Olena84 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 No niestety czasem psiak jest doskonaly a ludzie jakos nie moga sie poznac, po czym sa po 3 telefony w tym samym czasie. Cierpliwosci;). Quote
inka33 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 [quote name='Awit'] (...) W ogóle zaczyna mnie coś dopadać, nie miałam żadnego telefonu w sprawie psów. Nie wiem co to będzie....[/QUOTE] Kajtun też długo nie miał telefonów, a teraz przesyła buziaka dla cioci Awit, którą chciał zjeść. :) Quote
Awit Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 Mnie chciała zjeść Sara:-) Kajtun chyba nie:-) Dziękuję Wam za wsparcie dziewczyny, modlę się by ktoś któregoś zobaczył. Może ktoś gdzieś jeszcze wrzuci ogłoszenie Mundzi...? Dziś przyszło 50zł od Dostroty, dziękuję bardzo! Edit: I dziś kurier dotarł do P.Małgosi z karmą<mam nadzieję, bo dzwonił jak był w okolicy> Quote
martasekret Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 [quote name='Awit']Kasa doszła. 20zł od Martasekret. Marta dziękuję Ci bardzo. Bardzo bardzo dziękuję każdemu kto wpłaca na Mundzię. Dziewczyny, tak jak pisałam na wątku Szarika, tu też napiszę: mnie samej nie byłoby stać na utrzymanie tej dwójki w hotelu. Dziś wysłałam 300zł na hotelik Mundzi do końca listopada. Wysłałam za nich dwoje 600zł. Mnie samej na to nie byłoby stać:-( W ogóle zaczyna mnie coś dopadać, nie miałam żadnego telefonu w sprawie psów. Nie wiem co to będzie....[/QUOTE] Nie ma za co. Bardzo chciałabym, aby ta urocza sunieczka znalazła dobry dom.....i wierzę, że tak się stanie! Quote
anka_szklanka Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Awit, mama była w domu, wydaje mi sie że kurier wcale wtedy nie był na miejscu... Normalnie oni ZAWSZE dzwonia... a ja pospamuje :) ZNowu do wygrania sesja fotograficzna dla zwierza, dochód przeznaczony na Kamę z połamaną miednicą :( Zapraszam! [url]http://www.dogomania.pl/threads/217232-Sesja-fotograficzna-dla-KAMY-z-rozstrzaskan%C4%85-miednic%C4%85!-Warszawa-ostatni-przed-zim%C4%85[/url]! Quote
Awit Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 Tak, zawsze dzwonią, bo to i dla nich łatwiej. A tym bardziej, jak tam do Was jest dojazd trudny. Wczoraj dzwonił do mnie i pytał jak tam dojechać, bo jest tu i tu.... więc gdyby kurier był w poniedziałek też by zadzwonił. A tak w firmie powiedział, że klienta nie było, a oni maila automatycznie wysłali. Anka, ila taka sesja może kosztować? Moje dziewczyny są takie śliczne, nawet nie wyobrażam sobie jak pięknie by wyglądały na takich zdjęciach:-) Quote
Awit Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 Mundzia nie wie, że jej nikt nie chce. Quote
martasekret Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Dzięki Tobie Mundzia żyje sobie szczęśliwie i beztrosko i tak powinno być. A i na nią przyjdzie czas...głęboko w to wierzę. Quote
Czorcik Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 i ja w to wierzę , że w końcu wypatrzy ją TEN człowiek :) Quote
Awit Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 [quote name='martasekret']Dzięki Tobie Mundzia żyje sobie szczęśliwie i beztrosko i tak powinno być. A i na nią przyjdzie czas...głęboko w to wierzę.[/QUOTE] Marta, gdyby nie Wy, Mundzia już dawno byłaby w schronie albo biegała po polach na wsi, albo leżała gdzieś w rowie przejechana lub zabita. Mnie nie byłoby stać na płacenie za hotelik. Wy, kochane dobre ciotki, ją utrzymujecie. Mundzi finanse jako tako się trzymają, jak przyjdzie czas na sterylkę będzie trudniej, ale ciachnąć ją trzeba. A Szarikiem jest dużo gorzej, jeśli chodzi o kasę. Tylko, że Mundzia jest mniej adopcyjna.... Wczoraj przyszło od Guliwera 20zł, Guliwer dziękuję!! Quote
Awit Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 Taaa, w górę to Mundzia skacze... No chyba że już P.Małgosia ją oduczyła:-) Quote
Czorcik Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 [quote name='Awit']Taaa, w górę to Mundzia skacze... No chyba że już P.Małgosia ją oduczyła:-)[/QUOTE] no coś ty , jak byliśmy ostatnio, to skakała w kojcu jak piłka , ale p. Małgosia kazała jej usiąść i gzrecznie zaczekać , aż drzwi do zostały otwarte :) Quote
Awit Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 Dostałam 10zł od Oleny84, dziękuje! Dziś też dzwoniłam do P.Małgosi, u psów wszystko dobrze. Jedzą, biegają, śpią razem. Mundzia jeszcze skacze, ale ogólnie reaguje na polecenia, np wchodzi do kojca gdy P.Małgosia jej/im każe. Myślę, że pomału będzie coraz mądrzejsza i zsocjalizowana. Pożera pokarm szybko i P.Małgosia musi pilnować by nie wyjadła Szarikowi. A cieczki nie widać, by miała się zacząć. Quote
Guliwer89 Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Jak się troszkę ogarnę z Kamką to poszukam jakiś gratów na bazarek dla Szarika i Mundki :) Awit miałabyś czas zrobić bazarek to może czegoś bym poszukał przez weekend na biegu i Ci podrzucił ??? Quote
Awit Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 Z tym czasem to nie za bardzo, właśnie mam pewne zmiany w domu. Może po następnym weekendzie miałabym ciut czasu. A podrzuciłbyś mi fotki czy artykuły? A w ogóle to dziękuję! Quote
Guliwer89 Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 a jak sobie życzysz ;) jakos do dogadamy :) Quote
Awit Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 Mogą być fotki, artykuły powysyłasz kupującym:-) Żartuję, dogadamy się. Quote
sylwiaso Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Mundziu i Szariczku trzymajcie sie cieplutko!zima idzie! Quote
Czorcik Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 jak tylko ogarniemy się z długiem po Kamie , to faktycznie poszuka się fantów na bazarki dla szarika i Mundzi. Quote
Recommended Posts