jarmen Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 znalazl się właściciel :) ale prosze napisac co jest potrzebne dla innych psiaków a postaram się zoorganizować zbiórkę i zebrać co się da dla nich mogę też kupić jakieś karmy itp może udałoby sie zebrac jakies pieniadze dla nich prosze o kontakt Quote
balance25 Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Mam dobre wiadomości :) Przed paroma chwilami dostałam telefon od właściciela Sułtana :) szukał pieska przez gminę Kobierzyce, stamtąd też dostał mój numer. Piesek jak sie okazało, zgubił się właścicielowi, sam poszedł na spacer bo bramka była otwarta. Być może już dzisiaj właściciel po niego przyjedzie :) Oby było więcej takich szczęśliwych zakończeń, i o 100% mniej porzucanych piesków :) Pozdrawiam, Quote
Zosia123 Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 No super :) - a przy okazji dogomania zyskała nowych Psiakolubnych :) Quote
iwstar58 Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Poker napisał(a):Co prawda nadzieja jest matką głupich ,ale może on w czasie drogi wymknął się , może było ciemno i nie potrafił wrócić do samochodu, może niesłyszy dobrze i nie słyszał wołania.Znam taką sytuację z życia( na szczęście nie mojego). Mogę dać ogłoszenie do Wyborczej.Zdjęcia są .Co Wy na to ? ..nie tylko głupich, ale i zakochanych i niepoprawnych optymistów...takich jak ja. Bo czasem warto wierzyć, że na tym cholernym świecie, jest też trochę ...dobra. Najlepsza wiadomość dla Sułtana, dla nas i pewnie dla właściciela. Quote
inga.mm Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 giselle4 napisał(a):Dt jezeli oczywiscie pan jego sie nie znajdzie bedzie miec razem z Sipkiem o jednym zębie i jeszcze jednym szczeniakiem slepaczkiem wiec nikomu nic nie grozi oczywiscie Dt w pokojach mieszkalnych ale bede pamietac ze Ty masz tez Dt jak cos nie wypali oj, gdyby miał z innym staruszkiem to na pewno dogadaliby sie. U mnie sa dwa starsze pieseczki i 5 kotów, w tym ten Vito, którego ratuję z nikomu niezrozumiałym uporem. Dopóki nie cierpi, będe go ratowac i chronić, chociaz to nie jest nawet mój kot tylko zabrany z pseudo. Ech, zycie ludzkie jest dużo łatwiejsze od psiego czy kociego. Quote
giselle4 Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 jarmen napisał(a):ile pieniedzy trzeba aby Sultan mogl spokojnie poczekac 2 miesiace na znalezienie domu ? jak bedzie trzeba to dluzej nawet, sam poszuakam tez domu dla niego i co sie przyda aby polepszyc mu warunki tzn jakies koce reczniki itp ?? ps. moja dziewczyna znalazla tego psa dziękuje dobry człowieku znalazl sie jego wlasciciel Quote
giselle4 Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 jarmen napisał(a):znalazl się właściciel :) ale prosze napisac co jest potrzebne dla innych psiaków a postaram się zoorganizować zbiórkę i zebrać co się da dla nich mogę też kupić jakieś karmy itp może udałoby sie zebrac jakies pieniadze dla nich prosze o kontakt koce,karma sucha,Tran ,Witaminy tego potrzebuje najbardziej:) Quote
giselle4 Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 dzisiaj ma po niego przyjechac i dziekuje wszystkim za pomoc ...chociaz watpilam czy pan się znajdzie przepraszam ,zle Ciebie ocenilam człowieku Quote
giselle4 Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 ale poki nie zabierze ja watku nie zamykam Quote
inga.mm Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Fajnie by było, gdyby wyjasniło sie, dlaczego psiunek znalazł sie w takiej sytuacji? Przecież sam nie wysiadł z samochodu i nie spacerował po poboczu dla relaksu. Quote
giselle4 Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 zapyta pani kierownik i zrobi fotki jak pan sie pojawi:) Quote
danavas Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 o jak dobrze....a daleko Sultan spacerował od domu...bo jeśli daleko to chyba to trochę dziwne.... Quote
giselle4 Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 Pan Sułtana jest wszystkim bardzo wdzieczny to były minuty kiedy przez zle zamkniętą brakme poszedl w nieznane co było dalej pan juz nie wie Szukali caly wieczor to ulubierniec panci i musial sie znalezc bo rozwod i brak włosow na głowie pana.... Zegnaj malutki i juz nie uciekaj bo mozesz juz nie znalezc takiej dziewczyny z sercem:):) Quote
inga.mm Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 I tak go pokochałyśmy. Czy jakies prawdziwe imię ma? Quote
giselle4 Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 inga.mm napisał(a):I tak go pokochałyśmy. Czy jakies prawdziwe imię ma? Jutro wstawie fotki i zapytam pania kierownik:) Quote
Poker Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Ale się ciesze jak głupia. Aż dreszcze po mnie spacerują i gęba od ucha do ucha się śmieje. Są jeszcze porządni właściciele, oczywiście poza nami. A jakie imię ma Sułtan ? Quote
giselle4 Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 Poker napisał(a):Ale się ciesze jak głupia. Aż dreszcze po mnie spacerują i gęba od ucha do ucha się śmieje. Są jeszcze porządni właściciele, oczywiście poza nami. A jakie imię ma Sułtan ? Poker jutro napisze bo nie zapytalam kierowniczki jutro:) tez sie tak ucieszylam jak bym cos wygrala... kase na inne psiaki Quote
inga.mm Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 wiecie, że ja nie mogę zarobić na piesach? Mam hotel i dt, a każdy pies płatny który do mnie trafia, wychodzi szybciej niż wchodzi albo w ogóle nie dojeżdża, bo natychmiast znajduje się bdt lub ds. Tylko te zwierzęta, które mam lub miałam na bdt siedzą u mnie miesiącami. Quote
giselle4 Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 Sultan do domku wiec nowy watek http://www.dogomania.pl/threads/211047-Mała-w-schronie-dla-kogos-była-zbyt-duza-więc-ulica-i-kałuza-( zapraszam Quote
giselle4 Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 balance25 napisał(a):Witam Wszystkich, To ja znalazłam tego pieska, i do teraz nie mogę się pozbierać. Mam nadzieję że znajdziemy wspólnymi siłami dla niego dom. Oczywiście że porozwieszam ogłoszenia, nie tylko na Bielanach Wrocławskich, ale i w okolicach. Piesek jest na prawdę cudowny i podróżował kawałek ze mną i nie sprawił ani jednego kłopotu :) Życzę mu szczęścia z całego serca ! bardzo dziekujemy za datek na schronisko.... inne psiaki beda mialy korzysc bo Sultan juz w domku Quote
giselle4 Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 [quote name='balance25']Mam dobre wiadomości :) Przed paroma chwilami dostałam telefon od właściciela Sułtana :) szukał pieska przez gminę Kobierzyce, stamtąd też dostał mój numer. Piesek jak sie okazało, zgubił się właścicielowi, sam poszedł na spacer bo bramka była otwarta. Być może już dzisiaj właściciel po niego przyjedzie :) Oby było więcej takich szczęśliwych zakończeń, i o 100% mniej porzucanych piesków :) ja zas mysle ze bedziemy w kontakcie dalej i bardzo, dziękuje ze jestes na dogo:) Quote
danavas Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Zapraszam kochane do psiaczka: http://www.dogomania.pl/threads/2112...3#post17265823 szukamy mu dt w okolicach Opola,Wrocławia może znacie kogoś kto mógłby pomóc??? Quote
giselle4 Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 [quote name='inga.mm']i tak go pokochałyśmy. Czy jakies prawdziwe imię ma? amor......... Quote
Recommended Posts