sabinka40 Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Bądz twarda tak trzeba, niech myślą że take twardziele z nas:eviltong: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 A jak :evil_lol: Taki ze mnie twardziel, że mi nogi cierpną, a ruszyć się nie mogę, bo pieseczkom się dobrze leży:loveu::loveu: heheheh:lol: Quote
sabinka40 Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 :evil_lol: wymiziaj mocno od cioci:loveu: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 Dziękujemy i buziaczki dla Sabinki ślemy:loveu::loveu::loveu: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 Oj Cioteczki:loveu: Miło, że jesteście.... bo w nocy niepostrzeżenie dorwały mnie jakieś paskudne zarazki:placz: Boli mnie gardło, mam gorączkę...:shake: Nie dzieje się dobrze, ledwo psiaki wyzdrowiały... byle się nie zaraziły ode mnie:roll: Co nie zmienia faktu, że życzę Wam cudownego dnia:Rose::Rose: Quote
Pegaza Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 No co ja to chcialam.. widoczki mrozne sa ladne:) dziewczynki masz dzielne jak takie szczyty potrafia zdobyc..:cool1: a pan tez niczego sobie hihih [url]http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC01192.jpg[/url] ;) a widzisz widzisz po co latalas do Pauli :mad: teraz masz wirusa.. :evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 Kurcze, a mogłam Cię posłuchać...:D Quote
Pegaza Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Kurcze, a mogłam Cię posłuchać...:D[/QUOTE] Taa trzeba sluchac starszych hehe ale popatrz ten wirus Pauli jaki on musi byc okropny..:evil_lol: albo Paula okropna ze cie nim zarazila.. :diabloti: Quote
Paulinka10 Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 No ładnie:mad:nikt mnie już nie kocha:placz:zamykam sie w sobie O! Quote
Pegaza Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 [quote name='Paulinka10']No ładnie:mad:nikt mnie już nie kocha:placz:zamykam sie w sobie O![/QUOTE] Paula no juz juz..ja Cie tez psytule..: Glaszcze: przecie tez Cie ajlowiu..: Iloveyou: ino zes teraz chora to trzymie Cie na dystans;) :evil_lol: Quote
Paulinka10 Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 [quote name='Pegaza']Paula no juz juz..ja Cie tez psytule..: Glaszcze: przecie tez Cie ajlowiu..: Iloveyou: ino zes teraz chora to trzymie Cie na dystans;) :evil_lol:[/QUOTE] Aaaaaaaaa no trza było tak od razu:multi:no to już sie otwieram:evil_lol: Quote
sabinka40 Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Dzień doberek:lol: pogoń pierońskie zarazki:mad: jak sie czujesz:glaszcze: Quote
Agnieszka Co. Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 I ja pozdrawiam. Nie ma lepszego sposobu na gardło niż okład z własnego pieska :) Quote
Igiełka Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 też przesyłamy ciepłe myśli :) by dolegliwości bólowe szybko minęły i polecamy do tego okładu jeszcze buzi w policzek od własnych zwierzaków :) Quote
Casablanca Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Trzy ślicznotki :) Musiały tam nie źle wymarznąć! A w tej karczmie coś do jedzonka też dostały? :D Quote
monia&nero Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Oj Cioteczki:loveu: Miło, że jesteście.... bo w nocy niepostrzeżenie dorwały mnie jakieś paskudne zarazki:placz: Boli mnie gardło, mam gorączkę...:shake: Nie dzieje się dobrze, ledwo psiaki wyzdrowiały... byle się nie zaraziły ode mnie:roll: Co nie zmienia faktu, że życzę Wam cudownego dnia:Rose::Rose:[/QUOTE] na takie dolegliwości najlepszy okład z młodego Tz-ta :) Zdrówka życzymy! Całuski i drapanko dla laseczek ode mnie i Nerusia Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 Angina ropna...:mdleje: Ale mam już antybiotyk... był dziś u nas w salonie na szczęście doktor i mi wypisał.. Paulinko i Pegazko jak to miło, że doszłyście do porozumienia:loveu: Paulinko my Cię ajlowiu, tylko te zarazki...:mad::eviltong: Pegazko będę Cię już słuchać:evil_lol: Deer dziękuję:loveu: Sabinko... staram się:mad: A czuję się słabo... typowo łóżkowo:roll: Agnieszko chciałabym bardzo, ale boję się, że się zarażą:placz: Obejrzyj kilka stron wstecz - są fotki z wycieczki ;) Igiełko staram się je mieć blisko, ale lepiej, żeby tych zarazków nie przejęły:mad: Casablanko miały sweterki i kocyk niemowlęcy ;) A w karczmie dostały figę z makiem:diabloti: Monia z Tobą się zgodzę:diabloti::diabloti: wykorzystam TZta i to do bólu... tylko ciiiicho nie wydajcie mnie:evil_lol: Dziękujemy:loveu: Quote
Pegaza Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 [quote name='monia&nero']na takie dolegliwości najlepszy okład z młodego Tz-ta :) Zdrówka życzymy! Całuski i drapanko dla laseczek ode mnie i Nerusia[/QUOTE] hehe cudzego czy swojego? bo moze to jest wazne:evil_lol: Jak tam Ramona? lepiej ? bierzesz cos? ok juz wsio wiem.. jee lepiej nie bo go zarazisz hehe idz do cudzego:evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 A co proponujesz swojego???:D Quote
Pegaza Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']A co proponujesz swojego???:D[/QUOTE] Taa i potem on by mi smarkal w rekaw..: Nono: szukaj dalej:diabloti: Quote
Vesper Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Chiquitko kochana, to teraz marsz do łóżka i leżeć... spać- najlepsze lekarstwo ;) Pewnie się przeziębiłaś w Zakopcu...:sad:... Ale myślę, że o dziewuszki bać sie nie musisz- angina to ludzka choroba (na początku napisałam wirus, ale to bakteria- pamiętam jak lekarz mi tłumaczył), nie powinna atakować psów... Dla Twojego psychicznego komfortu jutro, kiedy będę na szczepieniach z Ariel, zapytam o to weta- powinien takie rzeczy wiedzieć, i napiszę Ci od razu;). A z malutkimi niech TZ wychodzi- Ty w tym łóżku siedź, a TZ w ramach nagrody może Cię dogrzewać :diabloti: Założę sie że takiej oferty nie odrzuci :evil_lol: Buziaki od nas :buzi: i kuruj się kobietko kochana...:calus: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 Hehehehe, a ja taka biedna... nie ma mi kto pomóc...;) :P Quote
Recommended Posts