ChiqDeeWikiXenia Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 No bardzo śmieszne, bardzo śmieszne, chyba jak mi za sponsorujesz maszynę do teleportacji:diabloti: to się będziemy mogły napić wreszcie tej czekolady:evil_lol: Quote
taxelina Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']No bardzo śmieszne, bardzo śmieszne, chyba jak mi za sponsorujesz maszynę do teleportacji:diabloti: to się będziemy mogły napić wreszcie tej czekolady:evil_lol:[/QUOTE] Lepiej w samolot wsiadz, nawet nie godzina i bedziesz u nas :D Quote
monia&nero Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 mmm ale mi ochoty na czekoladę zrobiłyście! Idę do sklepu! A ja na foteczki tez oczywiście czekam! Quote
Lili8522 Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 To i ja się z Wami dziewczynki przywitam... :Rose: Co do pogody to rzeczywiście Nas nie rozpieszcza, nawet z moimi futrami nie chcę mi się na spacer wychodzić bo brrrrrrrr........ Zimno jak nie wiem.... Tak sobie dzisiaj myślałam że to lato zdecydowanie za krótko trwa! :mad: Ale jedna pozytywna wiadomość to taka że już weekend :bigcool::bigcool::bigcool: Quote
Casablanca Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [B]arielka[/B], to zapewne nie sen ino koszmar okropny :evil_lol: Może tęsknisz za szkołą, nauką, siedzeniem w ławce? :diabloti: Dobrze, że Sweety zdrowieje ;) Quote
Vesper Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 A nie, za siedzeniem w ławce itd wcaaale nie tęsknię :diabloti:- bardziej śnią mi się przerwy, jakieś okienka- że wszyscy są na korytarzu i taka zabawa :stupid: Jednym słowem- szkoła w moich snach przypomina taką z serialu "Beverly Hills 90 210" :D OK, przyznam się- w te wakacje oglądałam kilka odcinków :oops:... ale te sny? [SIZE="1"]A do tego u mego boku... inny TZ :oops: :confused:[/SIZE] Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 Deer ja się boję latać:lol: na zawał zejdę w samolocie:evil_lol: Monia, a ja właśnie wróciłam i zapomniałam:roll: szlak, zawsze zapominam o tym na co najbardziej mi smaczek przyszedł:diabloti: to już ten wiek:eviltong::evil_lol: Hej Lilisiu :loveu: tydzień był ciężki, ale wreszcie prawie weekend, jeszcze jutro mam 5 pań...:roll: i wolne:multi: Moje dziołszki w taką pogodę to ani noska nie wyściubią :evil_lol: Rozpuszczone to takie:diabloti: Casablanka, czyżby to był Twój koszmar:roflt::roflt: ja za tym nie tęsknie, nie znosiłam szkoły, wolę pracować:cool3: Arielko, ja to myślę, że marzy Ci się jakaś akcja, jak w telenoweli:evil_lol: jakiś bondżo na koniu i te sprawy, romanse, intrygi, zabójstwo:crazyeye: (no dobra poniosło mnie:oops:)... hmmm daj mi nr do Twojego TZta:diabloti: Quote
Lili8522 Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 A jutro jakoś damy radę, mi zawsze sobota mija raz dwa i już w domku... No ale w domu też robota... sprzątanie i sprzątanie ahhhh to życie :roll::roll: 5 pań? To chyba taka luźniejsza sobota? :diabloti: Dziewczyny ja nie chce zimy!!!!!!!!!!! :placz::placz::placz::placz: Zróbmy coś?! :mad::diabloti: Quote
Pegaza Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 R a ja mam ochote na nowy image..i chce sie wybrac do nowego salonu tylko nie wiem czy tam nie trzeba sie umawiac;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 Lili ja też nie chcę, ale chyba musiałabym się wynieść na karaiby:evil_lol: hehehhehe 5 Pań, jak dla mnie to tłok;) ja się szanuję i nie pracuje na 5 biegu:diabloti: hahahha, więc akurat od 8 do 13 jedna co godz:evil_lol: nie ma innej opcji;) Ja chyba nie sprzątam, leń we mnie siedzi:lol: Pegaza do nas masz ochotę wpaść?;) Tylko, że u nas drogo jak cholera:roll: Quote
Pegaza Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Hm a jak bardzo drogo podaj cene za sciecie? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 [url]http://www.dogomania.pl/threads/215125-quot-Koralikowy-sza%C5%82!-quot-Bi%C5%BCuteria-i-Zawieszki-na-d%C5%82ugi-Fado-i-Ga%C5%82ki-do-22.10.11r[/url]. Zapraszam, zaje***te zawieszki Cioteczka :** robi;) ja już zamówiłam 3 żabki:P Hmm, strzyżenie Pań 60zł. Quote
Pegaza Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Ooo to faktycznie drogo..to juz u nas w takim lux salonie ciecie jest po 45 zeta.. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 Niom, w bielsku to nie jest super drogo na złotych biorą nawet 90zł za damskie obcięcie, w centrum i 120zł, ale i tak dość drogo. Quote
Pegaza Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Niom, w bielsku to nie jest super drogo na złotych biorą nawet 90zł za damskie obcięcie, w centrum i 120zł, ale i tak dość drogo.[/QUOTE] To jak kiedys moze osiade w tym Bielsku na stale to chyba wlosy zapuszcze do kolan hihih albo bede jezdzila ciac sie do Rudy hihih Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 hehehehe:D no coś Ty, umówimy się kiedyś na działkę u Ciebie przecież mogę zabrać nożyczki;) A teraz się pochwalę, bo jest piękny... Obraz moich córeczek:loveu::loveu: [IMG]http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/chidee-final2.jpg[/IMG] Quote
Pegaza Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Taa no widzisz jednak nie bede musiala chodzic zarosnieta hihi no cudny :loveu: kto to robil? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 Taki artysta z dogo... oj... zapomniałam nicku...:roll: Mam, LeCoyotte:loveu: Bosko maluje!!:) [URL="http://www.dogomania.pl/members/11218-LeCoyotte"][/URL] Quote
Pegaza Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Taki artysta z dogo... oj... zapomniałam nicku...:roll: Mam, LeCoyotte:loveu: Bosko maluje!!:) [URL="http://www.dogomania.pl/members/11218-LeCoyotte"][/URL][/QUOTE] A dlugo takie cuda maluje? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 Hmmm... miesiąc może? Nie spieszyło mi się;) ale na żywo obraz powala... :) Quote
Casablanca Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Casablanka, czyżby to był Twój koszmar:roflt::roflt: ja za tym nie tęsknie, nie znosiłam szkoły, wolę pracować:cool3: [/QUOTE] Nieeeee... :roll::diabloti: Piękny, cudowny, niesamowity ten obraz! :crazyeye::loveu: Czy ten pan przyjmuje zamówienia, czy na jakimś bazarku kupiłaś? Za ile? Jakich wymiarów obraz? Ja też chcę!!! :-o Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 [url]http://www.youtube.com/watch?v=8SbUC-UaAxE[/url] Pamiętacie to jeszcze??;) kiedyś muzyka była zajebista.. Quote
Vesper Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Chiquita, ja też chce taki obraz mojego stada najlepiej całego- ale sporo roboty by Pan miał, więc na razie cziłki... Mam od Metheory- teraz poszedł do oprawy, ale w kolorach to jednak inaczej ;)... Możesz zdradzić sekret jak sie dogadałaś z LeCoyotte? Wystarczy napisac na pw i omówić warunki? Jeszcze interesowałaby mnie...cena...(pusto w piterku ostatnio :sad:)... Quote
Recommended Posts