Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dominikabankert napisał(a):
ja dam 10zl jednorazowo

waldi481 napisał(a):
A kto jest od Owczarków tu na dogomanii?
E/W

Dziekuje Dominiko!
Szczerze mowiac mam pustke w glowie. Ostatnio ONkom pomagają nieonkowi i wszechstronni.:roll:

• Replies 322
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cioteczko ja tylko 5 zlociszkow narazie ..jednorazowo:oops: matenko ziemio niechaj sie uda !:bigcry::thumbs::thumbs:Martika&Aisza mnie przywolala. dziekuje Martusiu:modla:modle sie o ten cudzik ciotenki1

Posted

ewa gonzales napisał(a):
Cioteczko ja tylko 5 zlociszkow narazie ..jednorazowo:oops: matenko ziemio niechaj sie uda !:bigcry::thumbs::thumbs:Martika&Aisza mnie przywolala. dziekuje Martusiu:modla:modle sie o ten cudzik ciotenki1

Bardzo dziekuje Ewciu !

Posted

Ten straszny schron to Mysłowice? :( Muszę kiedyś poczytać o nim, ale się boję... Nie wiem, co tam się dzieję, ale mogę sobie tylko wyobrazić :(

Posted

Vutz napisał(a):
nie da rady pstryknąć jemu nawet malutkiej foteczki ?

Bedą zdjęcia, ale dopiero po zabraniu go z kwarantanny. Musze polegac na opinii Ani, ktora go widziała.

Posted

Jest już odzew z owczarka.pl :

Małgosiu ja chętnie zadeklaruje 10 zł miesięcznie na stałe dla Borysa, ale nie mam konta na dogo, bo ja mało udzielająca sie na forach jestem Wątki "Czarodziejkowe" znam, kiedyś przez przypadek trafiłam i zaglądam czasem.
Mam prośbę czy mogłabyś zadeklarować te 10 zł ode mnie na dogo i druga prośba jak sie pojawi konto na które bedzie trzeba wpacać boryskowe grosiki dasz znać tutaj na Owczarka?

Pozdrawiam Ania

Czyli ankap z owczarek.pl deklaruje 10zł miesięcznie .
Dziękujemy Aniu :) :) :)