Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oddam oddam jak się godny pałac znajdzie :)
Gooopia jest ta Perpetua jak Parapet ale śmieszna. Mam do niej spory sentyment jak do Meguna. A widzisz, Megunice oddałam :)

Posted

Odebrałam wyniki histopatologiczne Parapeta.
Trzy wycinki skórne to łagodny nowotwór skóry. Pypcie mogą więc nawracać niestety.
Guz sutka okazał się mixem różnych tkanek, ale na szczęście nie złośliwych na dzień dzisiejszy. Guz został wycięty z dużym marginesem, więc jest szansa że będzie dobrze. Oczywiście przed nami wycinanie drugiego guza.
Wieści nie są więc tragiczne choć optymistyczne też nie.

Posted

Parapet była na sobotnim zlocie. Chciałam sprawdzić jak zareaguje na grupę psów, ludzi. Ogromną niespodzianką było jej zachowanie, bo lalka do psów zachowywała się poprawnie. W sumie je olewała po prostu. Nie sprawiała żadnych problemów. Jestem z niej dumna. :mrgreen:

Parapet w obiektywie Jacka:

Posted

doddy napisał(a):
Ona to się nie poddaje, zawsze stoi gotowa i chętna do spacerku :) To ja jej nie biorę, bo aż się boję przemęczać.

no...to tak jak ja Mankę nie biorę nad morze...ostatnio jak ją wzięłam to ledwie przylazła tak szalała...a ona tak lubi:(

Posted

Brena też by latała kilka godzin na spacerze. Jednak ktoś musi myśleć za nią. Niech sobie odsypia to co wybiegała przez te wszystkie lata. I tak pobiegała sobie za 2 psy...

Posted

Perpetua i Mamba dzisiaj miały ciężki dzień... poszłyśmy na spacer do lasu i... zabłądziłyśmy. Spacer przedłużył się do 3h za co Mamba już miała mord w oczach na mamę. Parapet zachwycona, choć zmęczona.