ChiqDeeWikiXenia Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 Czekaj, czekaj.. to dopiero początek!! Otworzyła się miło, ale jeszcze wyjdzie z niej diabełek:D:D:D Quote
taxelina Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Czekaj, czekaj.. to dopiero początek!! Otworzyła się miło, ale jeszcze wyjdzie z niej diabełek:D:D:D[/QUOTE] To wiem, juz dawno tio isadora powiedziala :diabloti: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 Hehehe, czekam na to:evil_lol::evil_lol: Quote
taxelina Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Hehehe, czekam na to:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Lepiej nie :evil_lol::evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 Oj tam, ja czekam - w końcu to Ty będziesz miała przekichane, ja będę tylko patrzeć:diabloti::roflt: Quote
taxelina Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Oj tam, ja czekam - w końcu to Ty będziesz miała przekichane, ja będę tylko patrzeć:diabloti::roflt:[/QUOTE] Ale jestes "mila", ide sobie :mad::diabloti: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 Pseplasam... zachowałam się jak gooowniarz:oops: :calus: Hehehe, ale co fajnie będzie jak się rozbrykają, czuję, że to będzie piękna przyjaźń:loveu: i szaleństwo:diabloti: ja uwielbiam jak Panienki zadymiają:evil_lol::evil_lol: Quote
taxelina Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Pseplasam... zachowałam się jak gooowniarz:oops: :calus: Hehehe, ale co fajnie będzie jak się rozbrykają, czuję, że to będzie piękna przyjaźń:loveu: i szaleństwo:diabloti: ja uwielbiam jak Panienki zadymiają:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Nie czytam, nie slysze bo mnie tu nie ma :obrazic: Quote
M&S Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 [quote name='deer_1987']Nie czytam, nie slysze bo mnie tu nie ma :obrazic:[/QUOTE] Oj tam, oj tam....;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 Deer jaka Ty jesteś kochana:loveu::loveu: :buzi: Ale ta minka jest zarezerwowana dla chiłek - tak wygląda Dee jak jej na coś nie pozwolę:evil_lol: heheh, ale przecież Ciebie tu nie ma do kogo ja mówię:splat: M&S i co ja teraz biedna zrobię?:evil_lol: Właśnie ubieram dziewczyny w nowe ciuszki:diabloti: nie podobają im się:eviltong: ale muszą ciepło być ubrane, idziemy na mrrrrrrrrróz:shake: Quote
taxelina Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 No nie ma mnie nadal :diabloti: pokaz ciuszki! Quote
M&S Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee'] M&S i co ja teraz biedna zrobię?:evil_lol:[/QUOTE] No chyba jakaś pokuta musi być.....;) Quote
Agnieszka Co. Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 ja tylko wpadam na chwilke i wracam do pracy, a w domu awaria internetu. Rami - pokaż ubrane dziewczynki :). Moja Asia robiła przedwczoraj na drutach sweterek dla Lusi ale wyszedł rozmiar 2 x większy Quote
Gosiapk Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 No dogociotki, żarty się skończyły! :mad: Teraz raus jak jeden mąż na mój wątek! :cool3: Podnosić, kombinować, myśleć jak pomóc aż się mózgi zagotują i para pójdzie uszami:shock:! :evil_lol: [B][URL="http://www.dogomania.pl/threads/222216-30C!!!!-MALUSIEŃKIE-SUNIECZKI-szukają-DT-aby-przeżyć-zimę(Olkusz)!!!!!!!!!!!!!!!!!!"]Maleńkie sunieczki na dworze przy -30C!!! [/URL][/B] I żadnego mi tu :scared: bo zaraz będzie :lmaa: Quote
zozolina Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 A ja mysle ze moje tez by wyszły...jak by umiały chodzic na smyczy...a tak jak im załoze szelki i smycze to stoja jak zaklete figurki albo dreptu dreptu pod łózko i siedza...jak mam je nauczyc?smaki nie działaja,woanie,cmokanie tez nie,po prostu foch z przytupem i fin !!!!radzcie cos dziewczynki,Rami pokaz dziewczyny w ubrankach,ja tez zrobie foty w mich dziełach !!!1 Quote
Paulinka10 Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Cześć dziewczynki;) no ja też chce zobaczyc ubrane trojaczki:) Quote
Igiełka Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Cieplutko Witamy :loveu: oo tak jak najbardziej my też chcemy obejrzeć po przebierane maluszki :lol: a co tam :eviltong: Quote
Agnieszka Co. Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 [quote name='zozolina']A ja mysle ze moje tez by wyszły...jak by umiały chodzic na smyczy...a tak jak im załoze szelki i smycze to stoja jak zaklete figurki albo dreptu dreptu pod łózko i siedza...jak mam je nauczyc?smaki nie działaja,woanie,cmokanie tez nie,po prostu foch z przytupem i fin !!!!radzcie cos dziewczynki,Rami pokaz dziewczyny w ubrankach,ja tez zrobie foty w mich dziełach !!!1[/QUOTE] Skąd ja to znam ;) Tequilka robiła to samo. Najpierw przyzwyczajałam do samej obroży, potem chodziła po domu z dowiązaną długą sznurówką. Ale potem była sterylizacja, zaczęły sie mrozy i nie męczyłam jej próbami wychodzenia na smyczy, ale u mnie ogrodzony ogród więc nie było problemu. Quote
Gosiapk Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 [quote name='deer_1987']Ja tez mam :([/QUOTE] Deer, masz weekend codziennie, jak Romi od 1 lutego? Quote
Gosiapk Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 [quote name='deer_1987']Nie czytam, nie slysze bo mnie tu nie ma :obrazic:[/QUOTE] Hmm... ja to chyba omamy wzrokowe mam... nie ma jej, a ja widzię :crazyeye: Quote
Gosiapk Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 [quote name='Agnieszka Co.']ja tylko wpadam na chwilke i wracam do pracy, a w domu awaria internetu. Rami - pokaż ubrane dziewczynki :). Moja Asia robiła przedwczoraj na drutach sweterek dla Lusi ale wyszedł rozmiar 2 x większy[/QUOTE] Pierwsze koty za płoty ;) Quote
taxelina Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 [quote name='Gosiapk']Deer, masz weekend codziennie, jak Romi od 1 lutego?[/QUOTE] od 1 stycznia jestem bezrobotna :( Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 Deer... to ja mam omamy:evil_lol: M&S pokuta.. hmmm... a jaka?:diabloti: Aguś Twoja córa na drutach robi?:-o dla mnie to mega trudne:eviltong: Gosiu, a myślałam, że to ze mnie hitler:evil_lol: byłam tam już rano, ale jak nie mogę pomóc to się przeważnie nie odzywam:roll: Zozolinko najpierw im ubierz same szeleczki i niech chodzą po domciu, później dowiąż smyczkę lekką lub sznurek i niech się oswajają. Psiaka mojej koleżanki uczyłyśmy jak ja przyszłam z moimi, ona na widok psów radość i zapominała, że ma smycz;) Paulinko, Igiełko witam:loveu: A teraz do wszystkich Cioteczek!!:diabloti: Zdjęć dziś nie ma, bo nie zdążyłam, będą jutro:evil_lol: Proszę się nacieszyć WCZORAJSZYMI:loveu: Quote
Paulinka10 Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 A teraz do wszystkich Cioteczek!!:diabloti: Zdjęć dziś nie ma, bo nie zdążyłam, będą jutro:evil_lol: Proszę się nacieszyć WCZORAJSZYMI:loveu:[/QUOTE] No i pogadane:eviltong::diabloti: A wiesz najpierw narobić smaka na trojaczki w ubrankach a potem 'nie ma':eviltong: Quote
Recommended Posts