Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']No bardzo śmieszne, bardzo śmieszne, chyba jak mi za sponsorujesz maszynę do teleportacji:diabloti: to się będziemy mogły napić wreszcie tej czekolady:evil_lol:[/QUOTE]
Lepiej w samolot wsiadz, nawet nie godzina i bedziesz u nas :D

Posted

To i ja się z Wami dziewczynki przywitam... :Rose:

Co do pogody to rzeczywiście Nas nie rozpieszcza, nawet z moimi futrami nie chcę mi się na spacer wychodzić bo brrrrrrrr........ Zimno jak nie wiem....
Tak sobie dzisiaj myślałam że to lato zdecydowanie za krótko trwa! :mad:

Ale jedna pozytywna wiadomość to taka że już weekend :bigcool::bigcool::bigcool:

Posted

A nie, za siedzeniem w ławce itd wcaaale nie tęsknię :diabloti:- bardziej śnią mi się przerwy, jakieś okienka- że wszyscy są na korytarzu i taka zabawa :stupid: Jednym słowem- szkoła w moich snach przypomina taką z serialu "Beverly Hills 90 210" :D
OK, przyznam się- w te wakacje oglądałam kilka odcinków :oops:... ale te sny? [SIZE="1"]A do tego u mego boku... inny TZ :oops: :confused:[/SIZE]

Posted

Deer ja się boję latać:lol: na zawał zejdę w samolocie:evil_lol:

Monia, a ja właśnie wróciłam i zapomniałam:roll: szlak, zawsze zapominam o tym na co najbardziej mi smaczek przyszedł:diabloti: to już ten wiek:eviltong::evil_lol:

Hej Lilisiu :loveu: tydzień był ciężki, ale wreszcie prawie weekend, jeszcze jutro mam 5 pań...:roll: i wolne:multi:
Moje dziołszki w taką pogodę to ani noska nie wyściubią :evil_lol: Rozpuszczone to takie:diabloti:

Casablanka, czyżby to był Twój koszmar:roflt::roflt: ja za tym nie tęsknie, nie znosiłam szkoły, wolę pracować:cool3:

Arielko, ja to myślę, że marzy Ci się jakaś akcja, jak w telenoweli:evil_lol: jakiś bondżo na koniu i te sprawy, romanse, intrygi, zabójstwo:crazyeye: (no dobra poniosło mnie:oops:)... hmmm daj mi nr do Twojego TZta:diabloti:

Posted

A jutro jakoś damy radę, mi zawsze sobota mija raz dwa i już w domku...
No ale w domu też robota... sprzątanie i sprzątanie ahhhh to życie :roll::roll:

5 pań? To chyba taka luźniejsza sobota? :diabloti:

Dziewczyny ja nie chce zimy!!!!!!!!!!! :placz::placz::placz::placz:

Zróbmy coś?! :mad::diabloti:

Posted

Lili ja też nie chcę, ale chyba musiałabym się wynieść na karaiby:evil_lol: hehehhehe

5 Pań, jak dla mnie to tłok;) ja się szanuję i nie pracuje na 5 biegu:diabloti: hahahha, więc akurat od 8 do 13 jedna co godz:evil_lol: nie ma innej opcji;)

Ja chyba nie sprzątam, leń we mnie siedzi:lol:

Pegaza do nas masz ochotę wpaść?;) Tylko, że u nas drogo jak cholera:roll:

Posted

[url]http://www.dogomania.pl/threads/215125-quot-Koralikowy-sza%C5%82!-quot-Bi%C5%BCuteria-i-Zawieszki-na-d%C5%82ugi-Fado-i-Ga%C5%82ki-do-22.10.11r[/url].

Zapraszam, zaje***te zawieszki Cioteczka :** robi;) ja już zamówiłam 3 żabki:P

Hmm, strzyżenie Pań 60zł.

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Niom, w bielsku to nie jest super drogo na złotych biorą nawet 90zł za damskie obcięcie, w centrum i 120zł, ale i tak dość drogo.[/QUOTE]

To jak kiedys moze osiade w tym Bielsku na stale to chyba wlosy zapuszcze do kolan hihih
albo bede jezdzila ciac sie do Rudy hihih

Posted

hehehehe:D no coś Ty, umówimy się kiedyś na działkę u Ciebie przecież mogę zabrać nożyczki;)

A teraz się pochwalę, bo jest piękny... Obraz moich córeczek:loveu::loveu:

[IMG]http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/chidee-final2.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Taki artysta z dogo... oj... zapomniałam nicku...:roll:

Mam, LeCoyotte:loveu: Bosko maluje!!:)
[URL="http://www.dogomania.pl/members/11218-LeCoyotte"][/URL][/QUOTE]
A dlugo takie cuda maluje?

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Casablanka, czyżby to był Twój koszmar:roflt::roflt: ja za tym nie tęsknie, nie znosiłam szkoły, wolę pracować:cool3:
[/QUOTE]
Nieeeee... :roll::diabloti:

Piękny, cudowny, niesamowity ten obraz! :crazyeye::loveu:
Czy ten pan przyjmuje zamówienia, czy na jakimś bazarku kupiłaś? Za ile? Jakich wymiarów obraz? Ja też chcę!!! :-o

Posted

Chiquita, ja też chce taki obraz mojego stada najlepiej całego- ale sporo roboty by Pan miał, więc na razie cziłki... Mam od Metheory- teraz poszedł do oprawy, ale w kolorach to jednak inaczej ;)... Możesz zdradzić sekret jak sie dogadałaś z LeCoyotte? Wystarczy napisac na pw i omówić warunki? Jeszcze interesowałaby mnie...cena...(pusto w piterku ostatnio :sad:)...