Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Paulinka10']Haha.....to ja też odpowiem na pytanie;)
Ja to mam kusiole niehigieniczne,Maja liże wszystkich gości (w tym nogi teściowej:roll:)
.;)[/QUOTE]
Nogi teściowej?Okropność:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='andegawenka']eeee i mieć takie Łobuziarki na watku:scared:[/QUOTE]
Ale masz biegi:crazyeye:I tak Cię dostaniemy:diabloti::evil_lol:
Rami,ja za obiadek to Ci stawiam 5.
Sam fakt,że kuchni nie spaliłaś i się nie zatruliście jest cenny:evil_lol:

Posted

Witanko :loveu: w końcu udało mi się dorwać kompa na dłuższą chwilę i nadrobiłam zaległości. Więc tak - zdjęcia laseczek w kubraczkach słodziaszcze!!! Mojego Neronka całuję w słodki pycholek bo jakże by inaczej :) :) Głaski dla trojaczków i pozdrosy for You
Ps. chory Tz-niezazdroszczę! Faceci od zwykłego kataru umierają przecież :)

Posted

Monika miło Cię widzieć:loveu:

Zuziu dorwiemy Nineczkę, a wtedy będzie się działo:cool3::cool3::roflt:
5?? :mdleje:No to się wzruszyłam:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Cześć Monia:loveu:
Dziękujemy za głaski:loveu: hahaha, jak ma katar, to jest mniej znośny, ale jak jest chory to świat się wali:diabloti: hihihi

Posted

[quote name='Igiełka']Ciocia trojaczków ma w tych dniach gdy TZ chory przechlapane :eviltong:- faceci niestety są jak duże dzieci :diabloti:[/QUOTE]
zgadzam się! My chore sprzątamy gotujemy a oni jak chorzy to świat się kończy :)

Posted

Tak Cioteczki, przechalapane:evil_lol:
No, ale cóż, jesteśmy na to skazane :diabloti:

Pobiegałam troszkę z dzieciakami:evil_lol: pobawiliśmy się troszkę:loveu:
No i dostało mi się.. w zabawie "w gryzienie" został uszkodzony mój kochany nosek:diabloti:hahaha
Chiqunia dostała ataku szału i rzuciła się na mnie... idę zgłosić.. to znęcanie:placz:
Jaka ja jestem biedna:roflt::roflt::roflt: (od tego noska poszło też na głowę:siara:)

Posted

Deer... rozgryzłaś mnie:diabloti: jestem szalona:evil_lol::roflt:

Hmmm... Daria... wiesz gibko się przyznaję:evil_lol: że do Gesslerowej mi daleko zarówno w gotowaniu... jak i w wadze:diabloti::diabloti: hahaha (z tego 2 się cieszę:evil_lol:)
Ja tylko ładnie pisać umiem o jedzeniu:D:D:D

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']
Chiqunia dostała ataku szału i rzuciła się na mnie... idę zgłosić.. to znęcanie:placz:
Jaka ja jestem biedna:roflt::roflt::roflt: (od tego noska poszło też na głowę:siara:)[/QUOTE]
pies morderca....:roflt::roflt:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Chociaż jedna mi współczuje:evil_lol::evil_lol::evil_lol: hehehehe[/QUOTE]
No coś Ty.Ja też współczuję ......Chiquni.Mogła sobie biedactwo ząbki uszkodzić:evil_lol:

Posted (edited)

[quote name='Chiquita&DeeDee']Ekhhmm...:diabloti: Chciałam tylko nieśmiało powiedzieć, że ja tu jestem:evil_lol::evil_lol: (...) [/QUOTE]

:siara: [COLOR="silver"]ja sobie tyko tak spaceruję tutaj...[/COLOR] :siara:

[quote name='Chiquita&DeeDee'](...) "Ninuś kochana, znajdę Ci ślicznego pieseczka" Dalej wierzysz??:lol::cool3::cool3:[/QUOTE]

Ja tam bym wierzyła na miejscu cioci Ande :diabloti: i też bym :scared:

[quote name='Paulinka10'](...) ale po ich wybrykach mówie koniec z buziakami....ale i tak zawsze o tych szczegółach zapominam........fuuuuuuuuuuuuj:evil_lol:

No przyszłam na chwile i wracam do wyra bo zaraza mnie znowu dopadła i żeby nie było że rozsiewam to spadam.........;)[/QUOTE]

A ciocia Paula to zawsze ma takie problemy z pamięcią? Czy tylko przy pieskach? ;)
Tak, tak... za zarazków rozsiewanie dziękujemy i w pas się kłaniamy za ich nie rozsiewanie... ale niech ciocia tak zaraz nie :scared: bo te zarazy (czyli duże zarazki) trudno się przepychają przez internet :D

[quote name='Chiquita&DeeDee'](...)
No i dostało mi się.. w zabawie "w gryzienie" został uszkodzony mój kochany nosek:diabloti:hahaha
Jaka ja jestem biedna:roflt::roflt::roflt: (od tego noska poszło też na głowę:siara:)[/QUOTE]

No widzisz, jesteś zbyt delikatna na takie agresywne brytany ... to kiedy mogę po nie przyjechać? :cool3:

[quote name='Pegaza']Kaganiec jej usztrykuj...;)
to pewnie z mrozu jej tak odbilo;)[/QUOTE]

Z naparstka? :evil_lol:

Edited by Gosiapk
Posted

[quote name='RUDA ZUZIA']Nogi teściowej?Okropność:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
-----
Hehe,co tam koopy,nogi teściowej to dopiero świństwo:evil_lol:
-----
[quote name='Chiquita&DeeDee']Paulinko to tak jak ja:evil_lol: zawsze zapominam:diabloti:
Kuruj się, a jak nie to ja wpadnę:mad: i policzę się z zarazkami:mad:
-----
Albo sobie wmawiamy że nie pamiętamy:evil_lol:
To wpadaj bo biore jakieś gripexy i nic,a zaraz musze wyjśc na to zimno to mnie jeszcze bardziej dobije:placz:a już czuje sie okropnie...

-----
A ciocia Paula to zawsze ma takie problemy z pamięcią? Czy tylko przy pieskach? ;)
Tak, tak... za zarazków rozsiewanie dziękujemy i w pas się kłaniamy za ich nie rozsiewanie... ale niech ciocia tak zaraz nie :scared: bo te zarazy (czyli duże zarazki) trudno się przepychają przez internet :D

------
Ostatnio z moją pamiecią coraz gorzej,ale jakoś męża wybryki zapamiętuje na dłużej:evil_lol:
Dzięki za pocieszenie;)w takim razie moge spokojnie napić sie herbatki z cytrynką przed kompem bez strachu:multi:

Posted

Hehehe, wiecie właśnie zakumałam jak odpowiadać z cytatem, nie ma co, mózg ze mnie :evil_lol::evil_lol::diabloti:

[quote name='Paulinka10']-----
Hehe,co tam koopy,nogi teściowej to dopiero świństwo:evil_lol:
-----
[quote name='Chiquita&DeeDee']Paulinko to tak jak ja:evil_lol: zawsze zapominam:diabloti:
Kuruj się, a jak nie to ja wpadnę:mad: i policzę się z zarazkami:mad:[/QUOTE]
-----
Albo sobie wmawiamy że nie pamiętamy:evil_lol:
To wpadaj bo biore jakieś gripexy i nic,a zaraz musze wyjśc na to zimno to mnie jeszcze bardziej dobije:placz:a już czuje sie okropnie...

-----
[QUOTE]A ciocia Paula to zawsze ma takie problemy z pamięcią? Czy tylko przy pieskach? ;)
Tak, tak... za zarazków rozsiewanie dziękujemy i w pas się kłaniamy za ich nie rozsiewanie... ale niech ciocia tak zaraz nie :scared: bo te zarazy (czyli duże zarazki) trudno się przepychają przez internet :D[/QUOTE]------
Ostatnio z moją pamiecią coraz gorzej,ale jakoś męża wybryki zapamiętuje na dłużej:evil_lol:
Dzięki za pocieszenie;)w takim razie moge spokojnie napić sie herbatki z cytrynką przed kompem bez strachu:multi:[/QUOTE]

Pij i bądź z nami, nam zarazki nie straszne:evil_lol: oj ja też wybryki TZ zapamiętam na długo... maluchom wszystko wybaczam:loveu:

[quote name='M&S']Cześć, jak zdrowie?[/QUOTE]
Zdrówko lepiej dziękujemy:lol: