Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ageralion napisał(a):
Mialam dzisiaj bardzo fajny telefon o Lukra :) Pani mieszka na stale w Berlinie ale jest ze Szczecina i tu ma rodzine. Wyjechala na studia z TZ i tam zostali na stale. Chciala by adoptowac psiaka od nas ze schroniska, ale najpierw musi uzyskac zgode osoby wynajmujacej im mieszkanie.... mamy 4 boksery do adopcji, wiec zobaczymy :)

jak to 4????????????????

Posted

ageralion napisał(a):
Wszystkie uaktualnione na pierwszej stronie watku. 3 psy i jedna sunia, wszystkie plowe z bialymi znaczeniami i czarna maska...

ja nie widzę :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Posted

Lukierek znalazł ponoć dom...... czy trafił do dobrych ludzi????? Nie wiem czy mam się cieszyć czy płakać. Marta możesz się czegoś dowiedzieć, kto go adoptował?

Posted

Kapsel napisał(a):
Lukierek znalazł ponoć dom...... czy trafił do dobrych ludzi????? Nie wiem czy mam się cieszyć czy płakać. Marta możesz się czegoś dowiedzieć, kto go adoptował?

Niestety nikt mi w schronisku nie powie, gdzie poszedl Lukier, do jakich ludzi :( Jak mi wczoraj tatankas powiedziala, ze wszystkie boksie poszly do domow, tez nie wiedzialam czy mam sie cieszyc czy plakac... oby trafily dobrze...

Posted

Lukier z pewnością jest bezpieczny. Trafił pod opiekę Fundacji Boksery w Potrzebie. Został ochrzczony Szafirkiem ;)
Jego dalsze losy będzie można śledzić na stronie www.fundacja-bokserywpotrzebie.pl oraz na fundacyjnym forum. Wątki pojawią się wieczorem kiedy ogarniemy się po pracy zawodowej i weźmiemy do pracy fundacyjnej.

O pozostałych dwóch boksiach niestety nie mamy wiedzy. Mieliśmy możliwość zabrania jeszcze suczki, ale wczoraj ostał się jedynie Szafirek - Oberwany Uszatek.

Pozdrawiamy!

Posted

[quote name='NatkaBwP']Lukier z pewnością jest bezpieczny. Trafił pod opiekę Fundacji Boksery w Potrzebie. Został ochrzczony Szafirkiem ;)
Jego dalsze losy będzie można śledzić na stronie www.fundacja-bokserywpotrzebie.pl oraz na fundacyjnym forum www.fundacja-bokserywpotrzebie**********. Wątki pojawią się wieczorem kiedy ogarniemy się po pracy zawodowej i weźmiemy sie do pracy fundacyjnej.

O pozostałych dwóch boksiach niestety nie mamy wiedzy. Mieliśmy możliwość zabrania jeszcze suczki, ale wczoraj ostał się jedynie Szafirek - Oberwany Uszatek.

Pozdrawiamy!

To super,bardzo się cieszymy :)

Posted

[quote name='NatkaBwP']Lukier z pewnością jest bezpieczny. Trafił pod opiekę Fundacji Boksery w Potrzebie. Został ochrzczony Szafirkiem ;)
Jego dalsze losy będzie można śledzić na stronie www.fundacja-bokserywpotrzebie.pl oraz na fundacyjnym forum. Wątki pojawią się wieczorem kiedy ogarniemy się po pracy zawodowej i weźmiemy do pracy fundacyjnej.

Pozdrawiamy!
Naprawde?! Super wiesci :) Ja mam dla niego bardzo fajny dom, mysle ze musimy pogadac ;) Ide pisac na PW

Posted

Jeśli czas i pamięć nie zawiodą, wieczorem pokażę tego "VaniGoga". Transportował go wujek zdolny fotograf, więc pewnie zrobił coś dla uciechy oczu zainteresowanych.

Ageralion, pisz proszę na maila [email protected] lub telefon 793 040 057 (zawsze po 16 bo wcześniej pracuję. Nie mam możliwości prowadzić psich rozmów w pracy).

Ja pw bałdzo nie lubię i bywam na dogo rzadko, także proszę o wyrozumiałość.

Posted

Nie mam jeszcze informacji... Ale ciotki wiedzą, że w uchu coś znaleziono. Jeśli to tatoo hodowlane, to ustalimy i poinformujemy hodowcę. Sposób kodowania znam... Może to być również tatuaż schroniskowy... Byle dał się odczytać...
Zdjątek będzie więcej zgodnie z tym, co obiecała Natka, ale wszyscy nie wyrabiamy na zakrętach... Jak pojawią się u nas na forum, to podzielimy się z dogomaniakami :) Co się odwlecze, to nie uciecze :)

Posted

Boziu-jaki on jest słodki,dobrze,że nie zdążyłam mu zdjęć pojechać i zrobić w schronisku,bo raczej już bez niego bym nie wyszła :p

Posted

Czy ktoś ten tatuaż u Cucusia widział i potrafi określić w którym miejscu? Czy to może tylko pogłoska podawana na zasadzie jedna pani drugiej pani? Krysia sprawdziła i żadnego tatuażu nie znalazła.