Vilena Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Ja też jestem Paulinka, mam galerię i Cię odwiedzam :D A jak nie będzie fotek to wpadnę do Ciebie na chatę i sama je zrobię :evil_lol: To dawaj te filmiki szybko! :D Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 Eeee Paulinka to do Ciebie nie pasuje:eviltong: Chyba, że Paulinka w kolczastej obróżce skórzanej:evil_lol: Wpadnij... będą piękne foty:loveu::multi: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 Kurde właśnie pomyślałam, że do tak dobrego aparatu to muszę towarzystwo wykąpać, bo wstyd będzie:splat: Quote
Vilena Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Czy mam to traktować jak zaproszenie? Albo raczej wproszenie :evil_lol: A do której Ty jesteś w pracy? Może kiedyś znajdę się przypadkiem na spacerku obok Twojego domu :siara: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 Hehehe, wproszenie mówisz?:evil_lol: Możemy iść na odludny spacer jak zdradzisz gdzie to :cool3: A ja pracuję do 17 przeważnie, ale jutro nie przychodź, bo jutro kąpię Panienki:diabloti: Więc w piątek lepiej - będę ok 18 tak sądzę:p Quote
Vilena Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Kurde właśnie pomyślałam, że do tak dobrego aparatu to muszę towarzystwo wykąpać, bo wstyd będzie[IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/new_tomato.gif[/IMG][/QUOTE] Aparat może i dobry, ale to nic nie daje jak fotograf jest do bani :placz: Oooo tu już konkretne daty i godziny spotkania się pojawiają, ale możesz spać spokojnie bo od jutra do soboty włącznie mam 2 zmianę, więc po południu będę w pracy. Dopiero w niedzielę mam wolne jakby co ;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 Oj.. 2 zmiany bym nie zniosła;) Fotograf to ze mnie kiepski - Ty byś mogła na tym fortunę zarobić:loveu: Quote
Gosiapk Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Hehehe, tylko, że pomału nie ma kogo odwiedzać - Gosia nie ma galerii, Zuzia znikła, Monia też, Paulinka też, Daria też, Deer odeszła z dogo... pustki nastały - ale mam Was moich wiernych odwiedzaczy :loveu: A tak w ogóle to chyba mam jakieś filmiki zaległe od ... hm... nie powiem tego na głos:evil_lol:[/QUOTE] Galeri nie mam ale 'se' pogadać możemy, nie? :p Quote
Gosiapk Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee'](...) jutro kąpię Panienki:diabloti: (...) [/QUOTE] Co tak wcześnie w tym roku? Dzień Kupały dopier 21 czerwca (chyba :hmmmm:) :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 Cóż.. musiałam Ci dopiec, bo ja nie mogę pooglądać Twoich psiaków:mad::placz::placz: Niestety kąpać trzeba, bo wyglądają jak meliniary:evil_lol: (tego na szczęście nie odziedziczyły po Mamusi:eviltong:) Quote
Vilena Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Oj.. 2 zmiany bym nie zniosła;) Fotograf to ze mnie kiepski - Ty byś mogła na tym fortunę zarobić:loveu:[/QUOTE] Eeee tam, nie gadaj, ja czasami wolę 2-gą zmianę niż pierwszą, wtedy o 4.30 pobudka, z psami na spacer, wszystko na szybko i w ogóle. Jak idę na 14-tą to przynajmniej mam czas na wszystko i spokojnie mogę pomalować :lol: Jak pracowałam pewien czas na 3 zmiany to bardzo mi się podobało. Tylko pod koniec tygodnia już słaba byłam jak nie miałam wolnego weekendu i trzeba było 7-mą noc pracować. Ale żadna praca mi nie straszna bo długo szukałam i wiem co to znaczy nie mieć pracy, dlatego teraz nie wybrzydzam i cieszę z tego co mam :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 Mi pod wieczór już mózg wysiada, a ludzi, którzy robią nocki to szczerze podziwiam!! Ja przeważnie pracowałam w ciągu dnia : 9-21, 7-17 później 9-17, 9-19, teraz znowu 9-17 z przerwa. Przyzwyczaiłam się do tego i teraz nie umiem wyobrazić sobie inaczej;) Quote
Vilena Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Mi pod wieczór już mózg wysiada, a ludzi, którzy robią nocki to szczerze podziwiam!! Ja przeważnie pracowałam w ciągu dnia : 9-21, 7-17 później 9-17, 9-19, teraz znowu 9-17 z przerwa. Przyzwyczaiłam się do tego i teraz nie umiem wyobrazić sobie inaczej;)[/QUOTE] Nocki są super! A ja Ci powiem, że jak pracowałam kiedyś od 9 do 17 i to w biurze siedząc na dupie to była dla mnie najgorsza praca bo nie dość, że cały dzień był stracony; rano nie ma czasu na nic, a wieczorem mój mózg nie był w stanie myśleć bo taka zmęczona byłam tym siedzeniem i piciem kawy :lol: Dopiero jak poszłam pracować na 3 zmiany to poczułam, że płynie mi krew w żyłach i 10kg schudłam ;) Tylko dość daleko było i musiałam na pierwszą zmianę nie raz o 3:40 wstawać, żeby dojechać autobusem :roll: Ale lubiłam tą pracę i trochę mi jej żal, kto wie, może ktoś z Was ma samochód z przewodami które ja sprawdzałam bo w kontroli jakości pracowałam ;) Sama się zwolniłam i teraz mam maksymalnie 25min na z buta, a samochodzikiem 5 min :) Quote
Pegaza Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Hehehe, wproszenie mówisz?:evil_lol: Możemy iść na odludny spacer jak zdradzisz gdzie to :cool3: A ja pracuję do 17 przeważnie, ale jutro nie przychodź, bo jutro kąpię Panienki:diabloti: Więc w piątek lepiej - będę ok 18 tak sądzę:p[/QUOTE] Wielki dzien u Ramony byl -kąpiel dziewczyn..sie w koncu doczekaly hehe a wogoel to cze bo dawno mnie nie bylo:) Quote
RUDA ZUZIA Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 [quote name='Gosiapk']chiłko mogę pokazać(....) :shake:[/QUOTE] Słowo się rzekło....:lol: [quote name='Chiquita&DeeDee']Hehehe, tylko, że pomału nie ma kogo odwiedzać - Gosia nie ma galerii, Zuzia znikła, Monia też, Paulinka też, Daria też, Deer odeszła z dogo... pustki nastały - ale mam Was moich wiernych odwiedzaczy :loveu: A tak w ogóle to chyba mam jakieś filmiki zaległe od ... hm... nie powiem tego na głos:evil_lol:[/QUOTE] Gosia mówiła,że pokaże chiłki:lol: A filmik gdzie?:mad:obiecanki cacanki:lol: [quote name='Gosiapk']Co tak wcześnie w tym roku? Dzień Kupały dopier 21 czerwca (chyba :hmmmm:) :)[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol: Quote
Oscar Patric Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 oj to dawaj je szybciutko,chętnie pozaglądam:) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted May 31, 2012 Author Posted May 31, 2012 [quote name='Gosiapk']Vilena a co malujesz?[/QUOTE] Myślisz, że coś maluje? Ja myślałam, że siebie:evil_lol: [quote name='Pegaza']Wielki dzien u Ramony byl -kąpiel dziewczyn..sie w koncu doczekaly hehe a wogoel to cze bo dawno mnie nie bylo:)[/QUOTE] Nie było jeszcze, dziś miała być, ale zimno się zrobiło i przekładam na jutro:eviltong: Nom, dawno Cię nie było, ale za dużo się tu nie działo:diabloti: [quote name='RUDA ZUZIA']Słowo się rzekło....:lol: Gosia mówiła,że pokaże chiłki:lol: A filmik gdzie?:mad:obiecanki cacanki:lol: :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Taaaak, mówiła, i tyle z tego będzie:eviltong: Będzie jak mi komputer przestanie strajkować i przerobi na wstawienie:mad: [quote name='unikatowydiament']oj to dawaj je szybciutko,chętnie pozaglądam:)[/QUOTE] Będzie, będzie;) Quote
RUDA ZUZIA Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']:evil_lol:Będzie, będzie;)[/QUOTE] Tu się czeka...:p Quote
Gosiapk Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 [quote name='RUDA ZUZIA']Tu się czeka...:p[/QUOTE] I się nie doczekało :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted June 1, 2012 Author Posted June 1, 2012 Wczoraj popędziliśmy do weta.. Chiqunia ma zapalenie paszczuni.. wszystkie ząbki jej gonią, dostała antybiotyk. Dee i Wiki dostały leki na oczka. Wróciłam do domu o 21 i już mi się nie chciało:eviltong: Quote
Gosiapk Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Wczoraj popędziliśmy do weta.. Chiqunia ma zapalenie paszczuni.. wszystkie ząbki jej gonią, dostała antybiotyk. Dee i Wiki dostały leki na oczka. Wróciłam do domu o 21 i już mi się nie chciało:eviltong:[/QUOTE] Co to znaczy 'wszystkie ząbki jej gonią'? :hmmmm: Gniją? Quote
Agnieszka Co. Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 chyba się rozpulchniły dziąsła i ząbki się ruszają - tak myślę. Gosia - opróżniłam już skrzynkę Quote
Recommended Posts