Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mamy pewną panią doktor Danusię, która leczy nasze boksie na Pomorzu.

Cyt.:

" Danusia w tych dniach pożegnała Plastra... Najmilszy Przyjacielu! Biegaj szczęśliwy za tęczowym mostem!

Tak wyglądał dzisiejszy poranek naszego dzieciaka:

A potem pojechaliśmy z babunią Abrunią i z Lexem na przegląd techniczny do dr Danusi:

A tak już zostanie! Na zawsze! Przenieście mnie do mojego domu w Gdyni (o tej porze nocy, to już chyba wiedzą - moja nowa rodzinka!, że chrapię!!! No, wprawdzie nie dorównuję Czoperowi i broń Boże Bondziowi, ale czynię starania, dajcie mi tylko czas! Dorosnę i dochrapię co trzeba).

Kochana Rodzinko! Będę Waszym plastrem na serce po odejściu Plasterka
Wasz Szafir." vel Cucuś vel Lukier ;)

Powodzenia chłopczyku!

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Amit']Czy ktoś ten tatuaż u Cucusia widział i potrafi określić w którym miejscu? Czy to może tylko pogłoska podawana na zasadzie jedna pani drugiej pani? Krysia sprawdziła i żadnego tatuażu nie znalazła.

ja tą informację o tatuażu otrzymałam od osoby, która go odwiązała z gęstwiny krzewów;(
osobiście to nie widziałam, no i podczas robienia fotek w schronie też nie zauwazyłam;(
ale jakby nie było- jest cuuuudowny, tylko nie wiem czemu w schronie miał przypiętą karteczkę, że jest "agresywny"- ja tego osobiście nie zauważyłam- dla mnie to mega przylepa;)))

bardzo się cieszę, że nie ma go już w schronie, wyglądał tam strasznie- na kwarantannie patrzył tymi swoimi smutnymi oczkami i pytał "dlaczego"? Tak bardzo było mi go szkoda;(

• 4 weeks later...