, hehe, może jest więcej) to że jeszcze nie mieszkamy w domku tylko w mieszkaniu (planujemy się za jakiś czas wynieść na wieś), ale Livcia na pewno będzie wybiegana - mamy czas, chęć i okolice na długie spacery. A większość weekendów spędzamy pod Krakowem, u rodziców w domku, gdzie jest ogród do biegania i mnóstwo pól do tropienia dzikiej zwierzyny :)
Czekamy zatem na dalsze decyzje i zapraszamy do nas na herbatę!