giselle4 Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 ma duzo ogloszen i po necie i po gazetach ale my sie nie spieszymy chyba ze ...cos ekstra zobaczymy:) Quote
giselle4 Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 ...nic sie nie martw chate znajdziemy:):) kupimy jeszcze pare ogloszen.....:) Quote
Katcherine Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Pelno wyzlow w schroniskach a ludzie nadal tylko by mnozyli.... w glowie sie nie miesci. A ona w ogloszeniach nie ma zaznaczone ze jest wysterylizowana? Quote
giselle4 Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 [quote name='Katcherine']Pelno wyzlow w schroniskach a ludzie nadal tylko by mnozyli.... w glowie sie nie miesci. A ona w ogloszeniach nie ma zaznaczone ze jest wysterylizowana?[/QUOTE] ma zaznaczone....ale ludzie wolą sie dopytac czy to pewne... wiec zaczynam ze rodzic juz nie bedzie..... ze ludzie maja ją kochac dla niej samej...itd Quote
Katcherine Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Fakt ze Livia jest bardzo w wygladzie rasy Lol- zadnych owczarkowych futerek, tudziez dziwnych podpalen... wiec kazdemu zal ze szczeniaczkow miec nie bedzie. Brrrrrrrr. Az mna wstrzasnelo. Dobrze ze Livia ma wsparcie ciotek i juz tylko czeka na ten wlasciwy domek. A co z Hiszpanem nie wypalilo? Quote
giselle4 Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 [quote name='Katcherine']Fakt ze Livia jest bardzo w wygladzie rasy Lol- zadnych owczarkowych futerek, tudziez dziwnych podpalen... wiec kazdemu zal ze szczeniaczkow miec nie bedzie. Brrrrrrrr. Az mna wstrzasnelo. Dobrze ze Livia ma wsparcie ciotek i juz tylko czeka na ten wlasciwy domek. A co z Hiszpanem nie wypalilo?[/QUOTE] nie odzywa sie ....wiec pewnie tez liczyl na wiecej Quote
basia34 Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Grasiu u liwci wszystko dobrze a dom znajdziemy. Quote
giselle4 Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 wiem ze znajdziemy.....bo Ona zasluguje teraz tylko na spokoj i milosc Quote
tanitka Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 całe szczęście, że nie tylko "tacy miłośnicy" rasy żyją w tym ciemnym kraju :) a w Hiszpanii to tez za bardzo o psy nie dbają, tak swoją drogą..... Quote
giselle4 Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 [quote name='tanitka']całe szczęście, że nie tylko "tacy miłośnicy" rasy żyją w tym ciemnym kraju :) a w Hiszpanii to tez za bardzo o psy nie dbają, tak swoją drogą.....[/QUOTE] ...wszedzie sa ludzie i taborety...... my szukamy najlepszego czlowieka:) Quote
masza44 Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Wpadłam na wątek i trzymam kciuki za Livię. Co do telefonów to chyba lepiej żeby w ogóle nie było niż były takie, gdzie człowiek się dowiaduję, że sterylizacja jest okaleczeniem psa i że Pan da mi 500 zł żebym mu wydała sukę i nie wnikała...Akurat teraz też pomagam wyadoptować malutką suczkę onkę i jest mnóstwo telefonów ale każdy rezygnuje jak się dowiaduje, że tylko na warunkach umowy adopcyjnej i ze musi ja wysterylizować co zostanie sprawdzone. Przeraża mnie to, bo to oznacza że chyba sami chętni na pseudo dzwonią i jest ich aż tylu!! Quote
Katcherine Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 No wlasnie bylam strasznie zaskoczona chetnym... Lol. [quote name='tanitka']całe szczęście, że nie tylko "tacy miłośnicy" rasy żyją w tym ciemnym kraju :) a w Hiszpanii to tez za bardzo o psy nie dbają, tak swoją drogą.....[/QUOTE] Quote
giselle4 Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 jeszcze ktos odpowiedni zatelefonuje zobaczycie kochane:) Quote
iwstar58 Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Pewnie, że zadzwoni. :lol: Jeśli zaś chodzi o pseudo, to sterylizacja ma tyluż zwolenników, co przeciwników. Nie sądzę jednak, by wszyscy przeciwnicy byli typowymi rozmnażaczami psów. Może rezygnują po prostu z innych przyczyn Quote
basia34 Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Moja laLUNIU PODNOSZE I DZISIAJ TEZ SPACEREK. Quote
giselle4 Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 dlugi weekend wiec jedziemy na wycieczke kochana:) Quote
basia34 Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Liwciu czaruj ludzi aby ktos ciebie dostrzegl na wycieczce. Quote
giselle4 Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 [quote name='basia34']Liwciu czaruj ludzi aby ktos ciebie dostrzegl na wycieczce.[/QUOTE] Basiu ,bedzie i moze kogos zauroczy:0:) Quote
michelle04 Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Teraz ja wtrącę w końcu swoje "trzy grosze". Byłyśmy dzisiaj na spacerze, Livia na dłuuugiej lince biegła przodem, ja za nią a z tyłu jakieś dwa rzepy ( czytaj Giselle z innym psem). Livia dumnie torowała drogę, ale wystarczyło krótkie: "Livka do mnie", przyklękam i Livia już jest przy mnie. Patrzy tymi mądrymi, brązowymi oczyma, kręci swoim małym kikutkiem, siada przede mną i trąca mnie swoją łapką. Jeszcze nie wiem co to znaczy, ale....... poznajemy się i nauczymy się siebie :) Tzn. Ona nauczy mnie jak mam ją czytać, rozumieć...bo Ona jest bardzo mądrą dziewczynką!!!! Quote
giselle4 Posted August 14, 2011 Author Posted August 14, 2011 [quote name='michelle04']Teraz ja wtrącę w końcu swoje "trzy grosze". Byłyśmy dzisiaj na spacerze, Livia na dłuuugiej lince biegła przodem, ja za nią a z tyłu jakieś dwa rzepy ( czytaj Giselle z innym psem). Livia dumnie torowała drogę, ale wystarczyło krótkie: "Livka do mnie", przyklękam i Livia już jest przy mnie. Patrzy tymi mądrymi, brązowymi oczyma, kręci swoim małym kikutkiem, siada przede mną i trąca mnie swoją łapką. Jeszcze nie wiem co to znaczy, ale....... poznajemy się i nauczymy się siebie :) Tzn. Ona nauczy mnie jak mam ją czytać, rozumieć...bo Ona jest bardzo mądrą dziewczynką!!!![/QUOTE] ooo wypraszam sobie takie tam:_):) ale dobrze ze napisalas..... Livia jest bardzo madra Quote
giselle4 Posted August 14, 2011 Author Posted August 14, 2011 domki wolajcie i proscie o taka dziewczynke..... my czekamy Quote
giselle4 Posted August 14, 2011 Author Posted August 14, 2011 wrzuta nie dziala i nie mam fotek...... wstawie jak tylko sie z tym uporam ...ale fotki rewelacyjne Quote
Recommended Posts