Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 986
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='anetek100']to ja trochę ten stan konta podniosę:) przelałam na konto handzia 128 zł z tego bazarku (lekko zaokrągliłam), na którym Fanta i Figa były jednym z celów
http://www.dogomania.pl/threads/218445-ROZLICZAMprzeróżne-ciuszki-na-Figę-Fantę-akcję-ster.-15.12
prosze także o potwierdzenie:)
pozdrawiam serdecznie:)
Wielkie dzięki :loveu: jak tylko wpłyną na konto oczywiście potwierdzę :)

Posted

Dziewczyny wzięły się za demolowanie kojca .Niszczą też solidną i ładnie wykonana budę .Skaczą po kojcu odbijając się po wszystkich jego ścianach i w niektórych miejscach próbuja gryzc deski z których wykonany jest kojec .....
Dziwi mnie to gdyż nie siedzą długo zamkniete .Są wypuszczane na zmiane z sąsiadką obok z kojca .
Oprócz tego są miłe i towarzyskie .Ale czekam na wolne miejsce w środku aby jednak je rozdzielić bo aby je czegos nauczyć musze mieć jedną pod ręką a nie dwie które skaczą jedna przez druga na zmianę wyzej człowieka .

Posted

[quote name='anetek100']fajnie i najlepiej potwierdzic także na bazarku;) będe wdzięczna:)
Pieniążki, czyli 128 zł z Twojego bazarku doszły, bardzo dziękuję :) Już potwierdzam na wątku.
Siorki mają na swoim koncie 255 zł.

Dusje, kochana czy mogłabyś robić przelewy przez pay pala? Bo z konta zabrali mi 20 zł za ten przelew, który zrobiłaś :shake:

Funiu, rozdzielaj dziewczyny, łatwiej je będzie okiełznać :) Muszą się powoli przyzwyczajać do rozłąki, bo razem do jednego domu raczej nie pójdą :)

Posted

[quote name='handzia']Wpłaciłam 340 zł za hotelowanie dziewczynek do końca XII. Na koncie jest 85 zł na minusie.

Troszkę się uzbiera z bazarków ale po Nowym Roku znowu się biore za następne :)

Posted

[quote name='handzia']Wpłaciłam 340 zł za hotelowanie dziewczynek do końca XII. Na koncie jest 85 zł na minusie.
Dziewczynki dostaną trochę z Afry, ale na razie nie wiem ile...
Wciąż mało kasy:(
Moze poprosic kogos o chwytający ze serce banarek, bo ten który był to juz nieaktualny

Posted

Tola napisał(a):
Dziewczynki dostaną trochę z Afry, ale na razie nie wiem ile...
Wciąż mało kasy:(
Moze poprosic kogos o chwytający ze serce banarek, bo ten który był to juz nieaktualny

Nowy banerek by sie przydał bo teraz dziewczyny maja śliczne foty :)
A bazarki dopiero co się zakończyły więc kasa wpłynie na pewno i będą następne więc coś tam zawsze załatamy :)

Posted

Siostry do gory.

Handzia, nie wiem dlaczego Twoj bank zgarnal prowizje :shake: Robilam przelewy do wielu osob np. do Owieczki i bylo jak nalezy. Nauczka na przyszlosc - tylko z polskiego konta i bedzie OK.Dowiedz sie przy okazji w swoim banku, jakim prawem zgarneli tyle kasy?:mad:

Przy okazji: wet siostra znow w akcji!!!! Uwazajcie!!! Na razie dziala w Tarnowie!!! Przekazujcie dalej na watki z kazdego wojewodztwa! Ona lubi sie przemieszczac! Jeszcze nie tak dawno mieszkala w Przemyslu!!! Na NK znajdziecie jej profil Nadzieja Koziak i foty celebrytki na kazda okazje :diabloti: :angryy:

Na YT i na forach szmatolotow/paralotnia/ ma nick paramanka. Na watku ponizej wkleilam jej dane z innego forum i piesn religijna w jej wykonaniu,mozliwa do odsluchania tylko przez YT.

http://www.dogomania.pl/threads/189485-Psie-piek%C5%82o-na-Martenowskiej-w-STARACHOWICACH.-Jest-nas-10.POM%C3%93%C5%BB%21/page58

Posted

Laski się tak wypasły juz przez te 2 tyg ,ze musiałam zdjąć szelki i obroze bo wpijały się bardzo w ciało .Są teraz w dużo lepszej kondycji .Ale kąpiel dopełniła by reszty ....ale to pewnie na wiosnę dopiero..

Posted

funia napisał(a):
Laski się tak wypasły juz przez te 2 tyg ,ze musiałam zdjąć szelki i obroze bo wpijały się bardzo w ciało .Są teraz w dużo lepszej kondycji .Ale kąpiel dopełniła by reszty ....ale to pewnie na wiosnę dopiero..

handzia napisał(a):
Funiu, a jak tam z łapczywym jedzeniem?
Kurcze, wystarczyło regularnie karmić i od razu widać efekty :shake:

Czasem tak niewiele trzeba... ale trzeba chcieć :( Cieszę się ogromnie że dziewczynki przybrały na wadze :) Ja mam znowu pare puszek dla nich :)

handzia jak tam z czasem stoisz ? Robimy następny bazarek ?? :)

Posted

Owieczka napisał(a):
Czasem tak niewiele trzeba... ale trzeba chcieć :( Cieszę się ogromnie że dziewczynki przybrały na wadze :) Ja mam znowu pare puszek dla nich :)

handzia jak tam z czasem stoisz ? Robimy następny bazarek ?? :)

W tym tygodniu porozliczam dotychczasowe bazarki i zabierzemy się za następny :) Dostałam jeszcze kilka rzeczy od beti.r. Wszystko połączymy :)

Posted

handzia napisał(a):
W tym tygodniu porozliczam dotychczasowe bazarki i zabierzemy się za następny :) Dostałam jeszcze kilka rzeczy od beti.r. Wszystko połączymy :)

No to będzie MEGA bazar :) Trzeba by go jakoś ciekawie nazwać :P