paniMysza Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 bidulinka. ale pamietaj, ze mała jest u was od niedawna. dostaje teraz sporo leków, a niebardzo chce jeść. pewnie dlatego ta biegunka. poradz sie lekarzy, co jej podawać, zeby brzuszek nie był pusty przy tych wsyztskich lekach. zapytaj o calopet (to jest taka odzywka, pisałam ci kiedyś o niej, dla psiaków leczonych, po operacjach, po chorobach, zeby odzyskały siły, jest bardzo kaloryczna i smaczna, psiaki zlizuja z łyzeczki chetnie). Quote
monia&nero Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 [quote name='paniMysza']bidulinka. ale pamietaj, ze mała jest u was od niedawna. dostaje teraz sporo leków, a niebardzo chce jeść. pewnie dlatego ta biegunka. poradz sie lekarzy, co jej podawać, zeby brzuszek nie był pusty przy tych wsyztskich lekach. zapytaj o calopet (to jest taka odzywka, pisałam ci kiedyś o niej, dla psiaków leczonych, po operacjach, po chorobach, zeby odzyskały siły, jest bardzo kaloryczna i smaczna, psiaki zlizuja z łyzeczki chetnie).[/QUOTE] witam porannie :) również polecam calopet. Podawałam tą odżywkę Nero po bardzo długiej kuracji antybiotykowej. Nero uwielbiał jej smak. Jego sierść zrobiła się błyszcząca i bardzo szybko wrócił do formy po tych antybiotykach. Jak się dziś czuje Wikusia? Głaski dla całej trójki Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 Jejku dziewczyny - te Wasze kciuki chyba działają, bo cała noc bez kooopki:multi: Ale nie zapeszam, zobaczymy jak dalej pójdzie... więc ciii;) Zaraz jej zrobię śniadanko i podam leki i oby było lepiej:modla: Miłego dnia - dziękujemy, że jesteście z nami:loveu: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 To jest mała bestia:diabloti: przemycenie jej tabletki graniczy z cudem:lol: w życiu nie miała tak wybrednego psiaczka...:lol: Ale... śniadanko zjedzone, śpi jak Aniołek:loveu: A w ogóle to mam dla Was przecież zaległy filmik;) (w sumie dwa, ale pomalutku:evil_lol:) [video=youtube;l2YskJK4cUc]http://www.youtube.com/watch?v=l2YskJK4cUc[/video] Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 Bardzo mnie to cieszy;) Quote
Ewanka Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Kciuki zaciśnięte za zdrówko Wikusi, a filmik świetny, normalnie walka brytanów :D .....szkoda, ze nie słychać odgłosów :p Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 Nie słychać, bo mam skrzeczący głos:D i nie mogę się słuchać;) Wiecie, że mój Tz mi powiedział, że jak Wiki do nas przyszła (jako dt) to on już wiedział, że zostanie :cool3: hehehe nic mi nie mówił... a w sumie cieszę się, że domek się wykruszył, bo Chiqunia z nikim się tak nie bawiła:loveu: widać, że się bardzo lubią:multi: A do innego domku bym jej nie dała...no chyba, że Pani Myszce, ale mała zbyt strachliwa na Franiulkę jest:evil_lol: co innego gdybyśmy mieszkały w jednym mieście... Cieszę się, że tak się samo ułożyło, bo ten gremlinek zgrał się z moimi i mam stadko gremlinkowe:loveu::diabloti: Quote
Ewanka Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Najwspanialesze gremlinki na świecie ;) ... wycałuj je od ciotki :loveu: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 Bardzo chętnie... my się często całujemy:D hihih Quote
Ewanka Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Bardzo chętnie... my się często całujemy:D hihih[/QUOTE] hahaha, to normalne w szczęsliwej rodzince :) Quote
Agnieszka Co. Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Na tym filmiku dopiero zauważyłam jaka DeeDee jest malutka - uwielbiam takie malizny. Pokazywałam Wam moje psiaki? [INDENT][URL="http://img46.imageshack.us/i/kandi8.jpg/"][IMG]http://img46.imageshack.us/img46/2466/kandi8.jpg[/IMG][/URL] Dyzio to ten mały, czarny podpalany - to najstarszy mój psiak, wziety ze schroniska w 2001 roku. Lusi (najmniejsza) miała być tymczasem (wrzesień 2008 roku), ale podbiła nasze serca już w schronisku i została. Owczarek Kandi był na tymczasie u nas w styczniu. Nasza Lusi jest taka malutka, że nierealne się wydaje żeby pies mógł miec jeszcze mniejsze rozmiary. Twoja Dee to naprawdę Calineczka psiego rodu. [/INDENT] Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 Agnieszko, ale Cię u nas dawno nie było:calus: No Dee to kurdupelek, całe 1,1kg :D (do schudnięcia:P) A nasza nowa domowniczka przy niej to wielkopies:evil_lol: Ja bym chciała więcej zdjęć Twoich domowników:cool3: Calineczka rodu... hm... ja bym bardziej powiedziała tyranka:diabloti: hihihi Quote
Paulinka10 Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Skrzeczący:razz: E tam,ja to zawsze jestem ciekawa Was bo zawsze psiaki sie pokazuje a fajnie tak kogoś zobaczyć czy posłuchać:eviltong: A dziewczynki fajnie sie bawią,a ta biała kuleczka jest wielkości Twojej dłoni:-o(nie mówie po imieniu bo sie boje że coś pomyle:evil_lol:)no takiej kruszyny to chyba jeszcze nie widziałam:lol: Moje łobuzy też czasem sie tak bawią ale ogólnie to każda żyje w swoim świecie,Maja byłaby najszczęśliwsza gdyby była jedynaczką...no ale cóż mamusi zachciało sie mieć dwie kudłate córeczki... Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 Tak... uszy by Was bolały - taki skrzeczący:evil_lol::evil_lol: hihi Ja też jestem ciekawa, ale ciekawość to pierwszy stopień do piekła:diabloti: czy jakoś:lol: Dee tak, malizna taka pokurczona:loveu: ale urocza niesamowicie, najmniejsza, a ma największe ego:loveu: Moje się muszą bawić... inaczej mamusia była by nieszczęśliwa:diabloti: to moje dziwne praktyki:evil_lol::eviltong: Quote
Paulinka10 Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 E tam...gdzieś i tak trza nam iść:eviltong:To Dee nie mogłaby sie spotkać z Mają:evil_lol: A jak je wypraktykowałaś:razz:,bo ja też chce żeby moje sie więcej razem bawiły Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 Lepiej nie... wezmą mnie za:stupid::stupid: Powiedzmy, że zachowuję się jak pies:evil_lol::evil_lol::diabloti: A dlaczego nie mogły by się spotkać?:razz: Ja to już mam tam bilecik zapewniony:D z moim charakterkiem to nigdzie indziej nie pójdę:diabloti: Quote
Paulinka10 Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Bo Maja to kawał zołzy,nie chce myśleć co by było gdyby spotkała koleżanke która też lubi rządzić... No ja też chyba lepiej nie trafie:evil_lol: Aaaa jak pies...hihi chciałabym to zobaczyć,zastanowie sie i może spróbuje.. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 Deer urlop to mi się pomału kończy:diabloti: od soboty... a już czwartek... we wtorek do pracy:roll: ale zleciało szybko... porządki domowe i maluchy zajęły mi cały czas;) Paulinko mogło by być ostro:evil_lol: Nie wątpię, że chciałabyś to zobaczyć... ja też...:D ale czego się nie robi dla szczęścia swoich psiaków:loveu: Quote
paniMysza Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee'] A do innego domku bym jej nie dała...no chyba, że Pani Myszce, ale mała zbyt strachliwa na Franiulkę jest:evil_lol: co innego gdybyśmy mieszkały w jednym mieście... [/QUOTE] bardzo mi miło:):):) ale faktycznie mój mały frankensztajn by tą bidulę zameczył;) Quote
Pegaza Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Cze:) ale jestem najedzona jak bąk hihi ledwo siedze a tu by trzeba ogarnac chate..bo rano to latalam po miescie.. juz bylam poogladac prezenty..i tak mniej wiecej mam juz cos na oku..chyba jutro pojde pokupuje i bedzie spokoj;) dobrze ze z Vikunia juz lepiej kciuki pomogly, leki pomogly..:) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 Myszko... my się doskonale rozumiemy:loveu: wiem, że akurat u Ciebie to mała miałaby tak dobrze jak u mnie:loveu: Gdyby tylko Frania nie była taka.... szalona:D Pegazko, a co jadłaś?;) Oj... prezenty to ja kupię w ost chwili jak zawsze:evil_lol: A Wiki lepiej, oby tak zostało..:loveu: kciuki, leki i gluty! :evil_lol: Quote
Recommended Posts