ChiqDeeWikiXenia Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 Ale lepiej jej i to najważniejsze ;) Quote
Agnieszka Co. Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee'] ja trzymam - ona memła;)[/QUOTE] A własnie się zastanawiałam jak to technicznie się odbywa :) Dużo zdrówka dla Dee Zuziu - ona tylko troszkę podwinęła spódniczkę, żeby kusić kolankiem ;) - tak się jej przesunęła naga skóra z wewnętrznej strony uda. Quote
RUDA ZUZIA Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='Agnieszka Co.']A własnie się zastanawiałam jak to technicznie się odbywa :) Dużo zdrówka dla Dee Zuziu - ona tylko troszkę podwinęła spódniczkę, żeby kusić kolankiem ;) - tak się jej przesunęła naga skóra z wewnętrznej strony uda.[/QUOTE] Łysa skórka do całowania:loveu: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 Hehehe, wygląda to zabawnie, bo nie raz próbuje mi wykraść cukieraska:D ale cóż, jestem nie ugięta;) Kochana Tequilka... taka delikatna:) już bym odwiedziła wszystkie psiaczki.. ehh ;) Quote
Agnieszka Co. Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Wiesz, że ona bardzo cichutka jest? Moje nieraz w ciągu dnia alarmują gdy słyszą psy sąsiedzkie a Tequilka leży sobie spokojnie, tylko uszy nadstawia. Quote
andegawenka Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 A to bez oczka:-( ?[url]http://img193.imageshack.us/img193/3408/p1160326t.jpg[/url] Quote
RUDA ZUZIA Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Hehehe, wygląda to zabawnie, bo nie raz próbuje mi wykraść cukieraska:D ale cóż, jestem nie ugięta;) Kochana Tequilka... taka delikatna:) już bym odwiedziła wszystkie psiaczki.. ehh ;)[/QUOTE] Tfffarda jesteś:evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 Nie mów... wiesz jak ciężko było mi ją oddać ;) maltasię i drugą też... wzięłabym je do domku wszystkie...;) Quote
Igiełka Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Witajcie :loveu::multi: muszę nadrobić zaległości ale tutaj gadułki :evil_lol::eviltong: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 Igiełko, to wszystko przez wczorajszy dzień;) Ale pieski już grzeją dooopki w domkach:D Quote
Agnieszka Co. Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='andegawenka']A to bez oczka:-( ?[url]http://img193.imageshack.us/img193/3408/p1160326t.jpg[/url][/QUOTE] To moja Lusi - wzięta ze schroniska. Do schroniska trafiła już z chorym oczkiem, konieczne okazało się usunięcie gałki ocznej, 2 dni po zabiegu zabrałam ją na DT i już została :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 Deer miałam, ale mnie nosi:evil_lol: chciałabym mieć te wszystkie pieseczki tu:diabloti: Piszę ciągle do mojej koleżanki i do Agusi:eviltong: wiem - Wariatka ze mnie:evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 Aguś nie mogę się doczekać aż wyściskam Twoje psiaki normalnie!!:D Quote
Agnieszka Co. Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Nie mów... wiesz jak ciężko było mi ją oddać ;) maltasię i drugą też... wzięłabym je do domku wszystkie...;)[/QUOTE] I tak byłas twarda, że nie wzięłaś tego głuchego. Gdybyś do mnie zadzwoniła, że jest taka bida to pewnie byś 4 wiozła :) Krakers był głuchy i prawie całkiem ślepy ale wypracowałam pewne sposoby na porozumiewanie się z nim - reagował na klaskanie, dotyk i pewne gesty. Chciałabym go zobaczyć... Quote
andegawenka Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='Agnieszka Co.']To moja Lusi - wzięta ze schroniska. Do schroniska trafiła już z chorym oczkiem, konieczne okazało się usunięcie gałki ocznej, 2 dni po zabiegu zabrałam ją na DT i już została :)[/QUOTE] Najważniejsze że ma swojego człowieka, właściwie to.... Człowieka:loveu: Quote
Agnieszka Co. Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Aguś nie mogę się doczekać aż wyściskam Twoje psiaki normalnie!!:D[/QUOTE] To nic trudnego. Jutro o 17 jestem już w domu :multi: . Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 Nie mów mi tak, bo się popłaczę Agusiu...;( Heehehe, chętnie, ale nie mam jak dojechać ;) Chyba będę miała foto;) Quote
RUDA ZUZIA Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Nie mów... wiesz jak ciężko było mi ją oddać ;) maltasię i drugą też... wzięłabym je do domku wszystkie...;)[/QUOTE] Mi chodziło o cukierka:lol: A psiaki to wiem,że niełatwo oddać. Ale nie martw się.Będziesz Agnieszce robić naloty:evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 Ciiiicho, bo mnie nie zaprosi;) Quote
Agnieszka Co. Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Nie mów mi tak, bo się popłaczę Agusiu...;( [/QUOTE] To nie miało być do płaczu - mały pewnie znajdzie dobry dom a jakby nie (miej go na oku) to będziemy szukać transportu z Warszawy ;) Quote
Agnieszka Co. Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Ciiiicho, bo mnie nie zaprosi;)[/QUOTE] Zaproszenie było już niejedno - a czy to będzie chi-party czy nalot to i tak zabawa będzie dobara - ja to czuję :eviltong: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 Zaraz będę mieć foty!!;) Quote
RUDA ZUZIA Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='Agnieszka Co.']To nie miało być do płaczu - mały pewnie znajdzie dobry dom a jakby nie (miej go na oku) to będziemy szukać transportu z Warszawy ;)[/QUOTE] :multi::multi::multi: Quote
RUDA ZUZIA Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Zaraz będę mieć foty!!;)[/QUOTE] czekam:lol: Quote
Recommended Posts