Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee'] ja trzymam - ona memła;)[/QUOTE]
A własnie się zastanawiałam jak to technicznie się odbywa :) Dużo zdrówka dla Dee

Zuziu - ona tylko troszkę podwinęła spódniczkę, żeby kusić kolankiem ;) - tak się jej przesunęła naga skóra z wewnętrznej strony uda.

Posted

[quote name='Agnieszka Co.']A własnie się zastanawiałam jak to technicznie się odbywa :) Dużo zdrówka dla Dee

Zuziu - ona tylko troszkę podwinęła spódniczkę, żeby kusić kolankiem ;) - tak się jej przesunęła naga skóra z wewnętrznej strony uda.[/QUOTE]

Łysa skórka do całowania:loveu:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Hehehe, wygląda to zabawnie, bo nie raz próbuje mi wykraść cukieraska:D ale cóż, jestem nie ugięta;)

Kochana Tequilka... taka delikatna:) już bym odwiedziła wszystkie psiaczki.. ehh ;)[/QUOTE]
Tfffarda jesteś:evil_lol:

Posted

[quote name='andegawenka']A to bez oczka:-( ?[url]http://img193.imageshack.us/img193/3408/p1160326t.jpg[/url][/QUOTE]
To moja Lusi - wzięta ze schroniska. Do schroniska trafiła już z chorym oczkiem, konieczne okazało się usunięcie gałki ocznej, 2 dni po zabiegu zabrałam ją na DT i już została :)

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Nie mów... wiesz jak ciężko było mi ją oddać ;) maltasię i drugą też... wzięłabym je do domku wszystkie...;)[/QUOTE]

I tak byłas twarda, że nie wzięłaś tego głuchego. Gdybyś do mnie zadzwoniła, że jest taka bida to pewnie byś 4 wiozła :) Krakers był głuchy i prawie całkiem ślepy ale wypracowałam pewne sposoby na porozumiewanie się z nim - reagował na klaskanie, dotyk i pewne gesty. Chciałabym go zobaczyć...

Posted

[quote name='Agnieszka Co.']To moja Lusi - wzięta ze schroniska. Do schroniska trafiła już z chorym oczkiem, konieczne okazało się usunięcie gałki ocznej, 2 dni po zabiegu zabrałam ją na DT i już została :)[/QUOTE]

Najważniejsze że ma swojego człowieka, właściwie to.... Człowieka:loveu:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Nie mów... wiesz jak ciężko było mi ją oddać ;) maltasię i drugą też... wzięłabym je do domku wszystkie...;)[/QUOTE]

Mi chodziło o cukierka:lol:
A psiaki to wiem,że niełatwo oddać.
Ale nie martw się.Będziesz Agnieszce robić naloty:evil_lol:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Nie mów mi tak, bo się popłaczę Agusiu...;(
[/QUOTE]

To nie miało być do płaczu - mały pewnie znajdzie dobry dom a jakby nie (miej go na oku) to będziemy szukać transportu z Warszawy ;)

Posted

[quote name='Agnieszka Co.']To nie miało być do płaczu - mały pewnie znajdzie dobry dom a jakby nie (miej go na oku) to będziemy szukać transportu z Warszawy ;)[/QUOTE]

:multi::multi::multi: