ChiqDeeWikiXenia Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 Dobrze, poza tym, że szybko się meczy i dostaje zadyszki, a w stresowej sytuacji dusi się tak, że jej języczek robi się niebieski. Ale jeszcze sprowadzą nam specjalistę od serca, zobaczymy co ten powie..? Quote
monia&nero Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 trzymamy kciuki i łapki w takim razie za zdrówko Dee Quote
Paulinka10 Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Nie martw sie na zapas,jak nie rośnie to chyba dobrze;)buziaki w śliczne pycholki Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 Hehehhehe, tylko, że ja to akurat martwię się na zapas i zapas na dwie zimy;) i same czarne scenariusze piszę;) cóż... Dzięki dziewczyny, że jesteście - pomaga takie wsparcie! Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 [URL="http://www.dogomania.pl/threads/215488-Wypadek-Niestety-nie-%28-To-jest-kolejna-masakra-%28"]http://www.dogomania.pl/threads/215488-Wypadek-Niestety-nie-%28-To-jest-kolejna-masakra-%28[/URL] :(:(:( W takich momentach czuję, że mogła bym ************:(:(:( Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 Gdyby tylko jedna.. ale jest ich za dużo.. Quote
Casablanca Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Zdrówka dla dziewczynek. Zobaczyłam ten link i jedyne co mogłam zrobić to płakać...:( Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 Dzięki..:) Ja też Casablanko, ja też...:-(:-(:-( czasami nie wierzę w sprawiedliwość...:angryy: Quote
pa-ttti Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Jejjj....Jak można tak skrzywdzić psa.....Założę się że to jakieś bachory zrobiły, albo podrośnięte chłopaki które chciały się dowartościować, udowodnić sobie że są mocniejsze niż ten biedny psiak... W takich przypadkach karę powinni ponosić również rodzice, bo to ich wina że wychowali swoje dzieci na zwyrodniałych sadystów....W Polsce patologia wciąż jest na porządku dziennym... Quote
Pegaza Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 A ja sie az boje kliknac w ten link..:roll: cze R..;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 Hej, hej :) No powiem Ci, że mnie to strasznie poruszyło... ale długo by pisać... Dziś dziewczynki zostały odrobaczone ;) A poza tym chyba nic ciekawego?;P Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 A dziękujemy, dziękujemy:loveu: Dziewczyny trochę pobiegały i teraz leżą ze mną na kanapie:lol: Kurcze jak się szybko zrobi ciemno, to nie wiem jak będę chodzić na spacerek? Jakoś po tych wyczynach z innymi psiakami (czyt. atakach na nas) mam problem z chodzeniem na spacerki samej, bo zwyczajnie się boję, a po ciemku to w ogóle nie ma szans, bo tu same wysokie trawy i krzaczki... hmm...jak jest jasno to chodzę tam gdzie ludzi więcej. Zobaczymy jak się to ułoży...? Quote
taxelina Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 no niestety tutaj juz przed 19 ciemno :( Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 Bleeeh, nie lubię ciemności;) Cykorek ze mnie... Ale mam zbyt bujną wyobraźnię?:hmmmm::hmmmm::hmmmm: Quote
taxelina Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Ja tez nie lubie dlatego TZ wyciagam, on pracuje w nocy z roznopszeniem gazet vco tydzien :diabloti: ale ja to bardziej sie martwie ze nagle jakis zwierz nam wyskoczy :D Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 Ja się boję zwierzów i "innych" zwierzów:D generalnie mam często koszmary i chyba od tego mam skrzywiony łepek :D:P Quote
Pegaza Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Dziewczyny co z Was za straszki?:evil_lol: twardym trza byc a nie mietkim;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 Ja jestem twarda... to na starość wyobraźnia szwankuje:D i widzi jakieś dziwne rzeczy ;) Quote
Casablanca Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Ja też widzę niestworzone rzeczy jak mam wyjść po ciemku na spacer z Blanką :D U nas jeszcze tylko pola i lasy, to już w ogóle tragedia :) A ja się pochwalę nową stronką :D Dopiero teraz weszła do sieci, niestety aktualizacja z lipca :D [URL="http://www.kasandraipsy.bo.pl"]www.kasandraipsy.bo.pl[/URL] Quote
Vesper Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 A ja lubię "chodzić po nocy" ;)...:D Tak samo jak deszcz lubię. :stupid: Ale właśnie taka jestem- normalna inaczej :P Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 Casablanka śliczna ta nowa stronka:) No widzisz, czyli to nie wiek robi swoje tylko mam przerost wyobraźni:evil_lol::evil_lol: A swoją drogą koło mojego domu są właśnie takie pola i tam często chodzą jakieś pijaczki siedzieć i chlać... No i już 4 razy wyleciał mi jakiś wielkoludny psiak z krzaków:roll: Arielko, zazdroszczę, jak mieszkałam w centrum to nie miałam takiego schiza, ale tutaj za dużo krzaczków, w których można ukryć zwłoki:diabloti: A poza tym jakieś 3 tyg temu znaleźli tu Pana z którym czasami spacerowałam, leżał w polach, był na spacerze z psem i już nie ma go wśród nas...:candle: Quote
pa-ttti Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 o kurczę, to naprawdę nieciekawa okolica...U mnie na wsi w zeszłym roku znaleźli jednego z miejscowych pijaczków, leżał w rowie z nożem w głowie....(ale mi się zrymowało:shake:) Casablanca, świetna strona, piękne zdjęcia, aż miło popatrzeć:) a jakie piękne rozetki robisz, może na jakąś wystawę byś zrobiła :cool3: Quote
Recommended Posts