Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U nas małe zamieszanie, w piątek Dee się źle poczuła, wizyta u wet, diagnoza - zawianie...:| dostała zastrzyki w piątek i wczoraj, dziś już leki w domku... Jest taka smutna, nie chce chodzić i złości się jak ktoś jej przeszkadza w spaniu... moja mała żabcia...:roll:

Patti to fura psiaków szefowej... Moje korzystają nielegalnie:lol: Mają zagródkę na zapleczu.

Miłego dnia życzymy:grins:

Posted

Dziś już lepiej:) bryka i jest znowu wesoła:D
Tylko dziś lecimy na rtg... będzie wesoło, bo ja się nie decyduję na narkozę - więc muszę się ugadać z Dee, żeby ładnie leżała, tylko jak to zrobić???:hmmmm::hmmmm::hmmmm:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Ten nieszczęsny guz... trzeba zobaczyć czy po lekach rośnie/maleje/stoi w miejscu?[/QUOTE]
Aha..no oby nie rosnal..
ja tez sie musze wybrac z Pipi gdyz ona sie bardzo meczy na spacerach i cos mi tu swita ze to moze tchawica oby nie serce..

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']No niestety, Dee też się męczy przez to. To idźcie na diagnozę, zobaczysz. Jedziecie dziś na działkę? ;)[/QUOTE]
Nie dzis nie jutro sie M wybiera do Bielska ale raczej sie z nim nie wybiore zbyt wczesnie rano wyjezdza..
ale weekend planuje nawet jesli bedzie padalo;)

Posted

duzo zdrowia dla dee i trzymam kciuki, żeby guzek zmalał.
ja też nigdy nie zgodziłabym sie na narkozę do prześwietlenia. moje dziewczynki sie nie wyrywaja i spokojnie mozna im zrobic rtg, ale z marcelem umeczyłam sie zawsze strasznie. wychodziłam z takiego badania cała mokra;)

Posted

To tak jak moja Maja,w sumie niewiem jakby sie zachowywała w takiej sytuacji,ale jak mamy szczepienie to do wetów sie cieszy i liże,ale w domu to okropna zołza...

Zdrówka dziewczynce życzymy;)

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']No i tak, nie wiem czy się cieszyć czy płakać, generalnie guz jest, raczej taki sam... Niby ok, bo nie rośnie, ale nie maleje... ehhh.. zobaczymy czas pokaże.[/QUOTE]

Wiesz najwazniejsze ze nie rosnie..!!
i poki co Dee sie chyba dobrze czuje:)