Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ayshe']saJo...wiesz ja cie ostrzegam, ze to uzaleznia:evil_lol:[/quote]

ayshe, Ty mnie nie strasz, bo ja juz jestem przerazona wlasnym zachowaniem :roll:

• Replies 366
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oglaszam wszem i wobec, ze polubilam tropienie :evil_lol: Zna ktos jakiegos dobrego psychiatre?? Bo obawiam sie o wlasne zycie i zdrowie :evil_lol:
Jutro tez tropimy :cool1:
Nie musze chyba mowic, ze Ksieciunio, ktory jeszcze rano byl pod kroplowka na sladzie byl po prostu bossssski :loveu:

Posted

saJo ja bym chętnie tropiła jutro, ale czy możesz pisać jakoś wcześniej o której są ślady... :loveu: a nie 2 godziny przed? np. wieczorem, że jutro tam i tam są ślady i na jakąś tam godzine, bo tak to mi cały plan dnia się rozpada a chciałabym, żeby gnój coś robił bo on się po prostu nudzi w domu a jak pośladuje (neologizm :evil_lol: ), pobiega z innymi psami to wraca do domu i śpi szczęśliwy a nie z nudów...

Posted

[quote name='saJo']aaaaaa, czyli wydalo sie, to wszystko Twoja wina :diabloti:[/quote]strasznie sie ciesze ze polubilas sladziki .tak jest malo nas lubiacych takie spedzanie z psem czasu a to takie fajoskie.

Posted

[quote name='ayshe']strasznie sie ciesze ze polubilas sladziki .tak jest malo nas lubiacych takie spedzanie z psem czasu a to takie fajoskie.[/quote]

normalnie teraz nie wiem co powiedziec :oops: a to zadkie zjawisko :oops:

Posted

[quote name='umok']Jak chcesz to ci pozycze ta Polityke :D a w sumie dodatek do niej:D[/quote]

Jasne ze chce :cool1:

PS. A ty to uwazaj dzisiaj, bo wczoraj mi ostro podpadles :mad: