Iza i Avanti Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Mamy pewną panią doktor Danusię, która leczy nasze boksie na Pomorzu. Cyt.: " Danusia w tych dniach pożegnała Plastra... Najmilszy Przyjacielu! Biegaj szczęśliwy za tęczowym mostem! Tak wyglądał dzisiejszy poranek naszego dzieciaka: A potem pojechaliśmy z babunią Abrunią i z Lexem na przegląd techniczny do dr Danusi: A tak już zostanie! Na zawsze! Przenieście mnie do mojego domu w Gdyni (o tej porze nocy, to już chyba wiedzą - moja nowa rodzinka!, że chrapię!!! No, wprawdzie nie dorównuję Czoperowi i broń Boże Bondziowi, ale czynię starania, dajcie mi tylko czas! Dorosnę i dochrapię co trzeba). Kochana Rodzinko! Będę Waszym plastrem na serce po odejściu Plasterka Wasz Szafir." vel Cucuś vel Lukier ;) Powodzenia chłopczyku! Quote
Kapsel Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 :smile::smile::smile::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Quote
mama blanki Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 [quote name='Amit']Czy ktoś ten tatuaż u Cucusia widział i potrafi określić w którym miejscu? Czy to może tylko pogłoska podawana na zasadzie jedna pani drugiej pani? Krysia sprawdziła i żadnego tatuażu nie znalazła. ja tą informację o tatuażu otrzymałam od osoby, która go odwiązała z gęstwiny krzewów;( osobiście to nie widziałam, no i podczas robienia fotek w schronie też nie zauwazyłam;( ale jakby nie było- jest cuuuudowny, tylko nie wiem czemu w schronie miał przypiętą karteczkę, że jest "agresywny"- ja tego osobiście nie zauważyłam- dla mnie to mega przylepa;))) bardzo się cieszę, że nie ma go już w schronie, wyglądał tam strasznie- na kwarantannie patrzył tymi swoimi smutnymi oczkami i pytał "dlaczego"? Tak bardzo było mi go szkoda;( Quote
ageralion Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 Super wiadmosci :) Bardzo sie ciesze, ze przystojniak tak szybciutko znalazl super dom :) Powodzenia lobuzie! Quote
Recommended Posts