saJo Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='ayshe']"powera do tropienia":-o [/quote] To sie nie ma z czegoc cieszyc :eviltong: to trzeba leczyc :lol: Quote
ayshe Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='saJo']To sie nie ma z czegoc cieszyc :eviltong: to trzeba leczyc :lol:[/quote]ja tego nie napisalam:cool3: :evil_lol: ps.poprawilam swoja chinszczyzne.mam zlasowany mozg od gooopiego pozoranta co przyjechal wczoraj z niemiec.glooopi fryc. Quote
saJo Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='ayshe']ja tez nie napisalam:cool3: :evil_lol:[/quote] ze co? :hmmmm: Quote
saJo Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='ayshe']poprawilam swoja chinszczyzne[/quote] A gdzie krzaczki i drzewka?? :razz::razz::razz: Quote
saJo Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Chyba sobie Gornego poczytam :cool3: [SIZE=1]Przyjaciolka daje w prezencie Przygody Zwirka i Muchomorka, kto chce?? :razz::razz::razz:[/SIZE] Quote
ayshe Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 nooo zwirek i muchomorek to jest to:evil_lol: .zarabisci byli:roll: :lol: Quote
saJo Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 No i mialam dzis ochote jechac na slady, ale nikt nie chcial, a samemu to tak nudno troche :roll: Quote
ayshe Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 a mysmy dopiero wrocili.faaajnie bylo.pole ryzowe:evil_lol: Quote
saJo Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Moja grupa tropiaca (na razie teoretycznie,zobaczymy ile osob jest dobra nie tylko w gebie ale i w dzialaniu) sklada sie z: ONki szt 2 (Ramzes i Ksieciunio), tervik, mali (Gnojek, ale on jako jedyny IPOwskie slady), mix, bernenczyk i dwa corgi (pembrok i cardigan). Jak we wszystkim tak i w tropieniu mam egzotyczna grupe :lol: Quote
ayshe Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 ja mam 4 onki,1 onka-smarkacza,berna,gronka,border.:lol: Quote
nidhogg Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='saJo']Chyba sobie Gornego poczytam :cool3: [SIZE=1]Przyjaciolka daje w prezencie Przygody Zwirka i Muchomorka, kto chce?? :razz::razz::razz:[/SIZE][/quote] ja chce ja chce ;) a nawet poprosze ;) Quote
saJo Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 To sobie kup przyjaciolke, bo ja takich gazet nie czytam :eviltong: tylko slyszlaam reklame w tv :eviltong: Quote
nidhogg Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='saJo']To sobie kup przyjaciolke, bo ja takich gazet nie czytam :eviltong: tylko slyszlaam reklame w tv :eviltong:[/quote] ue tak to nie chce ;) jakies dziwne reklamy macie u nas takich nie puszczaja ;) (hehe tak naprawde to ja sobie tak bzdurze coby ayshe se popatrzyla na moj avatar i nei zapomniala jak wygladam ;)) Quote
ayshe Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 nie martw cffaniaczku nie zapomnialam jak wygladacie z zarkowskim i mysle ze nawet w srode sprawdzimy sobie to organoleptycznie-cokolwiek by to oznaczalo w zwiazku ze szkoleniem:evil_lol: Quote
saJo Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='ayshe']nie martw cffaniaczku nie zapomnialam jak wygladacie z zarkowskim i mysle ze nawet w srode sprawdzimy sobie to organoleptycznie[/quote] organoleptycznie powiadasz :razz: to musi byc ciekawe :evil_lol: Quote
ayshe Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='saJo']organoleptycznie powiadasz :razz: to musi byc ciekawe :evil_lol:[/quote]:cool3: :cool3: :cool3: bo dzisiejszym szkoleni uw blocku a pozniej na polach ryzowych jestem zdolna do organoleptycznosci:roll: :evil_lol: Quote
Szira/Gosia Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='ayshe']:cool3: :cool3: :cool3: bo dzisiejszym szkoleni uw blocku a pozniej na polach ryzowych jestem zdolna do organoleptycznosci:roll: :evil_lol:[/QUOTE] Co Ty chcesz pola ryżowe były zajefajne:diabloti: psy sie dobrze bawiły:evil_lol: Ty sie szykuj na jutrzejsze ślady:diabloti: Quote
ayshe Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 HA HA HA baaaardzo smieszne:eviltong: :mad: . moze podjechac po ciebie i szire?:cool3: na 7 juz bedziesz w domu:diabloti: Quote
Szira/Gosia Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='ayshe']HA HA HA baaaardzo smieszne:eviltong: :mad: . moze podjechac po ciebie i szire?:cool3: na 7 juz bedziesz w domu:diabloti:[/QUOTE] Podjechać to możesz:lol: ale ja Ci przez okno pomacham:evil_lol: i do wyra sie walnę:eviltong: Quote
ayshe Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 ja zlopie piwo ze szwabami tera.mozemy zaspiewac ci jakas fajna piosenke rano pod oknem.ruszamy o czwartej. moze "panzer voran"?:cool3: :diabloti: Quote
Szira/Gosia Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='ayshe']ja zlopie piwo ze szwabami tera.mozemy zaspiewac ci jakas fajna piosenke rano pod oknem.ruszamy o czwartej. moze "panzer voran"?:cool3: :diabloti:[/QUOTE] A sobie śpiewaj:eviltong: tylko nie ręczę za sąsiadów bo ja pewnie nawet się nie obudzę alkoholiku jeden:eviltong: tfu co ja mówię przecież Ty po jednym piwie pewnie już będziesz spała:eviltong: nie trafisz do mnie:eviltong: Quote
ayshe Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 na razie wypilam pol:drink1: .przyjazn polsko-niemiecka a wlasciwie niemiecko-niemiecka kwitnie:popcorn: Quote
Szira/Gosia Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='ayshe']na razie wypilam pol:drink1: .przyjazn polsko-niemiecka a wlasciwie niemiecko-niemiecka kwitnie:popcorn:[/QUOTE] To się dołączam i piję z Wami:popcorn: co prawda nie piwo ale:razz: Quote
saJo Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Szira/Gosia']To się dołączam i piję z Wami:popcorn: co prawda nie piwo ale:razz:[/quote] Chyba tez sie przylacze :drinking: Quote
Recommended Posts