Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zgodzę się z Wami:)
Mi jakoś dziś smutno, umarły 2 psiaki, a dwa następne nie najlepiej się czują... skromną deklarację na nie wpłacałam, ale to były już "nasze" psiaki...:-( Przeczytałam historię Duszka... też dziś umarł...
Patrzę co u psiaków których linki Wam podesłałam... i wiecie, jakoś tak smutno, łzy same płyną i nawet pisać się nie chce.. Wybaczcie...

Posted

A Blanka dziś obrażona, że wcisnęłam ją w kubraczek, który wygrałam na wystawie w Miastku, wlazła na obarcie kanapy i położyła łapki na głowę :D
Jeszcze tylko jutro już koniec weekendu :( i znów poniedziałek...

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Zgodzę się z Wami:)
Mi jakoś dziś smutno, umarły 2 psiaki, a dwa następne nie najlepiej się czują... skromną deklarację na nie wpłacałam, ale to były już "nasze" psiaki...:-( Przeczytałam historię Duszka... też dziś umarł...
Patrzę co u psiaków których linki Wam podesłałam... i wiecie, jakoś tak smutno, łzy same płyną i nawet pisać się nie chce.. Wybaczcie...[/QUOTE]
Chiquitko :glaszcze:... Jakie pieski? O Duszku wiem, czytałam, ale drugi?:(...

Posted

[quote name='arielka186']Casablanca, ja wiem że to głupie pytanie, ale... czy nie mogłabyś cyknąć fotki obrażonej Blanki? Ja Milkę złapałam...:diabloti:[/QUOTE]
Postaram się kiedyś cyknąć :D Może się uda!
Widziałam obrażoną Milkę, bo nie jestem pewna? :)

Posted

Casablanka o kubraczku to Ty lepiej nie wspominaj:evil_lol::evil_lol: Dawaj foty obrażonej Blanki, musi być wtedy boska:loveu: heheheh nie mogę dać minki, bo Arielka zagląda;)

Arielko, chodziło mi o Łezkę i Pesteczkę, tych co odeszły linku nie dałam, a historia Duszka... niesamowita... za dużo tego naprawdę.

Deer Słoneczko dziękujemy:loveu:

Posted

O Ty :D Ja weekend spędziłam w zasadzie w łóżku:oops:
Heheheh, w sob do pracy, później zakupy - bo lodóweczka już świeciła pustkami... a mnie ostatnio jakieś smaki biorą:evil_lol: a później leżałam w domciu... Wieczorem kulturalnie na spotkanie ze znajomymi:diabloti: i calutka niedziela w łóżku:evil_lol::evil_lol::eviltong: dziś od rana zasuwam ze sprzątaniem, a później idę do Mami:loveu: (ale ona z nocki zeszła, więc dam jej choć do 11 pospać:diabloti:)

Ale wiecie co??? Ja mam takie smaki, że nie wiem czy to na jesień czy co?? Jak nie lubię słodyczy, to nie mogę się oderwać od słodkości, a zaraz jem np chipsy i na to znowu coś słodkiego i później ogóras i tak w kółko:crazyeye: mój Grześ tylko miny robi, bo mówi, że chyba by sobie rzygnął... i pokazuje mi tak ::stupid::stupid::stupid::splat:

Posted

Eeee.... to to w życiu nieee:shake: mam głęboką awersję do dzieci:diabloti:
No właśnie obawiam się, że za chwilę też tak będzie, więc staram się ograniczać:evil_lol:
Na razie mam 1kg plus, więc bez paniki... przy 2 już się będę zastanawiać, a po 3 będzie dietka:evil_lol::evil_lol::diabloti: Nie no trzeba się wziąć w garść... Tylko, ze ja uwielbiam pyszne jedzonko:splat:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']To zawsze jakiś plan:D jabłka mówisz... ja jem bananki, ale one chyba kaloryczne;)[/QUOTE]

oo chyba bananki tak..
musze poczytac na necie;)
89 banan
48 jablko