Jagoda1 Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Prawdziwy Lukierek!:) Dziewczyny, wstawcie go na BF, może ktoś "rozpozna" w nim hodowlę? Quote
olly Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 ageralion napisał(a):Mialam dzisiaj bardzo fajny telefon o Lukra :) Pani mieszka na stale w Berlinie ale jest ze Szczecina i tu ma rodzine. Wyjechala na studia z TZ i tam zostali na stale. Chciala by adoptowac psiaka od nas ze schroniska, ale najpierw musi uzyskac zgode osoby wynajmujacej im mieszkanie.... mamy 4 boksery do adopcji, wiec zobaczymy :) jak to 4???????????????? Quote
ageralion Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 olly napisał(a):jak to 4???????????????? Wszystkie uaktualnione na pierwszej stronie watku. 3 psy i jedna sunia, wszystkie plowe z bialymi znaczeniami i czarna maska... Quote
olly Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 ageralion napisał(a):Wszystkie uaktualnione na pierwszej stronie watku. 3 psy i jedna sunia, wszystkie plowe z bialymi znaczeniami i czarna maska... ja nie widzę :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops: Quote
ageralion Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 [quote name='olly']ja nie widzę :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops: No bo nie ten watek :splat:Tutaj sa... http://www.dogomania.pl/threads/190731 Quote
kamilqax95x Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Zadbane dłonie to nasza wizytówka. Bazarek na Nadzieja Amstaffa TTB Szczecin Zapraszam ;) http://www.dogomania.pl/threads/211546-Zadbane-d%C5%82onie-to-nasza-wizyt%C3%B3wka.-Dla-Nadzieja-Amstaffa-TTB-Szczecin-do-03-08.?p=17304505#post17304505 Quote
olly Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 [quote name='ageralion']No bo nie ten watek :splat:Tutaj sa... http://www.dogomania.pl/threads/190731 dostałaś sms? na szczecińskich boksiach napisałam, co i jak Quote
Kapsel Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Lukierek znalazł ponoć dom...... czy trafił do dobrych ludzi????? Nie wiem czy mam się cieszyć czy płakać. Marta możesz się czegoś dowiedzieć, kto go adoptował? Quote
ageralion Posted July 26, 2011 Author Posted July 26, 2011 Kapsel napisał(a):Lukierek znalazł ponoć dom...... czy trafił do dobrych ludzi????? Nie wiem czy mam się cieszyć czy płakać. Marta możesz się czegoś dowiedzieć, kto go adoptował? Niestety nikt mi w schronisku nie powie, gdzie poszedl Lukier, do jakich ludzi :( Jak mi wczoraj tatankas powiedziala, ze wszystkie boksie poszly do domow, tez nie wiedzialam czy mam sie cieszyc czy plakac... oby trafily dobrze... Quote
NatkaBwP Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Lukier z pewnością jest bezpieczny. Trafił pod opiekę Fundacji Boksery w Potrzebie. Został ochrzczony Szafirkiem ;) Jego dalsze losy będzie można śledzić na stronie www.fundacja-bokserywpotrzebie.pl oraz na fundacyjnym forum. Wątki pojawią się wieczorem kiedy ogarniemy się po pracy zawodowej i weźmiemy do pracy fundacyjnej. O pozostałych dwóch boksiach niestety nie mamy wiedzy. Mieliśmy możliwość zabrania jeszcze suczki, ale wczoraj ostał się jedynie Szafirek - Oberwany Uszatek. Pozdrawiamy! Quote
tatankas Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 [quote name='NatkaBwP']Lukier z pewnością jest bezpieczny. Trafił pod opiekę Fundacji Boksery w Potrzebie. Został ochrzczony Szafirkiem ;) Jego dalsze losy będzie można śledzić na stronie www.fundacja-bokserywpotrzebie.pl oraz na fundacyjnym forum www.fundacja-bokserywpotrzebie**********. Wątki pojawią się wieczorem kiedy ogarniemy się po pracy zawodowej i weźmiemy sie do pracy fundacyjnej. O pozostałych dwóch boksiach niestety nie mamy wiedzy. Mieliśmy możliwość zabrania jeszcze suczki, ale wczoraj ostał się jedynie Szafirek - Oberwany Uszatek. Pozdrawiamy! To super,bardzo się cieszymy :) Quote
ageralion Posted July 26, 2011 Author Posted July 26, 2011 [quote name='NatkaBwP']Lukier z pewnością jest bezpieczny. Trafił pod opiekę Fundacji Boksery w Potrzebie. Został ochrzczony Szafirkiem ;) Jego dalsze losy będzie można śledzić na stronie www.fundacja-bokserywpotrzebie.pl oraz na fundacyjnym forum. Wątki pojawią się wieczorem kiedy ogarniemy się po pracy zawodowej i weźmiemy do pracy fundacyjnej. O pozostałych dwóch boksiach niestety nie mamy wiedzy. Mieliśmy możliwość zabrania jeszcze suczki, ale wczoraj ostał się jedynie Szafirek - Oberwany Uszatek. Pozdrawiamy! Naprawde?! Super wiesci :) Ja mam dla niego bardzo fajny dom, mysle ze musimy pogadac ;) Ide pisac na PW Quote
NatkaBwP Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Jeśli czas i pamięć nie zawiodą, wieczorem pokażę tego "VaniGoga". Transportował go wujek zdolny fotograf, więc pewnie zrobił coś dla uciechy oczu zainteresowanych. Ageralion, pisz proszę na maila [email protected] lub telefon 793 040 057 (zawsze po 16 bo wcześniej pracuję. Nie mam możliwości prowadzić psich rozmów w pracy). Ja pw bałdzo nie lubię i bywam na dogo rzadko, także proszę o wyrozumiałość. Quote
Kapsel Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Suuuuuuuuuuuper :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
ageralion Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 Zobaczcie jaki Lukierek szczesliwy :multi: Nareszcie, morda nasza kochana dojdie do siebie :loveu: A i guz z karku mu zniknal :cool3: Quote
tatankas Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Dzięki Amit za zdjątka i witam cię i tutaj ;) Quote
joaaa Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Piękny!!!!! Jaka głowa!!!!!!!!!!!! Amit, odczytaliście tatuaż? Quote
Amit Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Nie mam jeszcze informacji... Ale ciotki wiedzą, że w uchu coś znaleziono. Jeśli to tatoo hodowlane, to ustalimy i poinformujemy hodowcę. Sposób kodowania znam... Może to być również tatuaż schroniskowy... Byle dał się odczytać... Zdjątek będzie więcej zgodnie z tym, co obiecała Natka, ale wszyscy nie wyrabiamy na zakrętach... Jak pojawią się u nas na forum, to podzielimy się z dogomaniakami :) Co się odwlecze, to nie uciecze :) Quote
tatankas Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Boziu-jaki on jest słodki,dobrze,że nie zdążyłam mu zdjęć pojechać i zrobić w schronisku,bo raczej już bez niego bym nie wyszła :p Quote
Enigma79 Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Tak, piękne zdjęcia, przepiękny model :) Powodzenia, Lukierku. Quote
Amit Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Czy ktoś ten tatuaż u Cucusia widział i potrafi określić w którym miejscu? Czy to może tylko pogłoska podawana na zasadzie jedna pani drugiej pani? Krysia sprawdziła i żadnego tatuażu nie znalazła. Quote
Recommended Posts