Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pewnie wielu by to zrobiło... a ja zobaczyłam w jej oczach.. śmierć i nie umiałam odpuścić. Zabrałam ją choć nie wiedziałam co będzie dalej. I tu pomogli mi ogromnie moi weci.. dzięki wetom jest jak jest.

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Pewnie wielu by to zrobiło... a ja zobaczyłam w jej oczach.. śmierć i nie umiałam odpuścić. Zabrałam ją choć nie wiedziałam co będzie dalej. I tu pomogli mi ogromnie moi weci.. dzięki wetom jest jak jest.[/QUOTE]

Dzięki Tobie....

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee'][IMG]http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/IMG_2729.jpg[/IMG]

Jesteśmy już w domku:multi:
Zabieg poszedł dobrze, niestety straciła 10 ząbków:placz:

Teraz marudzi troszkę i nie może znaleźć sobie miejsca, ale wygląda dobrze, chodzi ładnie :multi:[/QUOTE]

Bardzo cieszę się że już po wszystkim :) przesyłam dobre myśli i sercem Jestem z Wami :)

Posted

Noc minęła super!!!:multi:

Śniadanko i kolacja zostały zjedzone :multi: (nie nie łatwo było... ona jest bardzo wybredna:diabloti:)

Andegawenko ja zrobiłam to co każdy by zrobił:roll:

Igiełko baaaardzo nam miło i bardzo nam to pomogło!!!:multi:

Vilenko dziękujemy:loveu: Obgadywaliśmy Cię wczoraj:diabloti::diabloti: hihih

Myszko prawda?:loveu: dlatego nie mogłam się powstrzymać i dałam to zdjęcie - choć Wiki się obraziła, że taka nieuczesana:evil_lol:

Posted

Jeny ale nadrabiania mialam..;)
ciesze sie ze juz macie to za soba i jest dobrze:)
wkrotce dziewczyny beda znow razem szalec:)

a co do Dee to gdzie ona byla w jakies hodowli pseudo?

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']A w ogóle to z tego wszystkiego nie napisałam - wczoraj była 3 rocznica śmierci naszego Chocolate
[*]:candle:[/QUOTE]

my pamiętamy o naszych pupilach inni tylko wymieniają na nowe modele...

Bardzo mi przykro [']

moja odeszła 2 lata temu a ja wciąż czekam na ulgę i nie nadchodzi...nadal boli...

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Pegazko :)
Bedą szaleć.. liczę na to :D

Dee była w prywatnych rękach. Pani miała ją, yorka i 6 sphinksów.[/QUOTE]

Ciups to faktycznie o nia dbala fest..:shake:
a ze zapytam wypatrzylas ją gdzies na necie czy info od kogos mialas?

jak mnie te reklamy na dogo wkurzaja...
bede leciec musze dom ogarnac..bo nie wiem czy popoludniu nie pojade zobaczyc co w Bielsku slychac;)

Posted

Boli... zawsze jak oglądam jego filmiki to mi się łezka kręci w oku... był jedyny w swoim rodzaju, nie będzie drugiego takiego. Dlatego pomagam maluchom, on czuwa nad nami.
Ja nie umiem być sama, a patrząc na moje dziewczynki widzę jakby jego.

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Eee.. długa historia, to była ukrainka i pracowała nocami. Ja ją zobaczyłam na ogłoszeniu "sprzedam pieska do naprawy"...

Będziesz w BB? :eviltong: Że ja chora jestem...:roll::shake:[/QUOTE]

Bede gdzies za 3 godziny hehe bo czekam na M ale wpadne na chwile bo wiadomo szybko sie ciemno robi..a ja mam w planie do Decathlonu jechac..

Posted

Szalone stadko, urocze:)
co do Dee, to mi wygląda tak właśnie jak piszesz- jakieś niedożywienie matki w ciąży, potem Dee jako szczeniaczka- te powykręcane nóżki, to straszne.
Do tego mogą dochodzić jakieś genetyczne sprawy.
A ubranko pooperacyjne- świetne :)

Posted

Hehehehe, szalone stadko:evil_lol:
No tak patrząc na Dee to widać wszystko. Teraz jest o niebo lepiej niż jak przyjechała, ale ona nigdy nie będzie normalna. Ale kochamy ją najbardziej i najważniejsze, że teraz jest szczęśliwa, chodź nie nadrobimy tego co było złe.

Aguś dziękujemy:loveu:

Posted

Heheheh... Andegawenko mój Tz ciągle się z tego śmieje:D mówi, że to my u nich mieszkamy a nie odwrotnie, bo ja tak mam na codzień;) salonem to jest tylko jak przychodzą goście i to jacyś ważni, bo jak moja Mami np, to zabawa na całego... dla 5 chi:D