Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dobrze, poza tym, że szybko się meczy i dostaje zadyszki, a w stresowej sytuacji dusi się tak, że jej języczek robi się niebieski.
Ale jeszcze sprowadzą nam specjalistę od serca, zobaczymy co ten powie..?

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/215488-Wypadek-Niestety-nie-%28-To-jest-kolejna-masakra-%28"]http://www.dogomania.pl/threads/215488-Wypadek-Niestety-nie-%28-To-jest-kolejna-masakra-%28[/URL]

:(:(:(
W takich momentach czuję, że mogła bym ************:(:(:(

Posted

Jejjj....Jak można tak skrzywdzić psa.....Założę się że to jakieś bachory zrobiły, albo podrośnięte chłopaki które chciały się dowartościować, udowodnić sobie że są mocniejsze niż ten biedny psiak...
W takich przypadkach karę powinni ponosić również rodzice, bo to ich wina że wychowali swoje dzieci na zwyrodniałych sadystów....W Polsce patologia wciąż jest na porządku dziennym...

Posted

A dziękujemy, dziękujemy:loveu:

Dziewczyny trochę pobiegały i teraz leżą ze mną na kanapie:lol:
Kurcze jak się szybko zrobi ciemno, to nie wiem jak będę chodzić na spacerek? Jakoś po tych wyczynach z innymi psiakami (czyt. atakach na nas) mam problem z chodzeniem na spacerki samej, bo zwyczajnie się boję, a po ciemku to w ogóle nie ma szans, bo tu same wysokie trawy i krzaczki... hmm...jak jest jasno to chodzę tam gdzie ludzi więcej. Zobaczymy jak się to ułoży...?

Posted

Ja też widzę niestworzone rzeczy jak mam wyjść po ciemku na spacer z Blanką :D U nas jeszcze tylko pola i lasy, to już w ogóle tragedia :)

A ja się pochwalę nową stronką :D Dopiero teraz weszła do sieci, niestety aktualizacja z lipca :D
[URL="http://www.kasandraipsy.bo.pl"]www.kasandraipsy.bo.pl[/URL]

Posted

Casablanka śliczna ta nowa stronka:)
No widzisz, czyli to nie wiek robi swoje tylko mam przerost wyobraźni:evil_lol::evil_lol:
A swoją drogą koło mojego domu są właśnie takie pola i tam często chodzą jakieś pijaczki siedzieć i chlać... No i już 4 razy wyleciał mi jakiś wielkoludny psiak z krzaków:roll:

Arielko, zazdroszczę, jak mieszkałam w centrum to nie miałam takiego schiza, ale tutaj za dużo krzaczków, w których można ukryć zwłoki:diabloti:

A poza tym jakieś 3 tyg temu znaleźli tu Pana z którym czasami spacerowałam, leżał w polach, był na spacerze z psem i już nie ma go wśród nas...:candle:

Posted

o kurczę, to naprawdę nieciekawa okolica...U mnie na wsi w zeszłym roku znaleźli jednego z miejscowych pijaczków, leżał w rowie z nożem w głowie....(ale mi się zrymowało:shake:)

Casablanca, świetna strona, piękne zdjęcia, aż miło popatrzeć:)
a jakie piękne rozetki robisz, może na jakąś wystawę byś zrobiła :cool3: