Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Czekaj, czekaj.. to dopiero początek!! Otworzyła się miło, ale jeszcze wyjdzie z niej diabełek:D:D:D[/QUOTE]
To wiem, juz dawno tio isadora powiedziala :diabloti:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Oj tam, ja czekam - w końcu to Ty będziesz miała przekichane, ja będę tylko patrzeć:diabloti::roflt:[/QUOTE]
Ale jestes "mila", ide sobie :mad::diabloti:

Posted

Pseplasam... zachowałam się jak gooowniarz:oops: :calus:
Hehehe, ale co fajnie będzie jak się rozbrykają, czuję, że to będzie piękna przyjaźń:loveu: i szaleństwo:diabloti: ja uwielbiam jak Panienki zadymiają:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Pseplasam... zachowałam się jak gooowniarz:oops: :calus:
Hehehe, ale co fajnie będzie jak się rozbrykają, czuję, że to będzie piękna przyjaźń:loveu: i szaleństwo:diabloti: ja uwielbiam jak Panienki zadymiają:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
Nie czytam, nie slysze bo mnie tu nie ma :obrazic:

Posted

Deer jaka Ty jesteś kochana:loveu::loveu: :buzi:
Ale ta minka jest zarezerwowana dla chiłek - tak wygląda Dee jak jej na coś nie pozwolę:evil_lol: heheh, ale przecież Ciebie tu nie ma do kogo ja mówię:splat:

M&S i co ja teraz biedna zrobię?:evil_lol:

Właśnie ubieram dziewczyny w nowe ciuszki:diabloti: nie podobają im się:eviltong: ale muszą ciepło być ubrane, idziemy na mrrrrrrrrróz:shake:

Posted

No dogociotki, żarty się skończyły! :mad:

Teraz raus jak jeden mąż na mój wątek! :cool3: Podnosić, kombinować, myśleć jak pomóc aż się mózgi zagotują i para pójdzie uszami:shock:! :evil_lol:

[B][URL="http://www.dogomania.pl/threads/222216-30C!!!!-MALUSIEŃKIE-SUNIECZKI-szukają-DT-aby-przeżyć-zimę(Olkusz)!!!!!!!!!!!!!!!!!!"]Maleńkie sunieczki na dworze przy -30C!!! [/URL][/B]

I żadnego mi tu :scared: bo zaraz będzie :lmaa:

Posted

A ja mysle ze moje tez by wyszły...jak by umiały chodzic na smyczy...a tak jak im załoze szelki i smycze to stoja jak zaklete figurki albo dreptu dreptu pod łózko i siedza...jak mam je nauczyc?smaki nie działaja,woanie,cmokanie tez nie,po prostu foch z przytupem i fin !!!!radzcie cos dziewczynki,Rami pokaz dziewczyny w ubrankach,ja tez zrobie foty w mich dziełach !!!1

Posted

[quote name='zozolina']A ja mysle ze moje tez by wyszły...jak by umiały chodzic na smyczy...a tak jak im załoze szelki i smycze to stoja jak zaklete figurki albo dreptu dreptu pod łózko i siedza...jak mam je nauczyc?smaki nie działaja,woanie,cmokanie tez nie,po prostu foch z przytupem i fin !!!!radzcie cos dziewczynki,Rami pokaz dziewczyny w ubrankach,ja tez zrobie foty w mich dziełach !!!1[/QUOTE]

Skąd ja to znam ;) Tequilka robiła to samo.
Najpierw przyzwyczajałam do samej obroży, potem chodziła po domu z dowiązaną długą sznurówką. Ale potem była sterylizacja, zaczęły sie mrozy i nie męczyłam jej próbami wychodzenia na smyczy, ale u mnie ogrodzony ogród więc nie było problemu.

Posted

[quote name='Agnieszka Co.']ja tylko wpadam na chwilke i wracam do pracy, a w domu awaria internetu. Rami - pokaż ubrane dziewczynki :). Moja Asia robiła przedwczoraj na drutach sweterek dla Lusi ale wyszedł rozmiar 2 x większy[/QUOTE]

Pierwsze koty za płoty ;)

Posted

Deer... to ja mam omamy:evil_lol:

M&S pokuta.. hmmm... a jaka?:diabloti:

Aguś Twoja córa na drutach robi?:-o dla mnie to mega trudne:eviltong:

Gosiu, a myślałam, że to ze mnie hitler:evil_lol: byłam tam już rano, ale jak nie mogę pomóc to się przeważnie nie odzywam:roll:

Zozolinko najpierw im ubierz same szeleczki i niech chodzą po domciu, później dowiąż smyczkę lekką lub sznurek i niech się oswajają. Psiaka mojej koleżanki uczyłyśmy jak ja przyszłam z moimi, ona na widok psów radość i zapominała, że ma smycz;)

Paulinko, Igiełko witam:loveu:

A teraz do wszystkich Cioteczek!!:diabloti:
Zdjęć dziś nie ma, bo nie zdążyłam, będą jutro:evil_lol:
Proszę się nacieszyć WCZORAJSZYMI:loveu:

Posted

A teraz do wszystkich Cioteczek!!:diabloti:
Zdjęć dziś nie ma, bo nie zdążyłam, będą jutro:evil_lol:
Proszę się nacieszyć WCZORAJSZYMI:loveu:[/QUOTE]

No i pogadane:eviltong::diabloti:
A wiesz najpierw narobić smaka na trojaczki w ubrankach a potem 'nie ma':eviltong: