Jump to content
Dogomania

Pomocy !!!!!!!!!!!!! Gmina BODZANÓW miedzy SOCZACZEWEM a PŁOCKIEM

Recommended Posts

Posted

Nutusia - super robotę odwaliłaś. MOże więcej osób zajrzy.

Rysia bardzo przyda siępomoc - każda!

tylko ja ciągle zastanawiam się nad przeniesieniem wątku na psy do adopcji - tam jest najwięcej osób

Posted

[quote name='Nutusia']A teraz gdzie jest, bo ja mam w subskrypcjach i nie wiem, bom głupia jak ciotka w Czechach :( Czy to moda trzeba prosić o przeniesienie?...

teraz jest na:
Forum-Rasy-Grupa 2-Bernardyn<-Pomocy !!!!!!!!!!!!! Gmina BODZANÓW miedzy SOCZACZEWEM a PŁOCKIEM
a powinien być na:
Forum-Psy w potrzebie-Psy do adopcji / znalezione
chyba do moda trzeba pisać, albo założyć jeszcze jeden, ale już są dwa założone, na ukradzionych i tutaj na rasach. można by ten przenieść a na ukradzionych zostawić, żeby też był.

Posted

Niestety niczego nie udało mi się dowiedzieć, napisałam do koleżanek z tamtych okolic z którymi nawet nie utrzymywałam kontaktu od dawna, niestety żadna nic nie wie, nie widziała itp. sama nie wiem czy to możliwe w końcu bernardyn- czy nawet pies bernardyno podobny to nie igła w stogu siana...ehhh

Posted

My niestety juz nie mammy miejsca na kolejnego psa, i tak na gwalt szukamy dt dla bernardynki. wrzuciłam link na strone sochaczewskiej Fundacji Nero. niech ktoś przeniesie wątek na psy w potrzeie=> psy do adopcji/znalezione postaram sie poszukac jakiegos dt, jest zawsze mozliwosc wsadzenia takiego psa do hoteliku, ale na to muszą być pieniążki...

Posted

i nikt z okolicy sie nie odezwie, bo wątek jest w złym miejscu, kto jest założycielem wątku... niech go przeniesie, albo trzeba załozyc nowy. ja mam do bodzanowa 45km, wiec troche daleko, trzeba poszukac kogos z płocka. ja nawet jak pojade, to nie mam gdzie psa wsadzic, mam juz 4 psy, a w DT fundacji nie mam miejsca juz nawet na myszy, w naszej okolicy koczuje bernardynka, ktorej konczy sie cieczka, zaraz beda szczeniaki a my nie mozemy nic zrobic, bo nie ma na nią miejsca... tragedia.

Posted

Pierwszy post napisano 14 lipca, to prawie dwa tygodnie temu. Czy ktoś sądzi, że ten psiak nadal jest w tamtej okolicy ?
Zwłaszcza, że:

EVA2406 napisał(a):
...on bez pomocy już długo nie pożyje, bo dosłownie słania się na łapach, a jednak drań nie da się złapać..."

Posted

Nutusia, może załóż wątek tam gdzie dziewczyny sugerują? Może znajdzie się ktoś z Płocka.
Wtedy ten wątek zamkniemy. Ja jadę na urlop, więc na dogo będę sporadycznie, jeśli będę miała dostęp do netu.

• 1 month later...