ChiqDeeWikiXenia Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 Pewnie wielu by to zrobiło... a ja zobaczyłam w jej oczach.. śmierć i nie umiałam odpuścić. Zabrałam ją choć nie wiedziałam co będzie dalej. I tu pomogli mi ogromnie moi weci.. dzięki wetom jest jak jest. Quote
andegawenka Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Pewnie wielu by to zrobiło... a ja zobaczyłam w jej oczach.. śmierć i nie umiałam odpuścić. Zabrałam ją choć nie wiedziałam co będzie dalej. I tu pomogli mi ogromnie moi weci.. dzięki wetom jest jak jest.[/QUOTE] Dzięki Tobie.... Quote
Igiełka Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee'][IMG]http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/IMG_2729.jpg[/IMG] Jesteśmy już w domku:multi: Zabieg poszedł dobrze, niestety straciła 10 ząbków:placz: Teraz marudzi troszkę i nie może znaleźć sobie miejsca, ale wygląda dobrze, chodzi ładnie :multi:[/QUOTE] Bardzo cieszę się że już po wszystkim :) przesyłam dobre myśli i sercem Jestem z Wami :) Quote
Vilena Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Cieszę się, że wszystko się udało :) Dużo zdrowia dla kruszynki! :) Quote
paniMysza Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 nie nie moge sie powstrzymać - ona ma takie sliczne ubrano pooperacyjne! jeszcze nigdy takiego nie widziałam:) rózowe i te sciagacze na łapakach:) zdrowka dla was wszystkich!:) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 Noc minęła super!!!:multi: Śniadanko i kolacja zostały zjedzone :multi: (nie nie łatwo było... ona jest bardzo wybredna:diabloti:) Andegawenko ja zrobiłam to co każdy by zrobił:roll: Igiełko baaaardzo nam miło i bardzo nam to pomogło!!!:multi: Vilenko dziękujemy:loveu: Obgadywaliśmy Cię wczoraj:diabloti::diabloti: hihih Myszko prawda?:loveu: dlatego nie mogłam się powstrzymać i dałam to zdjęcie - choć Wiki się obraziła, że taka nieuczesana:evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 Tak :multi: i oby teraz już nie wymyślała przy jedzeniu...:modla: Quote
Pegaza Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Jeny ale nadrabiania mialam..;) ciesze sie ze juz macie to za soba i jest dobrze:) wkrotce dziewczyny beda znow razem szalec:) a co do Dee to gdzie ona byla w jakies hodowli pseudo? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 A w ogóle to z tego wszystkiego nie napisałam - wczoraj była 3 rocznica śmierci naszego Chocolate [*]:candle: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 Pegazko :) Bedą szaleć.. liczę na to :D Dee była w prywatnych rękach. Pani miała ją, yorka i 6 sphinksów. Quote
andegawenka Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']A w ogóle to z tego wszystkiego nie napisałam - wczoraj była 3 rocznica śmierci naszego Chocolate [*]:candle:[/QUOTE] my pamiętamy o naszych pupilach inni tylko wymieniają na nowe modele... Bardzo mi przykro ['] moja odeszła 2 lata temu a ja wciąż czekam na ulgę i nie nadchodzi...nadal boli... Quote
Pegaza Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Pegazko :) Bedą szaleć.. liczę na to :D Dee była w prywatnych rękach. Pani miała ją, yorka i 6 sphinksów.[/QUOTE] Ciups to faktycznie o nia dbala fest..:shake: a ze zapytam wypatrzylas ją gdzies na necie czy info od kogos mialas? jak mnie te reklamy na dogo wkurzaja... bede leciec musze dom ogarnac..bo nie wiem czy popoludniu nie pojade zobaczyc co w Bielsku slychac;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 Boli... zawsze jak oglądam jego filmiki to mi się łezka kręci w oku... był jedyny w swoim rodzaju, nie będzie drugiego takiego. Dlatego pomagam maluchom, on czuwa nad nami. Ja nie umiem być sama, a patrząc na moje dziewczynki widzę jakby jego. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 Eee.. długa historia, to była ukrainka i pracowała nocami. Ja ją zobaczyłam na ogłoszeniu "sprzedam pieska do naprawy"... Będziesz w BB? :eviltong: Że ja chora jestem...:roll::shake: Quote
Pegaza Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Eee.. długa historia, to była ukrainka i pracowała nocami. Ja ją zobaczyłam na ogłoszeniu "sprzedam pieska do naprawy"... Będziesz w BB? :eviltong: Że ja chora jestem...:roll::shake:[/QUOTE] Bede gdzies za 3 godziny hehe bo czekam na M ale wpadne na chwile bo wiadomo szybko sie ciemno robi..a ja mam w planie do Decathlonu jechac.. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 Nie lubię tego sklepu ;);P To ja akurat do weta będę jechać ;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 A teraz publikuję zaległy filmik;) Tylko głosu coś nie umiem dodać jednak:oops: wybaczcie:roll: [video=youtube;z9nGS2ttWgE]http://www.youtube.com/watch?v=z9nGS2ttWgE[/video] Quote
pa-ttti Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Szalone stadko, urocze:) co do Dee, to mi wygląda tak właśnie jak piszesz- jakieś niedożywienie matki w ciąży, potem Dee jako szczeniaczka- te powykręcane nóżki, to straszne. Do tego mogą dochodzić jakieś genetyczne sprawy. A ubranko pooperacyjne- świetne :) Quote
andegawenka Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Uczta dla oczu..... Z salonu zrobić plac zabaw dla piesków, moje uznanie...:iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 Hehehehe, szalone stadko:evil_lol: No tak patrząc na Dee to widać wszystko. Teraz jest o niebo lepiej niż jak przyjechała, ale ona nigdy nie będzie normalna. Ale kochamy ją najbardziej i najważniejsze, że teraz jest szczęśliwa, chodź nie nadrobimy tego co było złe. Aguś dziękujemy:loveu: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 Heheheh... Andegawenko mój Tz ciągle się z tego śmieje:D mówi, że to my u nich mieszkamy a nie odwrotnie, bo ja tak mam na codzień;) salonem to jest tylko jak przychodzą goście i to jacyś ważni, bo jak moja Mami np, to zabawa na całego... dla 5 chi:D Quote
monia&nero Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Zawsze jak ogladam filmiki trojaczków to juz bym natychmiast chciała miec drugiego psiaka:loveu::loveu::loveu: Cudnie sie razem bawią!!! A jak Wikusia się dziś czuje? Quote
Recommended Posts