aanka Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Przecież miała psa bronić . Obraziła się na psa widocznie:cool3:.:mad:. Możeby tak Help Animals z Wrocławia powiadomić jeszcze .. [url]http://helpanimals.wroclaw.pl/onas.html[/url] Quote
wellington Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 [quote name='Agata Balu'][B]Welligton[/B] tak, na pewno ta. Ile może być w Jeleniej Górze Elżbiet Matiasz członków TOZ? [B]aanka[/B] ano nie wiem o co. Gdy juz umiesciłam petycję w Internecie czegoś się wystraszyła, coś mówiła, ze wszyscy napadają na TOZ, nie zgadzała się z paragrafami ustawy które przytoczyłam w petycji (choc wczesniej jej podesłałam treśc petycji do akceptacji i zgodziła się by Ją dopisać) i kazała wykreślić Jej nazwisko z petycji. Co jak widzicie zrobiłam. A potem milczenie........ Mogę spróbować jeszcze wysłać do Niej maila z prosbą o wyjaśnienie sprawy. Wysyłać?[/QUOTE] Prosze, wyslij ! W ogole uwazam ze pani Matiasz powinna publicznie wytlumaczyc o co jej chodzi zeby nie bylo nieporozumien. Nie wiem kto gdzie tutaj napada na TOZ ? Z jakiemi § sie nie zgadza ? Niech napisze ! Przeciez to istotne przy kolejnych petycjach ! Quote
aanka Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 No właśnie - o co się tej Pani rozchodzi konkretnie:cool3: Quote
Agata Balu Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 Napiszę. Po obiedzie, który muszę jeszcze ugotować :-( . Zadzwoniłam do prokuratury w Bolesławcu i mam numer sprawy. Śledztwo jest jeszcze w toku, więc mamy czas. Poczekam na odwpowiedź od p. Matiasz, a potem będziemy sie zastanawiać. Jak długo sie jedzie i czym (w przypadku braku samochodu) z Wroclawia do Bolesławca? Na odpowiedź poczekam do po obiedzie :-) Quote
aanka Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 P.K.P.- Wrocł.- Bolesł. jedzie się dokladnie 1 godz. 47 min. +_. Połączenia z Bolesławca , prawie co godz. Z Wrocławia też dosć dużo .. Quote
kizimizi Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 a to nie przypadkiem ta sama Pani o ktorej byla mowa na watku, ze nawet nie warto do nich pisac bo i tak nic nie zrobia. Czyli co, znow brakuje oskarżyciela posilkowego? Zaraz wysle meila do ekostrazy. Quote
wellington Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Czy jest juz odpowiedz od pani Matiasz ? Quote
MaDi Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Witajcie Agata Balu poprosiła mnie o przekazanie informacji, iż jest pozbawiona dostępu do internetu. Powinna pojawić się na dogo za jakiś tydzień. Quote
aanka Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 No ,wlaśnie zaczełłam się niepokoić . Dzięki za wiadomość .............. Quote
Marycha35 Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 A ja miziaki ślę dla naszego Przyjaciela:) Quote
tobciu Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Hej, ktos wie co dzieje sie teraz z psem ? Quote
aanka Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Lucky jest obecnie w miejskiej przechowalni w Bolesławcu . Była,m u niego w środę - czuje sie dobrze , jest przytulakiem . Jutro idziemy takze do psów. Sprawa w toku , a on ma być podobno '' dowodem w sprawie ''- nie wiem ,czy go ogłaszać . Pomoc w znalezieniu mu odpowiedniego domu - mile widziana . Quote
aanka Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 znów , u nas prawie .[url]http://www.bolec.info/index.php?boleslawiec=forum&forum=16&act=showtopic&topic=56073&strona=last[/url]...:shake::angryy: Quote
pikola Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Co sie dzieje??:-(:-( Wiecie o marszu?? [B] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/212137-Marsz-poparcia-dla-nowelizacji-ustawy-o-ochronie-zwierz%C4%85t?highlight=marsz+poparcia"]Marsz poparcia dla nowelizacji ustawy o ochronie [/URL][/B] Quote
Marycha35 Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [quote name='aanka']znów , u nas prawie .[url]http://www.bolec.info/index.php?boleslawiec=forum&forum=16&act=showtopic&topic=56073&strona=last[/url]...:shake::angryy:[/QUOTE] O ten dyszel to gnoja grzmotnąć!!!! Quote
kizimizi Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 matko ten Boleslawiec to jakas czarna dziura! A jak tam nasza sprawa? Quote
pikola Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [SIZE=4][/SIZE]Tym razem nie z Boleslawca. [SIZE=4][B]To nie czlowiek.To powinno byc wyeliminowane ze spoleczenstwa. [/B][/SIZE][B][URL="http://www.google.pl/url?sa=t&source=web&cd=1&sqi=2&ved=0CCAQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.wspolczesna.pl%2Fapps%2Fpbcs.dll%2Farticle%3FAID%3D%2F20110728%2FWARMIA_I_MAZURY%2F892096164&rct=j&q=zgwalcil%20zrebaka&ei=IJBFTsyZFpDGswbaqLShBw&usg=AFQjCNGWf_Lqr_7FOI9rUbR2lv4Rm0Gz5A&cad=rja"]17-latek z Węgorzewa [I]zgwałcił źrebaka[/I] - 28 lipca 2011[/URL][/B] Quote
Marycha35 Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 To dewiant, po co komu taki dalej w społeczeństwie... Quote
dorota k. Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Lucky ma się dobrze. Trzeba się dokładnie dowiedzieć, czy ma być "dowodem w sprawie". Jeśli nie to trzeba Chłopaka ogłaszać. Quote
Agata Balu Posted August 14, 2011 Author Posted August 14, 2011 Napisałam maila do p. Matiasz, którego część cytuję: "Mam nadzieję, że Pani nie wycofała się ze sprawy, bo w zasadzie Pani żądania zostały spełnione, ale chciałabym się upewnić. Bo na pewno oskarżyciel posiłkowy jest w tej sprawie konieczny. Bardzo proszę więc o potwierdzenie mailem Pani zgłoszenia jako oskarżycielki posiłkowej. Pozdrawiam serdecznie" Otrzymałam taką odpowiedź: " Proszę Pani ja zdania nie zmieniam.Do sądu już wpłynął wniosek z Zarządu Głównego TOZ że jestem oskarżycielem posiłkowym,oraz wszystkie dane dotyczące TOZ . Jezeli dostanę jakąś wiadomość postaram się Panią powiadomić. Z pozdrowieniami Ela Matiasz" Jak więc widzicie mamy oskarżyciela posiłkowego. Teraz tylko zbierać podpisy pod petycją ! Quote
aanka Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Super .Witamy Agato :lol: z powrotem. Wiele osób nie potwierdza podpisu po petycją:roll: Quote
Marycha35 Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Słuchajcie, mnie na ten przykład proszony o pomoc w tej kwestii Moderator olał, zero odzewu, nie mam jak potwierdzić tego feralnego podpisu!!! Quote
Marycha35 Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Mnie szlag trafił, głównie na siebie, doopam!!! Szkoda, tam jest około 400 głosów bez potwierdzenia:( Quote
Recommended Posts