Pegaza Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):Dla Was również miłego dnia :Rose::Rose::Rose: A dziekuje narazie ptfu ptfu jest oki;) i nawzajem:) Quote
Casablanca Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Kotecek uciekł, bo usłyszał co się u weta kroiło :evil_lol: A tak sobie przed chwilą przypomniałam, że Ty wojujesz o fotki w innych galeriach, a tutaj już dawno fotek nie było :mad::diabloti: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 Oj, nie, że dawno fotek nie było, bo były z wystawy, tylko duuuużo gadam i to się tak wydaje :D Quote
Casablanca Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):Oj, nie, że dawno fotek nie było, bo były z wystawy, tylko duuuużo gadam i to się tak wydaje :D Dużo gadasz, więc i duuużo fotek powinno być :D Tak, żeby jakaś równowaga była :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 To wstawię zdjęcia jak pracowałyśmy w sobotę z córeczkami moimi:loveu::evil_lol: hahahhaha Quote
Casablanca Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):To wstawię zdjęcia jak pracowałyśmy w sobotę z córeczkami moimi:loveu::evil_lol: hahahhaha Dobrze, dobrze :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 No więc oto nasza sobota w pracy...:loveu: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 W czystej postaci:evil_lol::loveu::loveu::loveu: Quote
taxelina Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Takim to dobrze, moga sie lenic :diabloti: Quote
monia&nero Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']No więc oto nasza sobota w pracy...:loveu: ale mają różową furę :lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 Ciiiicho... to fura psiaków szefowej, moje mają melinkę na zapleczu:D także tutaj nielegalne używanie cabrio:D hahhahahha Quote
Casablanca Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Różowe cabrio zajefajne! :) Bardzo ładne pomieszczenie (zakład fryzjerski?) ;) Najważniejsze, to pracować silnie i bez przerwy! :D Quote
Pegaza Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Oo ja widze nawet tego lenia na podlodze;) http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC00890.jpg no niezla bryke maja te psy szefowej tylko troche brudna ;) hihi takie male maskotki tego salonu..:loveu: http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC00900.jpg macie tam full wypas nawet balkon czyli gdzies na pietrze jest ten salonik? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 Tak na ostatnim piętrze;) A dziś już piątek...:)) jeszcze jutro i mam weekendzik - jak ja lubię piątki:D Quote
Paulinka10 Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Ale fajny ten Wasz salon...super,a dziewczyny jakie zapracowane:lol: Quote
pa-ttti Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 bardzo fajny, elegancki salonik:) suczki do pracy też chodzą, to się chwali, trzeba na siebie zarabiać:) a zarabiają sporo skoro takim autkiem się wożą :D Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 U nas małe zamieszanie, w piątek Dee się źle poczuła, wizyta u wet, diagnoza - zawianie...:| dostała zastrzyki w piątek i wczoraj, dziś już leki w domku... Jest taka smutna, nie chce chodzić i złości się jak ktoś jej przeszkadza w spaniu... moja mała żabcia...:roll: Patti to fura psiaków szefowej... Moje korzystają nielegalnie:lol: Mają zagródkę na zapleczu. Miłego dnia życzymy:grins: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 Głaszcze, ale ona teraz taka smutna, chyba nie za bardzo zachwycona, że ją dotykam... a mi gardło ściska jak ją widzę... Quote
pa-ttti Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 oooo to Twoje chi takie niegrzeczne, łamią prawo, nieładnie:mad: dużo zdrowia dla małej Dee, chyba bardzo wrażliwa jest kruszyna. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 Heheheh, no wiesz... one tak tylko czasami:evil_lol: Delikatna, obie są bardzo delikatne, ale co zrobić... zostaje tylko bardzo kochać i bardzo dbać... Quote
Recommended Posts