ChiqDeeWikiXenia Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 [quote name='deer_1987'][URL]http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC01544.jpg[/URL] Mala ksiezniczka z niej![/QUOTE] Tak:loveu: [quote name='Igiełka']Witamy się :) przepiękne maluszki :loveu: tak aniołki i to bez apelacyjnie no wiadomo [B]takie jak Ciocia Igiełka [/B]:siara:[/QUOTE] Hehehhhehheh:evil_lol: źle mi życzysz czy jak?:diabloti: Quote
Syla Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 (edited) Chiqunia, bez języczka, jak nie ona, poza tym wszystko ok.Zakochałam się w Chiquni i tyle.Aronek prześliczny i taki słodki....do zakochania.Reszta dziewczyn cudna, ale Chiqunia jest the best... Edited March 23, 2012 by Syla Quote
Igiełka Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee'] Hehehhhehheh:evil_lol: źle mi życzysz czy jak?:diabloti:[/QUOTE] no wiesz jak możesz życzę Ci jak najlepiej :loveu: skojarzenie z aniołkiem spowodowało żem się wychyliła do odpowiedzi o.. sobie :eviltong: wtem już nie będe obnosić się ze swoim anielskim charakterem :evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 [quote name='Syla']Chiqunia, bez języczka, jak nie ona, poza tym wszystko ok.Zakochałam się w Chiquni i tyle.Aronek prześliczny i taki słodki....do zakochania.Reszta dziewczyn cudna, ale Chiqunia jest the best...[/QUOTE] Dziękujemy:loveu: No tak Chiqunia ma swój urok... kolejka chętnych jest po nią:cool3: [quote name='Igiełka']no wiesz jak możesz życzę Ci jak najlepiej :loveu: skojarzenie z aniołkiem spowodowało żem się wychyliła do odpowiedzi o.. sobie :eviltong: wtem już nie będe obnosić się ze swoim anielskim charakterem :evil_lol:[/QUOTE] Heheheh... z Ciebie to taki kochany Aniołek:diabloti: jak ze mnie... baletnica:roflt: i nikt mnie nie oszuka:roflt: Quote
Igiełka Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee'] Heheheh... z Ciebie to taki kochany Aniołek:diabloti: jak ze mnie... baletnica:roflt: i nikt mnie nie oszuka:roflt:[/QUOTE] wiesz Ciotka znam takie stwierdzenie : z Kim się zadajesz tym się stajesz :diabloti: i tak było ze mną poszłam w Twoje ślady hahaha :roflt::roflt: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 [quote name='Igiełka']wiesz Ciotka znam takie stwierdzenie : z Kim się zadajesz tym się stajesz :diabloti: i tak było ze mną poszłam w Twoje ślady hahaha :roflt::roflt:[/QUOTE] :roflt::roflt::roflt: Życie jest brutalne:diabloti: ale przyznaj się - dobrze Ci z tym?:evil_lol: Quote
monia&nero Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee'] Masz połowę głowy ogolone? Ja też mam wygolone oba boki:evil_lol: Monia wiesz jakie to wygodne?:evil_lol: [/QUOTE] te fryzury to coś ala Patrycja Kazadi (ta z you can dance) ?? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 Hmm... nie ja nie mam tak daleko, w sumie wygolenia noszę już 2 lata, bo mi z nimi dobrze;) mniej włosów do czesania:) Po obu stronach głowy mam całe skrtonia ogolone do ucha, takie kwadraciki;) Quote
monia&nero Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Hmm... nie ja nie mam tak daleko, w sumie wygolenia noszę już 2 lata, bo mi z nimi dobrze;) mniej włosów do czesania:) Po obu stronach głowy mam całe skrtonia ogolone do ucha, takie kwadraciki;)[/QUOTE] a to musi fajnie wyglądać. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 W sumie jak są rozpuszczone to za wiele nie widać;) ale lubię tą fryzurkę - tylko wkurzające było jak wszyscy nagle zaczęli nosić wygolenia..ale ja z nich nie zrezygnuję. Quote
Pegaza Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Mami? kuna myslalam ze to Ty..:crazyeye: [url]http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC01573.jpg[/url] czesc po bardzo dlugiej przerwie..;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 Mami, Mami:) Ja jestem czarnula:D Quote
Pegaza Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Mami, Mami:) Ja jestem czarnula:D[/QUOTE] ja tam nie wiem czy Ty czarna ruda blondi czy lysa bo cos mowa o wygoleniu tez byla;) Quote
Gosiapk Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 [quote name='Syla']Chiqunia, bez języczka, jak nie ona, poza tym wszystko ok.Zakochałam się w Chiquni i tyle.Aronek prześliczny i taki słodki....do zakochania.Reszta dziewczyn cudna, ale Chiqunia jest the best...[/QUOTE] Zgadzam się! Chiquita musi być z jezyczkiem. :eviltong: Dee ma cudne oczka :loveu: Quote
monia&nero Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Jacie ja teraz dopiero zauważyłam. Z Twojej Mami niezła laska! Mam nadzieję że się nie obrazisz za to stwierdzenie ale Twoja Mama wygląda super. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 [quote name='Pegaza']ja tam nie wiem czy Ty czarna ruda blondi czy lysa bo cos mowa o wygoleniu tez byla;)[/QUOTE] Hehehe:lol:Czarna, czarna.. inne opcje nie wchodzą w grę;) [quote name='Gosiapk']Zgadzam się! Chiquita musi być z jezyczkiem. :eviltong: Dee ma cudne oczka :loveu:[/QUOTE] Dziękujemy:loveu: [quote name='monia&nero']Jacie ja teraz dopiero zauważyłam. Z Twojej Mami niezła laska! Mam nadzieję że się nie obrazisz za to stwierdzenie ale Twoja Mama wygląda super.[/QUOTE] A za co bym się miała obrażać?:lol: Gorąca 40 z niej nie ma co:loveu: Quote
Paulinka10 Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 No to teraz pokaż siebie i Twoją fryzure,tatuaże,wogolone włosy...zaczynam sie bać:eviltong: A dziewczynki śliczne,wszystkie i kurcze niewiem która mi bardziej wpadła w oko,chyba jęzorek:loveu: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 Aha w albumie są zdjęcia innych tattoo:) możecie sobie zerknąć;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 [quote name='Paulinka10']No to teraz pokaż siebie i Twoją fryzure,tatuaże,wogolone włosy...zaczynam sie bać:eviltong: A dziewczynki śliczne,wszystkie i kurcze niewiem która mi bardziej wpadła w oko,chyba jęzorek:loveu:[/QUOTE] Mnie się boisz?:evil_lol: eeee nie ma czego;) Cieszę się, że dziewczynki się podobają:loveu: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 [quote name='Pegaza']40 lat ma? powaznie? noo laska niezla:)[/QUOTE] 45 w tym roku:) Quote
Pegaza Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']45 w tym roku:)[/QUOTE] aa to ja bym sie z Twoja mama mogla kolegowac haha.. znaczy ja blizej jej wieku niz do Twojego hehe Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 :D wiek nie gra roli;) ale pewni mogłabyś ona jest taka jak ja;) Quote
Pegaza Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']:D wiek nie gra roli;) ale pewni mogłabyś ona jest taka jak ja;)[/QUOTE] znaczy jaka?;) Quote
Recommended Posts