Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 366
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='saJo']To sie nie ma z czegoc cieszyc :eviltong: to trzeba leczyc :lol:[/quote]ja tego nie napisalam:cool3: :evil_lol:
ps.poprawilam swoja chinszczyzne.mam zlasowany mozg od gooopiego pozoranta co przyjechal wczoraj z niemiec.glooopi fryc.

Posted

Moja grupa tropiaca (na razie teoretycznie,zobaczymy ile osob jest dobra nie tylko w gebie ale i w dzialaniu) sklada sie z: ONki szt 2 (Ramzes i Ksieciunio), tervik, mali (Gnojek, ale on jako jedyny IPOwskie slady), mix, bernenczyk i dwa corgi (pembrok i cardigan). Jak we wszystkim tak i w tropieniu mam egzotyczna grupe :lol:

Posted

[quote name='saJo']Chyba sobie Gornego poczytam :cool3:

[SIZE=1]Przyjaciolka daje w prezencie Przygody Zwirka i Muchomorka, kto chce?? :razz::razz::razz:[/SIZE][/quote]
ja chce ja chce ;) a nawet poprosze ;)

Posted

[quote name='saJo']To sobie kup przyjaciolke, bo ja takich gazet nie czytam :eviltong: tylko slyszlaam reklame w tv :eviltong:[/quote]
ue tak to nie chce ;) jakies dziwne reklamy macie u nas takich nie puszczaja ;)

(hehe tak naprawde to ja sobie tak bzdurze coby ayshe se popatrzyla na moj avatar i nei zapomniala jak wygladam ;))

Posted

nie martw cffaniaczku nie zapomnialam jak wygladacie z zarkowskim i mysle ze nawet w srode sprawdzimy sobie to organoleptycznie-cokolwiek by to oznaczalo w zwiazku ze szkoleniem:evil_lol:

Posted

[quote name='ayshe']nie martw cffaniaczku nie zapomnialam jak wygladacie z zarkowskim i mysle ze nawet w srode sprawdzimy sobie to organoleptycznie[/quote]

organoleptycznie powiadasz :razz: to musi byc ciekawe :evil_lol:

Posted

[quote name='saJo']organoleptycznie powiadasz :razz: to musi byc ciekawe :evil_lol:[/quote]:cool3: :cool3: :cool3: bo dzisiejszym szkoleni uw blocku a pozniej na polach ryzowych jestem zdolna do organoleptycznosci:roll: :evil_lol:

Posted

[quote name='ayshe']:cool3: :cool3: :cool3: bo dzisiejszym szkoleni uw blocku a pozniej na polach ryzowych jestem zdolna do organoleptycznosci:roll: :evil_lol:[/QUOTE]

Co Ty chcesz pola ryżowe były zajefajne:diabloti: psy sie dobrze bawiły:evil_lol: Ty sie szykuj na jutrzejsze ślady:diabloti:

Posted

[quote name='ayshe']HA HA HA
baaaardzo smieszne:eviltong: :mad: .
moze podjechac po ciebie i szire?:cool3: na 7 juz bedziesz w domu:diabloti:[/QUOTE]

Podjechać to możesz:lol: ale ja Ci przez okno pomacham:evil_lol: i do wyra sie walnę:eviltong:

Posted

[quote name='ayshe']ja zlopie piwo ze szwabami tera.mozemy zaspiewac ci jakas fajna piosenke rano pod oknem.ruszamy o czwartej.
moze "panzer voran"?:cool3: :diabloti:[/QUOTE]

A sobie śpiewaj:eviltong: tylko nie ręczę za sąsiadów bo ja pewnie nawet się nie obudzę alkoholiku jeden:eviltong: tfu co ja mówię przecież Ty po jednym piwie pewnie już będziesz spała:eviltong: nie trafisz do mnie:eviltong:

Posted

[quote name='ayshe']na razie wypilam pol:drink1: .przyjazn polsko-niemiecka a wlasciwie niemiecko-niemiecka kwitnie:popcorn:[/QUOTE]

To się dołączam i piję z Wami:popcorn: co prawda nie piwo ale:razz: