Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O tak, Beza mogłaby się podzielić z moja Lady, może by wówczas ktoś rzucił na nią okiem...
Fajnie by było znaleźć Bezie jakiś domek z ogrodem, to dla niej wymarzone środowisko!

Posted

Pierwszy domek na koncie Pawła!
Paweł ma stały kontakt z domem, ma dostać zdjęcia mailem, jest zaproszony na wizytę!
Nie będę pisać za Pawła, ale jak opisywał dom, to uśmiechałam się od ucha do ucha!
Szczegóły zdradzi Paweł!

Posted

Pani zadzwoniła do mnie wczoraj, okazało się, że bardzo jej zależy na Bezie. Czytała o wielu psach i jej wybór był jak najbardziej świadomy, ponieważ może jej zapewnić bardzo dobre warunki. Bała się, żeby ktoś jej nie zaadoptował do czwartku, więc umówiliśmy się na dzisiaj w schronisku. Chciała sprawdzić jak pies, którego też widać na zdjęciach, dogada się z Bezą, żeby się nie okazało nagle, że są jakieś problemy. Na szczęście przypadły sobie od razu do gustu i nawet zaczęły się bawić. I w tym momencie decyzja zapadła.
Beza trafiła do domku pod lasem, z tego co zrozumiałem z dużym ogrodem. Na noc będzie w domu, w ciągu dnia ma swobodny dostęp do ogródka. Pani ma 2 córki. Młodszą widać na zdjęciach, starsza jest już pełnoletnia. Obie są zachwycone Bezą, nie mówiąc już o ich matce! Często chodzą na spacery do lasu, na które zabierają oczywiście swoje pupile. Poza pieskiem mają również 2 koty, o które też istniała pewna obawa, jak się szczęśliwie okazało niepotrzebnie. Z pierwszym kotkiem Beza zdążyła się już pobawić, a z drugim się wymija, nie są nawzajem sobą zainteresowane. Dowiedziałem się o tym dzięki życzliwości Pani, która już dziś wieczorem do mnie zadzwoniła, żebym się nie martwił i że wszystko jest w porządku.
Na wizytę poadopcyjną zostałem już zaproszony i bardzo chętnie z niej skorzystam, ponieważ był to dziś wspaniały widok, nie spodziewałem się, że mogę ją zobaczyć tak szczęśliwą! Poza tym będę za moją kochaną tęsknił :(

Posted

dzięki za wieści:) pomyśl jak niektórzy mają rok psa w schronisku pod opieką, a potem adopcja....niby się cieszymy, ale bardzo tęsknimy za psiakiem, psiak za nami (to widać na wizytach poadopcyjnych) inaczej nie można;)