ChiqDeeWikiXenia Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 Hmm... dziś mi się nie chce biegać:eviltong::eviltong: ale w końcu Cię dorwę Łobuzie:evil_lol::evil_lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 [quote name='Paulinka10']Haha.....to ja też odpowiem na pytanie;) Ja to mam kusiole niehigieniczne,Maja liże wszystkich gości (w tym nogi teściowej:roll:) .;)[/QUOTE] Nogi teściowej?Okropność:evil_lol::evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 Paulinko to tak jak ja:evil_lol: zawsze zapominam:diabloti: Kuruj się, a jak nie to ja wpadnę:mad: i policzę się z zarazkami:mad: Zuziu, widzisz, śmiech to zdrowie, dzięki nam dożyjesz 100:multi: Quote
Monika_tbg Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 ta osoba:evil_lol: pewnie że się całujemy :loveu: Quote
RUDA ZUZIA Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 [quote name='andegawenka']eeee i mieć takie Łobuziarki na watku:scared:[/QUOTE] Ale masz biegi:crazyeye:I tak Cię dostaniemy:diabloti::evil_lol: Rami,ja za obiadek to Ci stawiam 5. Sam fakt,że kuchni nie spaliłaś i się nie zatruliście jest cenny:evil_lol: Quote
monia&nero Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Witanko :loveu: w końcu udało mi się dorwać kompa na dłuższą chwilę i nadrobiłam zaległości. Więc tak - zdjęcia laseczek w kubraczkach słodziaszcze!!! Mojego Neronka całuję w słodki pycholek bo jakże by inaczej :) :) Głaski dla trojaczków i pozdrosy for You Ps. chory Tz-niezazdroszczę! Faceci od zwykłego kataru umierają przecież :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 Monika miło Cię widzieć:loveu: Zuziu dorwiemy Nineczkę, a wtedy będzie się działo:cool3::cool3::roflt: 5?? :mdleje:No to się wzruszyłam:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Cześć Monia:loveu: Dziękujemy za głaski:loveu: hahaha, jak ma katar, to jest mniej znośny, ale jak jest chory to świat się wali:diabloti: hihihi Quote
Igiełka Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Ciocia trojaczków ma w tych dniach gdy TZ chory przechlapane :eviltong:- faceci niestety są jak duże dzieci :diabloti: Quote
monia&nero Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 [quote name='Igiełka']Ciocia trojaczków ma w tych dniach gdy TZ chory przechlapane :eviltong:- faceci niestety są jak duże dzieci :diabloti:[/QUOTE] zgadzam się! My chore sprzątamy gotujemy a oni jak chorzy to świat się kończy :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 Tak Cioteczki, przechalapane:evil_lol: No, ale cóż, jesteśmy na to skazane :diabloti: Pobiegałam troszkę z dzieciakami:evil_lol: pobawiliśmy się troszkę:loveu: No i dostało mi się.. w zabawie "w gryzienie" został uszkodzony mój kochany nosek:diabloti:hahaha Chiqunia dostała ataku szału i rzuciła się na mnie... idę zgłosić.. to znęcanie:placz: Jaka ja jestem biedna:roflt::roflt::roflt: (od tego noska poszło też na głowę:siara:) Quote
Pegaza Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Ramona a moze Ty tak mowisz ze slabo gotujesz itp ale moze Twoja dania wychodza z reki jak u Geslerowej? przyznaj sie jeno gibko..:eviltong: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 Deer... rozgryzłaś mnie:diabloti: jestem szalona:evil_lol::roflt: Hmmm... Daria... wiesz gibko się przyznaję:evil_lol: że do Gesslerowej mi daleko zarówno w gotowaniu... jak i w wadze:diabloti::diabloti: hahaha (z tego 2 się cieszę:evil_lol:) Ja tylko ładnie pisać umiem o jedzeniu:D:D:D Quote
Pegaza Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Wiesz ostatnio Geslerka schudla nawet niezle wygladala;) no nie badz taka skromna hihih Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 Skromność to moje drugie imię:roflt: Quote
monia&nero Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee'] Chiqunia dostała ataku szału i rzuciła się na mnie... idę zgłosić.. to znęcanie:placz: Jaka ja jestem biedna:roflt::roflt::roflt: (od tego noska poszło też na głowę:siara:)[/QUOTE] pies morderca....:roflt::roflt: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 Chociaż jedna mi współczuje:evil_lol::evil_lol::evil_lol: hehehehe Quote
RUDA ZUZIA Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Chociaż jedna mi współczuje:evil_lol::evil_lol::evil_lol: hehehehe[/QUOTE] No coś Ty.Ja też współczuję ......Chiquni.Mogła sobie biedactwo ząbki uszkodzić:evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 :roflt::roflt: Teraz to się załamałam... myślałam, że coś nas łączy... że będziesz mi współczuć... o ja naiwna:evil_lol::roflt: Quote
Pegaza Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Kaganiec jej usztrykuj...;) to pewnie z mrozu jej tak odbilo;) Quote
Gosiapk Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 (edited) [quote name='Chiquita&DeeDee']Ekhhmm...:diabloti: Chciałam tylko nieśmiało powiedzieć, że ja tu jestem:evil_lol::evil_lol: (...) [/QUOTE] :siara: [COLOR="silver"]ja sobie tyko tak spaceruję tutaj...[/COLOR] :siara: [quote name='Chiquita&DeeDee'](...) "Ninuś kochana, znajdę Ci ślicznego pieseczka" Dalej wierzysz??:lol::cool3::cool3:[/QUOTE] Ja tam bym wierzyła na miejscu cioci Ande :diabloti: i też bym :scared: [quote name='Paulinka10'](...) ale po ich wybrykach mówie koniec z buziakami....ale i tak zawsze o tych szczegółach zapominam........fuuuuuuuuuuuuj:evil_lol: No przyszłam na chwile i wracam do wyra bo zaraza mnie znowu dopadła i żeby nie było że rozsiewam to spadam.........;)[/QUOTE] A ciocia Paula to zawsze ma takie problemy z pamięcią? Czy tylko przy pieskach? ;) Tak, tak... za zarazków rozsiewanie dziękujemy i w pas się kłaniamy za ich nie rozsiewanie... ale niech ciocia tak zaraz nie :scared: bo te zarazy (czyli duże zarazki) trudno się przepychają przez internet :D [quote name='Chiquita&DeeDee'](...) No i dostało mi się.. w zabawie "w gryzienie" został uszkodzony mój kochany nosek:diabloti:hahaha Chiqunia dostała ataku szału i rzuciła się na mnie... idę zgłosić.. to znęcanie:placz: Jaka ja jestem biedna:roflt::roflt::roflt: (od tego noska poszło też na głowę:siara:)[/QUOTE] No widzisz, jesteś zbyt delikatna na takie agresywne brytany ... to kiedy mogę po nie przyjechać? :cool3: [quote name='Pegaza']Kaganiec jej usztrykuj...;) to pewnie z mrozu jej tak odbilo;)[/QUOTE] Z naparstka? :evil_lol: Edited February 6, 2012 by Gosiapk Quote
Paulinka10 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 [quote name='RUDA ZUZIA']Nogi teściowej?Okropność:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] ----- Hehe,co tam koopy,nogi teściowej to dopiero świństwo:evil_lol: ----- [quote name='Chiquita&DeeDee']Paulinko to tak jak ja:evil_lol: zawsze zapominam:diabloti: Kuruj się, a jak nie to ja wpadnę:mad: i policzę się z zarazkami:mad: ----- Albo sobie wmawiamy że nie pamiętamy:evil_lol: To wpadaj bo biore jakieś gripexy i nic,a zaraz musze wyjśc na to zimno to mnie jeszcze bardziej dobije:placz:a już czuje sie okropnie... ----- A ciocia Paula to zawsze ma takie problemy z pamięcią? Czy tylko przy pieskach? ;) Tak, tak... za zarazków rozsiewanie dziękujemy i w pas się kłaniamy za ich nie rozsiewanie... ale niech ciocia tak zaraz nie :scared: bo te zarazy (czyli duże zarazki) trudno się przepychają przez internet :D ------ Ostatnio z moją pamiecią coraz gorzej,ale jakoś męża wybryki zapamiętuje na dłużej:evil_lol: Dzięki za pocieszenie;)w takim razie moge spokojnie napić sie herbatki z cytrynką przed kompem bez strachu:multi: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 Hehehe, wiecie właśnie zakumałam jak odpowiadać z cytatem, nie ma co, mózg ze mnie :evil_lol::evil_lol::diabloti: [quote name='Paulinka10']----- Hehe,co tam koopy,nogi teściowej to dopiero świństwo:evil_lol: ----- [quote name='Chiquita&DeeDee']Paulinko to tak jak ja:evil_lol: zawsze zapominam:diabloti: Kuruj się, a jak nie to ja wpadnę:mad: i policzę się z zarazkami:mad:[/QUOTE] ----- Albo sobie wmawiamy że nie pamiętamy:evil_lol: To wpadaj bo biore jakieś gripexy i nic,a zaraz musze wyjśc na to zimno to mnie jeszcze bardziej dobije:placz:a już czuje sie okropnie... ----- [QUOTE]A ciocia Paula to zawsze ma takie problemy z pamięcią? Czy tylko przy pieskach? ;) Tak, tak... za zarazków rozsiewanie dziękujemy i w pas się kłaniamy za ich nie rozsiewanie... ale niech ciocia tak zaraz nie :scared: bo te zarazy (czyli duże zarazki) trudno się przepychają przez internet :D[/QUOTE]------ Ostatnio z moją pamiecią coraz gorzej,ale jakoś męża wybryki zapamiętuje na dłużej:evil_lol: Dzięki za pocieszenie;)w takim razie moge spokojnie napić sie herbatki z cytrynką przed kompem bez strachu:multi:[/QUOTE] Pij i bądź z nami, nam zarazki nie straszne:evil_lol: oj ja też wybryki TZ zapamiętam na długo... maluchom wszystko wybaczam:loveu: [quote name='M&S']Cześć, jak zdrowie?[/QUOTE] Zdrówko lepiej dziękujemy:lol: Quote
Recommended Posts