Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja też jestem Paulinka, mam galerię i Cię odwiedzam :D A jak nie będzie fotek to wpadnę do Ciebie na chatę i sama je zrobię :evil_lol:

To dawaj te filmiki szybko! :D

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy mam to traktować jak zaproszenie? Albo raczej wproszenie :evil_lol:

A do której Ty jesteś w pracy? Może kiedyś znajdę się przypadkiem na spacerku obok Twojego domu :siara:

Posted

Hehehe, wproszenie mówisz?:evil_lol:
Możemy iść na odludny spacer jak zdradzisz gdzie to :cool3:
A ja pracuję do 17 przeważnie, ale jutro nie przychodź, bo jutro kąpię Panienki:diabloti:
Więc w piątek lepiej - będę ok 18 tak sądzę:p

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Kurde właśnie pomyślałam, że do tak dobrego aparatu to muszę towarzystwo wykąpać, bo wstyd będzie[IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/new_tomato.gif[/IMG][/QUOTE]
Aparat może i dobry, ale to nic nie daje jak fotograf jest do bani :placz:

Oooo tu już konkretne daty i godziny spotkania się pojawiają, ale możesz spać spokojnie bo od jutra do soboty włącznie mam 2 zmianę, więc po południu będę w pracy.
Dopiero w niedzielę mam wolne jakby co ;)

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Hehehe, tylko, że pomału nie ma kogo odwiedzać - Gosia nie ma galerii, Zuzia znikła, Monia też, Paulinka też, Daria też, Deer odeszła z dogo... pustki nastały - ale mam Was moich wiernych odwiedzaczy :loveu:

A tak w ogóle to chyba mam jakieś filmiki zaległe od ... hm... nie powiem tego na głos:evil_lol:[/QUOTE]

Galeri nie mam ale 'se' pogadać możemy, nie? :p

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee'](...) jutro kąpię Panienki:diabloti: (...) [/QUOTE]

Co tak wcześnie w tym roku? Dzień Kupały dopier 21 czerwca (chyba :hmmmm:) :)

Posted

Cóż.. musiałam Ci dopiec, bo ja nie mogę pooglądać Twoich psiaków:mad::placz::placz:

Niestety kąpać trzeba, bo wyglądają jak meliniary:evil_lol: (tego na szczęście nie odziedziczyły po Mamusi:eviltong:)

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Oj.. 2 zmiany bym nie zniosła;)
Fotograf to ze mnie kiepski - Ty byś mogła na tym fortunę zarobić:loveu:[/QUOTE]
Eeee tam, nie gadaj, ja czasami wolę 2-gą zmianę niż pierwszą, wtedy o 4.30 pobudka, z psami na spacer, wszystko na szybko i w ogóle.
Jak idę na 14-tą to przynajmniej mam czas na wszystko i spokojnie mogę pomalować :lol:

Jak pracowałam pewien czas na 3 zmiany to bardzo mi się podobało. Tylko pod koniec tygodnia już słaba byłam jak nie miałam wolnego weekendu i trzeba było 7-mą noc pracować.
Ale żadna praca mi nie straszna bo długo szukałam i wiem co to znaczy nie mieć pracy, dlatego teraz nie wybrzydzam i cieszę z tego co mam :)

Posted

Mi pod wieczór już mózg wysiada, a ludzi, którzy robią nocki to szczerze podziwiam!!
Ja przeważnie pracowałam w ciągu dnia : 9-21, 7-17 później 9-17, 9-19, teraz znowu 9-17 z przerwa.
Przyzwyczaiłam się do tego i teraz nie umiem wyobrazić sobie inaczej;)

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Mi pod wieczór już mózg wysiada, a ludzi, którzy robią nocki to szczerze podziwiam!!
Ja przeważnie pracowałam w ciągu dnia : 9-21, 7-17 później 9-17, 9-19, teraz znowu 9-17 z przerwa.
Przyzwyczaiłam się do tego i teraz nie umiem wyobrazić sobie inaczej;)[/QUOTE]
Nocki są super!
A ja Ci powiem, że jak pracowałam kiedyś od 9 do 17 i to w biurze siedząc na dupie to była dla mnie najgorsza praca bo nie dość, że cały dzień był stracony;
rano nie ma czasu na nic, a wieczorem mój mózg nie był w stanie myśleć bo taka zmęczona byłam tym siedzeniem i piciem kawy :lol:
Dopiero jak poszłam pracować na 3 zmiany to poczułam, że płynie mi krew w żyłach i 10kg schudłam ;)
Tylko dość daleko było i musiałam na pierwszą zmianę nie raz o 3:40 wstawać, żeby dojechać autobusem :roll: Ale lubiłam tą pracę i trochę mi jej żal, kto wie,
może ktoś z Was ma samochód z przewodami które ja sprawdzałam bo w kontroli jakości pracowałam ;)
Sama się zwolniłam i teraz mam maksymalnie 25min na z buta, a samochodzikiem 5 min :)

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Hehehe, wproszenie mówisz?:evil_lol:
Możemy iść na odludny spacer jak zdradzisz gdzie to :cool3:
A ja pracuję do 17 przeważnie, ale jutro nie przychodź, bo jutro kąpię Panienki:diabloti:
Więc w piątek lepiej - będę ok 18 tak sądzę:p[/QUOTE]

Wielki dzien u Ramony byl -kąpiel dziewczyn..sie w koncu doczekaly hehe
a wogoel to cze bo dawno mnie nie bylo:)

Posted

[quote name='Gosiapk']chiłko mogę pokazać(....) :shake:[/QUOTE]
Słowo się rzekło....:lol:

[quote name='Chiquita&DeeDee']Hehehe, tylko, że pomału nie ma kogo odwiedzać - Gosia nie ma galerii, Zuzia znikła, Monia też, Paulinka też, Daria też, Deer odeszła z dogo... pustki nastały - ale mam Was moich wiernych odwiedzaczy :loveu:

A tak w ogóle to chyba mam jakieś filmiki zaległe od ... hm... nie powiem tego na głos:evil_lol:[/QUOTE]
Gosia mówiła,że pokaże chiłki:lol:

A filmik gdzie?:mad:obiecanki cacanki:lol:

[quote name='Gosiapk']Co tak wcześnie w tym roku? Dzień Kupały dopier 21 czerwca (chyba :hmmmm:) :)[/QUOTE]
:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Gosiapk']Vilena a co malujesz?[/QUOTE]

Myślisz, że coś maluje? Ja myślałam, że siebie:evil_lol:

[quote name='Pegaza']Wielki dzien u Ramony byl -kąpiel dziewczyn..sie w koncu doczekaly hehe
a wogoel to cze bo dawno mnie nie bylo:)[/QUOTE]

Nie było jeszcze, dziś miała być, ale zimno się zrobiło i przekładam na jutro:eviltong:
Nom, dawno Cię nie było, ale za dużo się tu nie działo:diabloti:

[quote name='RUDA ZUZIA']Słowo się rzekło....:lol:

Gosia mówiła,że pokaże chiłki:lol:

A filmik gdzie?:mad:obiecanki cacanki:lol:

:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

Taaaak, mówiła, i tyle z tego będzie:eviltong:
Będzie jak mi komputer przestanie strajkować i przerobi na wstawienie:mad:

[quote name='unikatowydiament']oj to dawaj je szybciutko,chętnie pozaglądam:)[/QUOTE]

Będzie, będzie;)

Posted

Wczoraj popędziliśmy do weta..
Chiqunia ma zapalenie paszczuni.. wszystkie ząbki jej gonią, dostała antybiotyk.
Dee i Wiki dostały leki na oczka.

Wróciłam do domu o 21 i już mi się nie chciało:eviltong:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Wczoraj popędziliśmy do weta..
Chiqunia ma zapalenie paszczuni.. wszystkie ząbki jej gonią, dostała antybiotyk.
Dee i Wiki dostały leki na oczka.

Wróciłam do domu o 21 i już mi się nie chciało:eviltong:[/QUOTE]

Co to znaczy 'wszystkie ząbki jej gonią'? :hmmmm: Gniją?