Baton Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Właśnie nagle, co mnie bardzo zadziwiło.. ale cóż.. nie będę dyskutować z okulistą, bo już jak ją badał to go zje**łam, że ma być delikatny dla mojej córeczki:evil_lol: Pan bał się chyba, że go pobiję, bo mi od razu ciśnienie skacze, jak ją ktoś źle chwyci;) Zobaczymy jak to będzie, we Wrocławiu to pomyślą, że psa zaniedbuję:placz:[/QUOTE] Nawet jak pomyślą to się nie przejmuj ;) Ty wiesz swoje :-D Ja się zawsze martwię o zdrowie jednego technika weterynaryjnego z naszej kliniki. Zawsze jak Joy ma mieć pobieraną krew czy jakies inne badanie które może ją wkórzyć to pada na niego :evil_lol: A tak to zwykle przychodzi taka miła pani :roll: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 12, 2012 Author Posted September 12, 2012 Hehehe, u nas najgroźniejsza jestem ja:D Poza tym moi weci wiedzą, że ja to tak psa nie zostawcie i róbta co chceta.. Narkoza jest podawana przy mnie, oni przygotowują wszystko i dopiero jak ją kładą na stole to wychodzę, wcale nie chętnie i dobrowolnie... a ledwo się wybudzi to już lecę do niej... kiedyś 2h wędrowałam z nią przed gabinetem, żeby doszła do siebie;) Nic nie poradzę na to, że mam świra...:evil_lol: Quote
Gosiapk Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Hehehe, u nas najgroźniejsza jestem ja:D Poza tym moi weci wiedzą, że ja to tak psa nie zostawcie i róbta co chceta.. Narkoza jest podawana przy mnie, oni przygotowują wszystko i dopiero jak ją kładą na stole to wychodzę, wcale nie chętnie i dobrowolnie... a ledwo się wybudzi to już lecę do niej... kiedyś 2h wędrowałam z nią przed gabinetem, żeby doszła do siebie;) Nic nie poradzę na to, że mam świra...:evil_lol:[/QUOTE] Jakiego świra?! Toż to roztropność i mądrość życiowa. dobrze robiłaś z tą wędrówką przed gabinetem, powinni Ci byli od początku wydać dopiero całkowicie wybudzonego psa. :help1: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 13, 2012 Author Posted September 13, 2012 Tzn oni chcieli,ale ja wolałam na świeżym powietrzu z nią tam chodzić niż przyjechać jak będzie wybudzona całkiem, uważałam, że tak ona by wolała budzić się w moich rękach;) Zawsze jak mi mówią: 'można przyjechać za 2 godz' to ja jestem za pół:evil_lol: siedzę.. patrzę na nią.. głaskam..:loveu: Dlatego też mówię, że świra mam:p Quote
Baton Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Tzn oni chcieli,ale ja wolałam na świeżym powietrzu z nią tam chodzić niż przyjechać jak będzie wybudzona całkiem, uważałam, że tak ona by wolała budzić się w moich rękach;) Zawsze jak mi mówią: 'można przyjechać za 2 godz' to ja jestem za pół:evil_lol: siedzę.. patrzę na nią.. głaskam..:loveu: Dlatego też mówię, że świra mam:p[/QUOTE] Nie tylko Ty masz świra. Ja gdybym dzisiaj nie musiała iść do szkoły to pewnie wogóle z klinki bym nie wyszła :evil_lol: Quote
Oscar Patric Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 a to taki świr w pozytywnym znaczeniu,też takiego mam:) pozdrawiamy Quote
Gosiapk Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Chyba wszytkie tu jesteśmy lekko :diabloti: :stupid: w mniemaniu typowego Polaka Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 13, 2012 Author Posted September 13, 2012 Hehehe:D bo typowe 'Polaki' są 'gupie':diabloti: A my jesteśmy THE BEST:loveu: A u nas dziś leje, aż miło.. łóżkowa pogoda:lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 13, 2012 Author Posted September 13, 2012 No koniec świata:wallbash: [url]http://rozmowywtoku.tvn.pl/wideo/pieskie-zycie-zwiastun-programu,472692.html[/url] Quote
Lili8522 Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']No koniec świata:wallbash: [URL]http://rozmowywtoku.tvn.pl/wideo/pieskie-zycie-zwiastun-programu,472692.html[/URL][/QUOTE] hahaha widziałam dzisiaj ten zwiastun :D:D:D jednego gościa chih ma aparat na zębach.... :mdleje::mdleje::mdleje::mdleje: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 13, 2012 Author Posted September 13, 2012 A widziałaś psiaka podobnego do Lili na stole?;) Quote
Lili8522 Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']A widziałaś psiaka podobnego do Lili na stole?;)[/QUOTE] Widziałam........ G. mówi o patrz Lila.......... :oops::oops::oops: i nawet się podobnie zachowuje heheheh Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 13, 2012 Author Posted September 13, 2012 Hehehe;) dobre:D Ten gość z różowym wózeczkiem to hodowca chiłek.. no po prostu nie mam pytań:placz: pomijam fakt, że go z ZKwP wyrzucili... Quote
Lili8522 Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Hehehe;) dobre:D Ten gość z różowym wózeczkiem to hodowca chiłek.. no po prostu nie mam pytań:placz: pomijam fakt, że go z ZKwP wyrzucili...[/QUOTE] Szkoda gadać............. :roll: nie ogarniam tego......... Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 13, 2012 Author Posted September 13, 2012 Ja też, ale będzie oglądalność? Będzie - a o to przecież chodzi:angryy: Później patrzą na właścicieli małych psów jak na debili... no niestety.. Quote
Lili8522 Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Ja też, ale będzie oglądalność? Będzie - a o to przecież chodzi:angryy: Później patrzą na właścicieli małych psów jak na debili... no niestety..[/QUOTE] Dokładnie... myślą że jak pies w zimie ubrany to właściciel dupnięty....... wielka mi sensacja...... No ale jak to się mówi są ludzie i parapety ;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 13, 2012 Author Posted September 13, 2012 Hehehe:D Bardzo ładnie napisane:) Quote
Baton Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Jakaś masakra :wallbash: Niestety ten program ogląda wiele ludzi :shake: Quote
Gosiapk Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 (edited) [quote name='Chiquita&DeeDee']Hehehe:D bo typowe 'Polaki' są 'gupie':diabloti: A my jesteśmy THE BEST:loveu: (...) [/QUOTE] Podoba mi się Twoje rozumowanie :loveu: [quote name='Chiquita&DeeDee']No koniec świata [URL]http://rozmowywtoku.tvn.pl/wideo/pieskie-zycie-zwiastun-programu,472692.html[/URL][/QUOTE] Zajrzałam. Wolę takie traktowanie zwierząt 1000000000000 bardziej, niż to o którym często czytam na dogo. Generalnie nie bardzo rozumiem co Was aż tak poruszyło. :hmmmm: Ten aparat na zębach? [quote name='Chiquita&DeeDee']Hehehe;) dobre:D Ten gość z różowym wózeczkiem to hodowca chiłek.. no po prostu nie mam pytań:placz: pomijam fakt, że go z ZKwP wyrzucili...[/QUOTE] KOgoś wyrzucili z ZKwP? Trudno uwierzyć. :shake: Edited September 13, 2012 by Gosiapk Quote
Baton Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 [quote name='Gosiapk']] Zajrzałam. Wolę takie traktowanie zwierząt 1000000000000 bardziej, niż to o którym często czytam na dogo. Generalnie nie bardzo rozumiem co Was aż tak poruszyło. :hmmmm: Ten aparat na zębach? [/QUOTE] Oczywiście, że lepsze jest takie traktowanie niż niektóre przypadki chocoażby z dogo. Ale pamiętaj, że to tylko zwiastun. Kiedyś pokazywali podobny odcinek o yorkach. Gdzie najważniejsze było by pies miał sukieneczkę i ozdobną obróżkę, a spacery itd nie są potrzebne. Dodatkowo niestety robią idiotów również z tych odpowiedzialnych właścicieli i hodowców małych piesków. Quote
Gosiapk Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 [quote name='maryg22']Oczywiście, że lepsze jest takie traktowanie niż niektóre przypadki chocoażby z dogo. Ale pamiętaj, że to tylko zwiastun. Kiedyś pokazywali podobny odcinek o yorkach. Gdzie najważniejsze było by pies miał sukieneczkę i ozdobną obróżkę, a spacery itd nie są potrzebne. Dodatkowo niestety robią idiotów również z tych odpowiedzialnych właścicieli i hodowców małych piesków.[/QUOTE] A propo takich programów, u nas one sa całkiem kulturalne, a widziałyście je w wersji amerykańskiej? Quote
Baton Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 [quote name='Gosiapk']A propo takich programów, u nas one sa całkiem kulturalne, a widziałyście je w wersji amerykańskiej?[/QUOTE] Eee, nie... A co, tam jest aż tak źle ? Quote
Gosiapk Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 [quote name='maryg22']Eee, nie... A co, tam jest aż tak źle ?[/QUOTE] Tragedia! :roll::roll::roll: Biją się, wyzywają, rozbierają, kopią, robią z siebie pośmiewisko itp. Wszystko byle tylko zaistnieć w tv, mieć swoje 5 minut. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 15, 2012 Author Posted September 15, 2012 Porusza mnie to, że przez takich pustych debili chihuahua staje się psami zabawkami do noszenia w torebce! Jak idę ulicą, to każdy leci, bo ciułała i trzeba się z łapami pchać, bo to piesek zabawka. Później chodzą takie puste lale po marketach godzinami, a biedny pies w torebce siedzi! Właściciele innych psów już nawet cziłek nie traktują jak psy, przez taką durną famę! Co do samego programu, to nie było tak źle, bo pokazali bardziej właśnie jak to ludzie są jebnięci, że traktują tak psy. Pies to pies, a nie zabawka. Ja też wolę takich ludzi niż krzywdzących zwierzęta, jednak strasznie drażni mnie takie traktowanie. Jakby miał asta to też by mu aparacik założył?:D (swoją drogą wkopał się lekko;P) A on był na jednym forum na którym ja byłam i z tego co zrozumiałam został wykluczony z ZK, bo wykazał miot po długowłoskach, gdzie szczenięta były.. krótkowłose.. żalił się, że przecież może to był jakiś cud.. taaaa jasne.. cud podkładania szczyli lub nieświadomości kim się kryło:diabloti: teraz jest chyba w jakimś klubie czy innym dziadostwie.. A hamerykańskie programy nie raz widziałam, i fakt, u nas to bajka;) A apropos Twojego podpisu Gosiu moja kochana to jaaaa!!! Ja chcem!!:multi::multi::loveu: Quote
Recommended Posts