Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bidulinka. ale pamietaj, ze mała jest u was od niedawna. dostaje teraz sporo leków, a niebardzo chce jeść. pewnie dlatego ta biegunka. poradz sie lekarzy, co jej podawać, zeby brzuszek nie był pusty przy tych wsyztskich lekach. zapytaj o calopet (to jest taka odzywka, pisałam ci kiedyś o niej, dla psiaków leczonych, po operacjach, po chorobach, zeby odzyskały siły, jest bardzo kaloryczna i smaczna, psiaki zlizuja z łyzeczki chetnie).

Posted

[quote name='paniMysza']bidulinka. ale pamietaj, ze mała jest u was od niedawna. dostaje teraz sporo leków, a niebardzo chce jeść. pewnie dlatego ta biegunka. poradz sie lekarzy, co jej podawać, zeby brzuszek nie był pusty przy tych wsyztskich lekach. zapytaj o calopet (to jest taka odzywka, pisałam ci kiedyś o niej, dla psiaków leczonych, po operacjach, po chorobach, zeby odzyskały siły, jest bardzo kaloryczna i smaczna, psiaki zlizuja z łyzeczki chetnie).[/QUOTE]
witam porannie :) również polecam calopet. Podawałam tą odżywkę Nero po bardzo długiej kuracji antybiotykowej. Nero uwielbiał jej smak. Jego sierść zrobiła się błyszcząca i bardzo szybko wrócił do formy po tych antybiotykach. Jak się dziś czuje Wikusia? Głaski dla całej trójki

Posted

Jejku dziewczyny - te Wasze kciuki chyba działają, bo cała noc bez kooopki:multi:
Ale nie zapeszam, zobaczymy jak dalej pójdzie... więc ciii;)

Zaraz jej zrobię śniadanko i podam leki i oby było lepiej:modla:

Miłego dnia - dziękujemy, że jesteście z nami:loveu:

Posted

To jest mała bestia:diabloti: przemycenie jej tabletki graniczy z cudem:lol:
w życiu nie miała tak wybrednego psiaczka...:lol:
Ale... śniadanko zjedzone, śpi jak Aniołek:loveu:

A w ogóle to mam dla Was przecież zaległy filmik;) (w sumie dwa, ale pomalutku:evil_lol:)

[video=youtube;l2YskJK4cUc]http://www.youtube.com/watch?v=l2YskJK4cUc[/video]

Posted

Nie słychać, bo mam skrzeczący głos:D i nie mogę się słuchać;)

Wiecie, że mój Tz mi powiedział, że jak Wiki do nas przyszła (jako dt) to on już wiedział, że zostanie :cool3: hehehe nic mi nie mówił... a w sumie cieszę się, że domek się wykruszył, bo Chiqunia z nikim się tak nie bawiła:loveu: widać, że się bardzo lubią:multi:

A do innego domku bym jej nie dała...no chyba, że Pani Myszce, ale mała zbyt strachliwa na Franiulkę jest:evil_lol: co innego gdybyśmy mieszkały w jednym mieście...

Cieszę się, że tak się samo ułożyło, bo ten gremlinek zgrał się z moimi i mam stadko gremlinkowe:loveu::diabloti:

Posted

Na tym filmiku dopiero zauważyłam jaka DeeDee jest malutka - uwielbiam takie malizny.
Pokazywałam Wam moje psiaki?

[INDENT][URL="http://img46.imageshack.us/i/kandi8.jpg/"][IMG]http://img46.imageshack.us/img46/2466/kandi8.jpg[/IMG][/URL]

Dyzio to ten mały, czarny podpalany - to najstarszy mój psiak, wziety ze schroniska w 2001 roku. Lusi (najmniejsza) miała być tymczasem (wrzesień 2008 roku), ale podbiła nasze serca już w schronisku i została. Owczarek Kandi był na tymczasie u nas w styczniu.
Nasza Lusi jest taka malutka, że nierealne się wydaje żeby pies mógł miec jeszcze mniejsze rozmiary. Twoja Dee to naprawdę Calineczka psiego rodu.
[/INDENT]

Posted

Agnieszko, ale Cię u nas dawno nie było:calus:

No Dee to kurdupelek, całe 1,1kg :D (do schudnięcia:P)
A nasza nowa domowniczka przy niej to wielkopies:evil_lol:

Ja bym chciała więcej zdjęć Twoich domowników:cool3:

Calineczka rodu... hm... ja bym bardziej powiedziała tyranka:diabloti: hihihi

Posted

Skrzeczący:razz:
E tam,ja to zawsze jestem ciekawa Was bo zawsze psiaki sie pokazuje a fajnie tak kogoś zobaczyć czy posłuchać:eviltong:
A dziewczynki fajnie sie bawią,a ta biała kuleczka jest wielkości Twojej dłoni:-o(nie mówie po imieniu bo sie boje że coś pomyle:evil_lol:)no takiej kruszyny to chyba jeszcze nie widziałam:lol:
Moje łobuzy też czasem sie tak bawią ale ogólnie to każda żyje w swoim świecie,Maja byłaby najszczęśliwsza gdyby była jedynaczką...no ale cóż mamusi zachciało sie mieć dwie kudłate córeczki...

Posted

Tak... uszy by Was bolały - taki skrzeczący:evil_lol::evil_lol: hihi

Ja też jestem ciekawa, ale ciekawość to pierwszy stopień do piekła:diabloti: czy jakoś:lol:

Dee tak, malizna taka pokurczona:loveu: ale urocza niesamowicie, najmniejsza, a ma największe ego:loveu:
Moje się muszą bawić... inaczej mamusia była by nieszczęśliwa:diabloti: to moje dziwne praktyki:evil_lol::eviltong:

Posted

Lepiej nie... wezmą mnie za:stupid::stupid:

Powiedzmy, że zachowuję się jak pies:evil_lol::evil_lol::diabloti:

A dlaczego nie mogły by się spotkać?:razz:

Ja to już mam tam bilecik zapewniony:D z moim charakterkiem to nigdzie indziej nie pójdę:diabloti:

Posted

Bo Maja to kawał zołzy,nie chce myśleć co by było gdyby spotkała koleżanke która też lubi rządzić...
No ja też chyba lepiej nie trafie:evil_lol:

Aaaa jak pies...hihi chciałabym to zobaczyć,zastanowie sie i może spróbuje..

Posted

Deer urlop to mi się pomału kończy:diabloti: od soboty... a już czwartek... we wtorek do pracy:roll: ale zleciało szybko... porządki domowe i maluchy zajęły mi cały czas;)

Paulinko mogło by być ostro:evil_lol:
Nie wątpię, że chciałabyś to zobaczyć... ja też...:D ale czego się nie robi dla szczęścia swoich psiaków:loveu:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']
A do innego domku bym jej nie dała...no chyba, że Pani Myszce, ale mała zbyt strachliwa na Franiulkę jest:evil_lol: co innego gdybyśmy mieszkały w jednym mieście...
[/QUOTE]

bardzo mi miło:):):)
ale faktycznie mój mały frankensztajn by tą bidulę zameczył;)

Posted

Cze:)
ale jestem najedzona jak bąk hihi
ledwo siedze a tu by trzeba ogarnac chate..bo rano to latalam po miescie..
juz bylam poogladac prezenty..i tak mniej wiecej mam juz cos na oku..chyba jutro pojde pokupuje i bedzie spokoj;)

dobrze ze z Vikunia juz lepiej kciuki pomogly, leki pomogly..:)

Posted

Myszko... my się doskonale rozumiemy:loveu: wiem, że akurat u Ciebie to mała miałaby tak dobrze jak u mnie:loveu:
Gdyby tylko Frania nie była taka.... szalona:D

Pegazko, a co jadłaś?;)
Oj... prezenty to ja kupię w ost chwili jak zawsze:evil_lol:
A Wiki lepiej, oby tak zostało..:loveu: kciuki, leki i gluty! :evil_lol: